Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: bet365, numărul 1 în topul celor mai influenți operatori de pariuri sportive online - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

bet365, numărul 1 în topul celor mai influenți operatori de pariuri sportive online Evaluare topic: -----

Postat 15 November 2011 - 10:13 AM (#1) Useril este offline   dmg 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 22-September 10

bet365 ramane in continuare pe prima pozitie in topul Power 50, devenind astfel cel mai influent operator de pariuri sportive online la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv. Topul a fost realizat pentru prima data in anul 2004 de catre prestigioasa publicatie eGaming Review focusata pe industria de pariuri sportive online. Pe locul doi este clasat William Hill Online iar pe locul trei Paddy Power.
0

Postat 05 January 2012 - 02:11 PM (#2) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2657
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Am cautat pe google si nu am gasit topul. Stie cineva unde se poate gasi?
0

Postat 06 January 2012 - 12:47 AM (#3) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 12-October 11

Nu stiu daca este adevarat sau nu, dar la bet365 gasesti toate optiunile pentru o partida, eu ma axez de un an de zile pe cornere si cartonase, doar la bwin mai gasesti asa ceva la aproape toate meciurile insa cu o gama mai mica de optiuni.

Traiasca Bet365.com
0

Postat 06 January 2012 - 01:02 AM (#4) Useril este offline   Cantona 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 01-September 11
  • LocationTransilvania

Nu cred asta. Nu are cum sa fie peste Pinnacle si Sbobet, ca sa nu includ betfair pentru ca totusi acolo e putin diferita treaba.
Imagine postata
0

Postat 06 January 2012 - 04:59 PM (#5) Useril este offline   tottyovi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 522
  • Inregistrat: 05-April 06

oare offside bet pe ce loc este? :mrg: :mrg: :mrg:
0

Postat 06 January 2012 - 05:53 PM (#6) Userul este online   leo987 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 19-September 04

Bet365 pana la a-si trece look-ul in flash precum bwin era ok. Cine stie vechiul look al bet365 cred ca imi va da dreptate. Acum obosesti sa cauti un eveniment, pe live cel putin esti mancat pt ca nu ai timp de reactie sa prinzi ceva (pe tenis cel putin). Inainte era negru pe alb, toate cotele condensate etc etc.
Acum floricele la greu, ochi furat, timp reactie ingreunat pt ca trebuie sa fugi pe ditamai pagina si look execrabil.Joc de ani buni pe 365 (bwin si gamebookers uneori) si era cel mai aerisit site. Ca oferta a ramas la fel, ca look si clarviziune...totul pt ei, pt 365...cine stie cunoaste! :hatoff: amar

Aceasta postare a fost editata de leo987: 06 January 2012 - 05:53 PM

0

Postat 08 January 2012 - 12:30 PM (#7) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

v-ati chinuit mult sa gasiti site-ul cu pricina?
gasiti topul la egrpower50 punct com
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba