Eu am cont deschis la bet365.com
Vrea si tata sa isi faca cont dar am urmatoare intrebare:
Avem aceeasi adresa! ar fi asta o problema?
|
|
Pagina 1 din 1
Inrebare creare cont
Postat 26 November 2011 - 10:05 PM (#2)
Da, este o problema, ca nu poti sa-ti deschizi 2 conturi de pe aceiasi adresa, doar daca il inchizi pe al tau, iar in cazul asta nu mai primesti nici bonusul de bun venit. :rolleyes:
Postat 26 November 2011 - 10:07 PM (#3)
Danule poti sa ai doua conturi dupa aceasi adresa, dar cu nume diferite. Eu am asa la bwin si nu am probleme.
Postat 26 November 2011 - 10:21 PM (#4)
La el oricum intervine paragraful ca nu ai voie 2 conturi/familie si oricum nu poate sa-si deschida :hatoff:
Postat 27 November 2011 - 12:09 AM (#5)
nu e buna comparatia cu bwin ;). Eu stiu ca poti sa ai 2 conturi cu aceeasi adresa dar sa nu iei bonus sau sa participi la alte oferte de ale lor
Postat 27 November 2011 - 01:05 AM (#6)
pai tata a putut sa isi deschida contu acolo.. a depus bani... poate sa parieze...
si am citit asta in regulament:
Clientii pot deschide un singur cont. In cazul in care un client este identificat ca avand mai multe conturi, ne rezervam dreptul de a trata aceste conturi ca un singur cont comun.
probabil nu o sa poata sa incaseze bonusul nu?
si am citit asta in regulament:
Clientii pot deschide un singur cont. In cazul in care un client este identificat ca avand mai multe conturi, ne rezervam dreptul de a trata aceste conturi ca un singur cont comun.
probabil nu o sa poata sa incaseze bonusul nu?
Postat 27 November 2011 - 09:05 AM (#7)
Poti sa ai cate conturi vrei, daca sunt cu nume diferite si cu ala metoda de depunere, nu au ei treaba cu tine. Si daca este aceasi adresa si acelasi Ip, nu-ti vor mai da bonusul, dar ar fi bine nici sa nu-l soliciti daca este cazu.
Postat 27 November 2011 - 10:51 AM (#8)
l-a solicitat deja... eu am ip dynamic.. si de fiekare data knd ma deconectez se schimba ip-ul
tata are contul pe numele lui banii i-a depus dp cardul lui ... nu vad dc ar exista probleme..
EDIT: Am vorbit cu cei de pe chat si au zis ca nu este nici o problema :)
multumesc
tata are contul pe numele lui banii i-a depus dp cardul lui ... nu vad dc ar exista probleme..
EDIT: Am vorbit cu cei de pe chat si au zis ca nu este nici o problema :)
multumesc
Aceasta postare a fost editata de uzzy1993: 27 November 2011 - 10:58 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor