Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Liga 1 19-21 noiembrie - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Liga 1 19-21 noiembrie Evaluare topic: -----

Poll: Liga 1 19-21 noiembrie (4 membri au votat)

CFR Cluj - Universitatea Cluj

1. 1 (4 voturi [100.00%])

Procentaj din vot: 100.00%

2. X (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

3. 2 (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 28 November 2011 - 04:55 PM (#41) Useril este offline   an0nimus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 767
  • Inregistrat: 02-July 09

Nu observ topicul pentru Liga I in cadrul acestei etape , nu se face concurs , nu concurs , frumos ( sper ca nu se vrea activitate)..
Consider ca azi Targu Mures se va impune avand un lot mult mai valoros si experiemtnat de Chajna echipa care o vad pe ultima pozitie la finalul campionatului... Targu Mures era o forta candva pe teren propriu , cred ca se va impune la un gol diferenta ,avand in vedere ca e antreanta de Trompeta..
0

Postat 28 November 2011 - 10:12 PM (#42) Useril este offline   reddacy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 114
  • Inregistrat: 21-June 07

deci,dupa aceasta etapa chiar imi vine sa ma p--s pe el arbitraj si pe fotbalisti de 2 lei.....
pai este incredibil cate penalty-uri au fost...si toate au decis soarta meciurilor.....
Si la otelari,la ceferisti ,la stoaia,la mureseni si la petrolisti acum de 20 minute......F--k this!

Bine ca am fost inspirat si am pariat sume f. mici in acest week-end....
"HOPE DIES LAST".....
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba