acevl1, la 17 November 2011 - 11:29 AM, a spus:
Satul de experientele neplacute cu casele mai mici de pariuri am decis sa trec totusi la o casa de pariuri cu vechime .
Eu joc foarte mult pe live , asa s-a intamplat si astazi cand am pus un pariu : 17 Nov 09:57 1.87 Hungkuk Pink Spiders v IBK Altos [Point IBK Altos @ 1.87 20.00 RON 0.00 RON lost , precizez ca urmaream transmisia live a meciului de volei dintre cele douo echipe asiatice .
Pariul meu a fost pus pe IBK Altos ca v-a reusi sa castige punctul 3 in setul 2 . Asa s-a si intamplat insa GB a validat ca pariu pierdut . A fost o eroare de-a lor in sistemul live acesta s-a blocat insa pariul a ramas validat pierdut .
Am contact departamentul live si mi-au spus ca vor analiza si voi primi raspunsul prin mail .
Deci atentie daca nu urmaream live sigur nu sesizam problema si ramanea pariul pierdut , nu este o suma mare insa vi se poate intampla sa puneti sute de lei pe un live si sa il valideze gresit .
Va tin la curent cu noutati imediat ce le voi avea .
Am primit mail de la GB prin care imi sunt comunicate urmatoarele :
Dear Alexandru,
Please note that this is regarding the bet with ID 130543190. I'd like to let you know that the bet was resettled and is a winning one now. I am sorry about any inconvenience caused. The winnings were credited accordingly.
To verify the same, please check your Gaming History - when you go to www.gamebookers.com - log in - click on My Account link - a new page will pop up - click on transaction History tab - from the drop down menu select Gaming History.
If you have any questions please do not hesitate to contact us any time you wish.
Thank you for choosing us as your online gaming site.
Best Regards,
Gergana,
Customer Service Team
Am verificat si pariul a fost validat castigator :
17 Nov 11:46 1.87 Hungkuk Pink Spiders v IBK Altos [Point IBK Altos @ 1.87 20.00 RON 37.40 RON won .
Deci mare atentie ! Verificati rezultatele !
Aceasta postare a fost editata de acevl1: 17 November 2011 - 01:03 PM