Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Romania Liga 1 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Romania Liga 1 Evaluare topic: -----

Poll: Romania Liga 1 (5 membri au votat)

Credeti ca este un topic folositor?

1. Da (2 voturi [40.00%])

Procentaj din vot: 40.00%

2. Nu (2 voturi [40.00%])

Procentaj din vot: 40.00%

3. Nu urmaresc (1 voturi [20.00%])

Procentaj din vot: 20.00%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 17 November 2011 - 02:51 PM (#1) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 06-October 11

Asta o sa fie locul meu pentru a scrie ideile/parerile mele despre meciuri si eventual pronosticuri.
0

Postat 18 November 2011 - 08:16 AM (#2) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip

Cred ca Sportul +1.25 e de jucat.

Nu vad pe Otelul sa faca ceva special. Daca vor castiga, va fi o victorie la un singur gol asa cum au fost cele 5 din 6 victorii ale lor. Au castigat 2-0 la Ceahlaul marcand ambele goluri in repr. secunda si un gol 2 din penalty. Au si meci in liga campionilor peste cateva zile si nu vor forta prea mult.

Totusi, Sportul asta e o echipa jenanta. Niciodata nu stii cand joaca pe bune sau pariaza impotriva lor. Au pierdut 4 din cele 6 meciuri in deplasare, de doua ori la o diferenta de mai mult de 2 goluri. Mie mi-a parut ca s-au lasat calcati in picioare la CFR.

Sportul +1.25, e de miza mica. Daca Otelul ar fi o echipa mai normala, mai cu overe, mai cu victorii mari, cu siguranta nici nu m-as uita la acest +1.25 oferit Sportului. Poate sa fie si under. La ce traditie are Otelul acasa.....Dar e mai geu sa mergi pe under cand o echipa ca Sportul joaca, astia te pot f**e oricand cu defensiva lor de "fier". Asa, poate dau si ei un gol si se termina 1-1, 2-1...Eu stiu...
0

Postat 18 November 2011 - 08:23 AM (#3) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip

Poate si Petrolul -0.25...Dar tot miza mica..

Eu ii vad castigand. Sa vedem insa ce mare branza face Trompetaru ala la Targu Mures.

Petrolul nu va avea suportul "barbatoilor". Oricum au facut pe ei mai in toate meciurile de pe stadionul nou...au castigat doar cu Sibiu, si recent cu Partizan. Un partizan care nu a luat prea in serios meciul, au mai incercat si ei niste jucatori. Vor fi, probabil, cateva fete/femei, copchii.
0

Postat 18 November 2011 - 09:54 AM (#4) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 05-April 11

Anticipez si eu o victorie a gazdelor de la Petrolul Ploiesti avand in vedere faptul ca echipa din Targu Mures traverseaza o forma sportiva foarte slaba si nu ma astept sa-si revina tocmai astazi la Ploiesti. Ar merge pentru siguranta Petrolul DNB -1,55 la gb
0

Postat 19 November 2011 - 04:39 PM (#5) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip

Nu am putut posta pana acum meciurile de sambata pentru ca un destept mi-a dat o restrictie sa nu pot posta.

Totusi, care e desteptul care a votat NU in pool?Nu pot sa cred..Dupa ce ca vine cineva care scrie niste lucruri care nu par mecanice cum fac mai toti pronosticari de pe aici, cu ästazi incepand de la ora "(25:00) avem un meci senzational.....si bla bla bla ..prostii. eu zic pe fata
0

Postat 19 November 2011 - 05:27 PM (#6) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip

Meci usor pentru Dinamo.

2-2 in poll..bravo..hai ca va las pe voi sa va faceti treaba (adica sa pierdeti ca niste loseri) "experimentatilor" ca doar voi sunteti tari rau de tot..de tare *****.....

Aceasta postare a fost editata de Wiseguy666: 19 November 2011 - 05:32 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba