Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: site cu cele mai importante loterii din lume - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

site cu cele mai importante loterii din lume posibilitate de joc online

Postat 19 November 2011 - 08:24 AM (#1) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1103
  • Inregistrat: 10-March 08

ce parere aveti de site-ul www.thelotter.com?
ma uitai ieri pe acolo si am vazut cum un roman tocmai a luat 56000 euros la SuperEnaloto, sau cum ii zice, i-au platit excursia in Italia, l-au asteptat si i-au dat biletul :))))

as vrea sa scap de isteria asta cu 6/49 la romani ca atunci cand se ajunge la vreun pot mare de 7 mil de euros ne cuprinde febra de parca suntem tampiti; pe site-ul ala ai loterii cu peste 21 de milioane de dolari si iti alegi sa joci cand vrei tu;

ceea ce inca in nu m-am dumirit mi se pare ca te conditioneaza sa joci minim 10 dolari, adica 5 variante de 2.5 dolari si ar fi cam 7- 8 var la romani, dar mi se pare ok la ce poturi sunt;

oare a jucat cineva pe aici? stiu ca mai demult a scris cineva despre asta, dar cum jocul la jackpot mi se parea o prostie atunci nu am dat atentie, dar mi-am mai schimbat parerile intre timp, de ce sa nu incerci in definitiv? nu stii niciodata

aici pui online, iti dau un nr de identificare a biletului semn ca a fost completat de ei si pus la agentie si te anunta dc castigi ceva pe mail cu notificare, sumele se varsa in contul tau, poti sa retragi dar mi se pare ca 1000 de dolari pe zi max, insa pt un pot mare te duci personal si faci transfer bancar direct, mi se pare buna afacerea, ce sa mai imi bat capul ca loto la romani cand poti sa joci cand vrei tu cateva variante si la poturi mult mai mari
0

Postat 20 November 2011 - 07:48 PM (#2) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

bre, nimeni nu zice nimic, dar zilele astea m-am inscris
uite aci un bilet la indiana-hoosier pus de aia la care jackpotul e de 22 000 000 dollars! nu ca la parliciunile de romani! dc vreti sa va mai inghesuiti pe la agentii aici sa imi ziceti si mie cand o sa fie jackpot-ul atata :)))))))))))));

atasez nr jucate si atasez si scanarea dupa biletul pus de ei direct la agentie in sua:
nu zic ca e simplu sa castigi la 6/6 dar macar daca ne-am strange mai multi ar fi o incercare, costul este intre 10-12.5 dolari minim;
dc tot avem niste bani de joc la romani ar fi mai bine sa ii jucam la poturi mari de tot, ma gandesc, nu stiu de ce castigul de 5 este asa de mic, doar 1500 de dollari, or fi cateva zeci care il prind, nu-mi dau seama, mai cautati si voi; nu cred ca e teapa deloc, biletul scanat soseste inainte de efectuarea tragerii, sunt profesionisti astia! asa cum jucati la bet365 s-ar putea si aici pt cine vrea castiguri mari

http://i178.photobucket.com/albums/w270/radumario/myentriesforindiana19nov.png

http://i178.photobucket.com/albums/w270/radumario/myticketforindiana10nov.png

bine, deocamdata aici e vb despre noroc, dar nu stii niciodata, asa cum se joaca la romani se joaca si aici dar din chiloti :)))))))))))))))
totul e ff comod
0

Postat 11 December 2011 - 10:01 PM (#3) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

cel mai smart jackpot a devenit cica cel brazilian !! :)) se extrage pe 31 dec pt un pot de 170 mil de reali de-ai lor, am cautat adica vreo 70 de mil euros! cu 6/60 costa cam 10 dolari 3 variante!

pe cand la parliciunile noastre un asa pot? :)) never fratilor, never! bine ca lumea devine mai mica de poti juca din chiloti unde vrei tu!
acu vin si americanii cu 1 din 56 si 1 din 46 mega milions cu 116 mil de dolari! aici joaca toata sua!
cel mai interesant mi se pare insa oregon si indiana ca acolo sunt 6/48

mai vin si italienii cu 40 de mil euros din spate la al lor 5/90
interesant, de ce cretinii nostrii cer pe o var de 6 un euro, nu stiu, sunt cretini de legat, ma uitam la americani cu 3 dolari joci 6 variante, nu imi vine sa cred ce jaf de jaf fac astia; doar ca intr-adevar cat a 2-a e mai mare la noi, asta e un plus as zice, sa fim impartiali

ar tb sa ne facem bre un sindicat sa jucam la poturile astea! dar cum sa facem, cum sa dregem?
asa m-am gandit zilele astea
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba