salut. am alimentat azi cardul visa electron de la BT si cand sa depun la betfair... "your bank has declined the transaction... no further details". mentionez ca am serviciul "verified by visa" activ la card.. cu parola si tot tacamul. poate asta sa fie motivul pt care nu pot depune la betfair? a mai patit cineva?
multumesc anticipat
|
|
Pagina 1 din 1
banca transilvania
Postat 17 November 2011 - 04:37 PM (#2)
Pai ar trebui sa te duci la banca si sa intrebi acolo de ce nu poti efectua depozite la casele de pariuri online, singur nu ai bifat ceva cand ai facut cardul, sau nu este trecut pe acolo ceva.
AM avut un prieten si a avut aceiasi problema, sa dus la banca, le-a zis ca vrea sa depuna la jocuri de noroc si i-a bifat nu stiu ce pe acolo.
Nu stiu cat a durat toata operatiunea, nu mai tin minte.
AM avut un prieten si a avut aceiasi problema, sa dus la banca, le-a zis ca vrea sa depuna la jocuri de noroc si i-a bifat nu stiu ce pe acolo.
Nu stiu cat a durat toata operatiunea, nu mai tin minte.
Postat 17 November 2011 - 11:03 PM (#3)
scarab, la 15 November 2011 - 10:53 PM, a spus:
salut. am alimentat azi cardul visa electron de la BT si cand sa depun la betfair... "your bank has declined the transaction... no further details". mentionez ca am serviciul "verified by visa" activ la card.. cu parola si tot tacamul. poate asta sa fie motivul pt care nu pot depune la betfair? a mai patit cineva?
multumesc anticipat
multumesc anticipat
Da.....asa am patit si eu,si nu mai introduc datele acolo la verified by visa....dau continuare si merge direct ....la fel si la Skrill...
"HOPE DIES LAST".....
- ← probleme verificare identitate betfair
- Intrebari BETFAIR
- Betfair - statistica dupa volum: martie-decembrie 2011 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor