|
|
Jurnal Ashley_young07
Postat 29 January 2012 - 08:52 PM (#101)
http://img210.imageshack.us/img210/2997/seria2c.png
Am terminat si weekendul acesta cu bine :vhappy:
Am terminat si weekendul acesta cu bine :vhappy:
Postat 29 January 2012 - 08:57 PM (#102)
http://img818.imageshack.us/img818/9427/seria2.png
Am retras 1211.31 Ron si voi continua cu 2400, pe care ii voi imparti in 3 mini-banci de cate 800 de ron fiecare, obiectivul fiind dublarea bancii principale, adica de la un total de 4800 (cota 4), in jur de 28-30 de pariuri pentru realizarea acestei cote cu medie de 1.05 pe pariu. :hatoff:
Am retras 1211.31 Ron si voi continua cu 2400, pe care ii voi imparti in 3 mini-banci de cate 800 de ron fiecare, obiectivul fiind dublarea bancii principale, adica de la un total de 4800 (cota 4), in jur de 28-30 de pariuri pentru realizarea acestei cote cu medie de 1.05 pe pariu. :hatoff:
Postat 29 January 2012 - 09:09 PM (#103)
Felicitari pentru parcurs.
Azi am inceput si eu aceasta strategie. Ai la toate meciurile cota pentru gazde/oaspeti <2,5? Azi as fi vrut sa pun pe Bologna si Novara, insa nu aveau cote.
Azi am inceput si eu aceasta strategie. Ai la toate meciurile cota pentru gazde/oaspeti <2,5? Azi as fi vrut sa pun pe Bologna si Novara, insa nu aveau cote.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 29 January 2012 - 09:12 PM (#104)
Nu ai la toate, in Grecia, Italia, Franta sau campionate in care teoretic echipele in deplasare marcheaza putin, rar ai cote, doar daca favorita are peste 1.6-1.7, iar tu pariezi pe outsidera sa zicem. In Anglia am gasit si la Stoke la City acasa, aia a fost pomana curata, WBA la Spurs... trebuie sa cauti la fiecare, te uiti daca au cote si dupa analizezi partida. Iar in campiponatele mai slabe nu e deloc aceasta optiune cu goluri marcate pe echipe.
Postat 29 January 2012 - 09:22 PM (#105)
Am inteles...ma asteptam sa conteze si cota favoritei.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 29 January 2012 - 09:24 PM (#106)
Conteaza cam in fiecare campionat, cam daca favorita are sub 1.5 cota la victorie, rar gasesti outsidera nu marcheaza 3 goluri, daca favorita joaca in deplasare mai gasesti si la cota mai mica, si la 1.4 in EPL cum am zis e posibil, oricum te orientezi tu ca nu e greu... rabdare si disciplina.
Aceasta postare a fost editata de Ashley_young07: 29 January 2012 - 09:25 PM
Postat 30 January 2012 - 09:53 AM (#107)
felicitari maestre! ai avut salariu de parlamentar de cand te-ai apucat de strategie :)) ca sa glumim putin. am observat ca cel mai mult conteaza rabdarea, practic sa te caute meciurile pe tine, nu tu pe ele. succes, sper sa-ti mearga la fel in continuare!
Postat 30 January 2012 - 10:10 AM (#109)
Salut,am si eu o intrebare...ce simteai in momentu in care ai vazut ca Granada a dat al 2 lea gol in min 39 si practic mai erau 50 de minute de jucat?:D Avand in vedere ca Granada juca cu Betis o echipa slabuta si se mai putea inscria mai mult ca sigur.Sincer :hatoff:
Postat 30 January 2012 - 10:18 AM (#110)
Am facut o comparatie mica,mi se pare strategia care o folosesti cam la fel cu acelasi lucru daca ai paria pe echipele mari,de casa care inscriu meci de meci acasa sa pariezi ca inscriu! Mi se pare cam acelasi lucru...dar numai acasa sunt cam aceleasi cote..umpic mai mari chiar...io asa joc:D mi se pare umpic mai grea metoda ta..doar atat.In rest la cat mai multe castiguri:)
Postat 30 January 2012 - 10:35 AM (#111)
KlitschkO, la 30 January 2012 - 10:10 AM, a spus:
Salut,am si eu o intrebare...ce simteai in momentu in care ai vazut ca Granada a dat al 2 lea gol in min 39 si practic mai erau 50 de minute de jucat?:D Avand in vedere ca Granada juca cu Betis o echipa slabuta si se mai putea inscria mai mult ca sigur.Sincer :hatoff:
Vazusem ca a deschis scorul Granada la prima faza, dupa care am mai vazut rezultatul la pauza. Era 0-2, inca nu simteam mare lucru, adica eram constient ca sunt sanse sa pierd toata banca, m-am dus am mancat, am revenit si am dat sa ma uit la meci de prin min 60. Foarte rar ma uit la partidele pe care pariez strategia asta, iar spre bucuria mea Granada nu si-a mai creat aproape nici o ocazie de gol de atunci, a cazut bine si golul lui Betis, gol dupa care Granada a renuntat la orice gand ofensiv si a preferat sa apere avantajul minim pe care-l aveau.
Emotiile la mine apar in astfel de situatii in minutele de final, doar atunci, nu stiu cum, aproape de prelungiri si in prelungiri, daca primesc gol inainte de min 85 sa zic, asta e, dar atunci pe final chiar ma gandesc ca ar fi ghinion, mai am putin si scap si ma iau emotiile.
Meciul de ieri m-a facut sa impart banca in 3, e o suma considerabila si e pacat sa o pierd asa dintr-un foc.
Postat 30 January 2012 - 10:39 AM (#112)
Claudio, la 30 January 2012 - 09:53 AM, a spus:
felicitari maestre! ai avut salariu de parlamentar de cand te-ai apucat de strategie :)) ca sa glumim putin. am observat ca cel mai mult conteaza rabdarea, practic sa te caute meciurile pe tine, nu tu pe ele. succes, sper sa-ti mearga la fel in continuare!
Da, asa e. Multumesc, succes si tie!
Postat 30 January 2012 - 10:57 AM (#113)
Da este adevarat cu impartitu bancii in 3...dupa ce ajungi la o suma mare cum ai ajuns tu chiar ca e mare pacat sa-i pierzi dintr-o data! Si daca te gandesti nu sunt chiar munciti cu sudoare cum muncesc altii si e foarte mare pacat sa-i pierzi dintr-o data:).Eu m-am luat dupa tine la stragegie cat de cat dar pariez pe echipele care joaca acasa,pariez ca marcheaza,echiepele astea mari care marcheaza in toate meciurile de acasa,exclus Italia!nu halesc scorurile alea de 0-0..si cand am ajuns la o suma(nu ca a ta de mare in nici un caz) am impartit in 2.
Postat 30 January 2012 - 11:03 AM (#114)
Eu mi-am impartit banca in 3 inca din start. Dupa ce prind cota 3 o impart iar in 3 parti. Vreau sa fac pasi mici si cu riscuri cat mai mici.
Postat 28 April 2012 - 07:29 PM (#115)
am lipsit o perioada...ce s-a mai intamplat cu strategia asta?
O intrebuintare rationala a timpului -atat individual cat si colectiv- ar duce in scurta vreme la un progres inadmisibil al civilizatiei. Asa ceva omenirea nu poate sa-si permita, deocamdata. Si cine stie cata vreme inca nu va putea.
Postat 28 April 2012 - 07:33 PM (#116)
Eu m-am curatat repede.
Postat 29 April 2012 - 06:59 AM (#117)
tu da :), dar Ashley avea un parcurs frumos si nu cred ca s-a curatat si el, dar de ce nu a mai zis nimic? Probabil s-a intimidat ca mi-am scos palaria in fata lui :hatoff:
O intrebuintare rationala a timpului -atat individual cat si colectiv- ar duce in scurta vreme la un progres inadmisibil al civilizatiei. Asa ceva omenirea nu poate sa-si permita, deocamdata. Si cine stie cata vreme inca nu va putea.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor