Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Liverpool - Manchester City , 27 noiembrie 2011 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Liverpool - Manchester City , 27 noiembrie 2011 Evaluare topic: -----

Poll: Liverpool - Manchester City , 27 noiembrie 2011 (8 membri au votat)

Cine va castiga ?

1. Liverpool (1 voturi [12.50%] - Vede)

Procentaj din vot: 12.50%

2. Egalitate (3 voturi [37.50%] - Vede)

Procentaj din vot: 37.50%

3. Manchester City (4 voturi [50.00%] - Vede)

Procentaj din vot: 50.00%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 26 November 2011 - 11:19 PM (#1) Useril este offline   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 16-June 09

Liverpool - Manchester City : 2 @ 2.62 (Pinnacle)

Merg cu incredere mare pe victoria oaspetilor de la Manchester City pe Anfield Road in fata amfitrionilor de la FC Liverpool, duminica dup-amiaza de la ora 18:00. Cormoranii vin dupa 2 meciuri proaste facute pe stadionul care odinioara reprezenta o fortareata, remize cu nou-promovatele Norwich si Swansea, in timp ce 'cetatenii' lui Roberto Mancini vin dupa o infrangere in Liga Campionilor, in Italia cu Napoli. Personal cred ca echipa din Manchester isi va sacrifica sezonul european pentru a se concentra 100% pe castigarea Premiership 2011/2012, si de aceea nu vor menaja niciuna din marile vedete inaintea acestei intalniri. Liverpool are un antrenor mult mai slab pregatit, care nu are nicio performanta notabila in CV, Dalglish fiind doar un fost jucator al rosiilor, care a mai activat ca antrenor jucator in anii '80. City are 5 victorii si doar 1 egal in deplasari, acolo unde prefera sa adopte un stil de joc ceva mai aerisit, pentru ca echipa gazda se descopera de obicei iar speculantii fotbalisti de clasa ai vizitatorilor Silva, Nasri, Dzeko, Aguero sau Balotelli cred ca pot marca in poarta lui Reina de vreo 2-3 ori. Consider ca seria de 8 meciuri fara infrangere a lui Liverpool in fata lui City pe Anfield se va incheia aici, pentru ca echipa din Manchester este cea mai solida echipa din Anglia la ora actuala, cea mai in forma si cea mai motivata, atat sportiv cat si financiar de catre patronii arabi ai clubului !

Echipe probabile:
Liverpool ~> 25. P. Reina; 2. G. Johnson, 5. D. Agger, 37. M. Skrtel, 3. J. Enrique; 11. M. Rodriguez, 26. C. Adam, 21. Lucas, 18. D. Kuyt; 7. L. Suarez, 39. C. Bellamy
Manchester City ~> 25. J. Hart; 2. M. Richards, 4. V. Kompany, 6. J. Lescott, 13. A. Kolarov; 34. N. De Jong, 42. Y. Toure, 21. D. Silva, 19. S. Nasri; 16. S. Aguero, 10. E. Dzeko
0

Postat 26 November 2011 - 11:37 PM (#2) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1320
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Eu as merge pe Liveprool, stie cum sa trateze meciurile cu echipele de top.
Imagine postata
0

Postat 27 November 2011 - 12:58 AM (#3) Useril este offline   unconquerable 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 26-August 10
  • LocationBucharest

greu...mi-ar placea sa castige liverpool,insa un egal ar fi foarte bun.
0

Postat 27 November 2011 - 03:56 AM (#4) Useril este offline   Betforcash 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 396
  • Inregistrat: 07-October 08

ai facut o analiza, nu multa lume face asta, asa ca nu vreau sa te critic. Cu toate acestea sa spui ca Dalglish nu are nicio performanta notabila in CV este halucinant. Pe langa faptul ca nu e "doar un fost jucator al rosiilor" ci o legenda a lor, Dalglish a castigat campionate si a facut adevarate minuni in meseria de manager. Sa spui ca el nu are performante ca antrenor este exact cum ai spune acelasi lucru despre Wenger, daca nu chiar mai rau.

Vezi postareagalisandru, la 26 November 2011 - 11:19 PM, a spus:

Merg cu incredere mare pe victoria oaspetilor de la Manchester City pe Anfield Road in fata amfitrionilor de la FC Liverpool, duminica dup-amiaza de la ora 18:00. Cormoranii vin dupa 2 meciuri proaste facute pe stadionul care odinioara reprezenta o fortareata, remize cu nou-promovatele Norwich si Swansea, in timp ce 'cetatenii' lui Roberto Mancini vin dupa o infrangere in Liga Campionilor, in Italia cu Napoli. Personal cred ca echipa din Manchester isi va sacrifica sezonul european pentru a se concentra 100% pe castigarea Premiership 2011/2012, si de aceea nu vor menaja niciuna din marile vedete inaintea acestei intalniri. Liverpool are un antrenor mult mai slab pregatit, care nu are nicio performanta notabila in CV, Dalglish fiind doar un fost jucator al rosiilor, care a mai activat ca antrenor jucator in anii '80. City are 5 victorii si doar 1 egal in deplasari, acolo unde prefera sa adopte un stil de joc ceva mai aerisit, pentru ca echipa gazda se descopera de obicei iar speculantii fotbalisti de clasa ai vizitatorilor Silva, Nasri, Dzeko, Aguero sau Balotelli cred ca pot marca in poarta lui Reina de vreo 2-3 ori. Consider ca seria de 8 meciuri fara infrangere a lui Liverpool in fata lui City pe Anfield se va incheia aici, pentru ca echipa din Manchester este cea mai solida echipa din Anglia la ora actuala, cea mai in forma si cea mai motivata, atat sportiv cat si financiar de catre patronii arabi ai clubului !

Echipe probabile:
Liverpool ~> 25. P. Reina; 2. G. Johnson, 5. D. Agger, 37. M. Skrtel, 3. J. Enrique; 11. M. Rodriguez, 26. C. Adam, 21. Lucas, 18. D. Kuyt; 7. L. Suarez, 39. C. Bellamy
Manchester City ~> 25. J. Hart; 2. M. Richards, 4. V. Kompany, 6. J. Lescott, 13. A. Kolarov; 34. N. De Jong, 42. Y. Toure, 21. D. Silva, 19. S. Nasri; 16. S. Aguero, 10. E. Dzeko

http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
0

Postat 27 November 2011 - 03:58 AM (#5) Useril este offline   Betforcash 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 396
  • Inregistrat: 07-October 08

la momentul actual, dupa performante, Dalglish este dumnezeul antrenorilor fata de Mancini. Poti spune ca e depasit sau alte lucruri de acest gen, ar fi parerea ta, insa nu poti sa faci afirmatii contrazise de cifre concrete. In orice caz, nu am vrut decat sa atrag atentia. Greseli facem toti.
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
0

Postat 27 November 2011 - 06:18 AM (#6) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

E un meci extrem de greu de pronosticat dupa parerea mea.

Manchester City culege oarecum roadele anul asta din cauza continuitatii pe banca si investitiei in jucatori si echipa e pe val. Pe cealalta parte, Liverpool se stie ca avea intotdeuana probleme cand le lipsea capitanul Gerrard, anul asta nu e tocmai asa cred ca datorita antrenorului Kenny Dalglish.

Meciul e un derby cu rivalitate mare si cred ca va fi mai mult duelul antrenorilor, unde il vad pe Dalglish favorit pt ca este un mai bun cunoscator a fotbalului englez si a astfel de meciuri. Meciul recent pierdut in Champions League nu cred ca o sa-i afecteze pe aia de la Man City.

Parerea mea e ca se pate termina cu un 2-2 ca si acum 2 ani dar daca ar fi sa aleg un pronstic ar fi Liverpool si over 2.5, cu toate ca unele pronosticuri bazate pe statistica o dau victorioasa pe ManC cu 3-1 . Mai am unele rezerve pt ca Dalglish e vulpoi batran :-)) s-ar putea sa-si faca calcule de fapt ambii ca e mai bine s-o dea la pace.(deci meci cu putine goluri)
0

Postat 27 November 2011 - 11:03 AM (#7) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 12-October 11

Merg cu incredere pe trupa de pe Anfiel Road si am mai multe motive sa o fac :

1. Fanii vor conta foarte mult la acest meci, jucatorii lui Liverpool daca ati observat joaca cu suflet fiecare minge fie ea in deplasare fie in meciurile de acasa, iar cu echipele mari doza de concentrare se dubleaza.
2. City este o echipa formata recent, ceea ce sa petrecut in derby-ul cu Manchester United nu se va mai repeta cativa ani, lupta pentru un loc de titular este foarte grea, iar pana acum City a castigat datorita individualitatilor in cele mai multe partide. S-a legat o echipa frumoasa insa au destule slabiciuni care nu se acopera decat cu timpul, cand jucatorii vor deveni o echipa in adevaratul sens al cuvantului.
3. Miercuri Napoli o echipa mai mica ca Liverpool insa cu aceiasi atmosfera in tribune a reusit sa o invinga pe City. Moralul jucatorilor va putin afenctat, obisnuiti cu victoriile.
4. Cota lui Liverpool este in scadere .
0

Postat 27 November 2011 - 12:19 PM (#8) Useril este offline   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 16-June 09

Vezi postareaBetforcash, la 27 November 2011 - 03:58 AM, a spus:

la momentul actual, dupa performante, Dalglish este dumnezeul antrenorilor fata de Mancini. Poti spune ca e depasit sau alte lucruri de acest gen, ar fi parerea ta, insa nu poti sa faci afirmatii contrazise de cifre concrete. In orice caz, nu am vrut decat sa atrag atentia. Greseli facem toti.

Am vrut sa scriu ca nu are nimic notabil in CV in ultimii 15 ani. Minunea aceea despre care vorbesti este triumful cu Blackburn din '95, singura echipa din afara Big 4 care a cucerit Premiership, pana la City, in 2012 :vhappy: .

Mea culpa !
0

Postat 27 November 2011 - 12:47 PM (#9) Useril este offline   bmxro 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 28-December 04

Liverpool v Man City preview

Derby in cadrul etapei cu numărul 13 in Premier League, lidera la zi, Manchester City vine pe Anfield sa înfrunte o echipa în ascensiune. Liverpool nu este învinsă de şapte etape si îşi doreşte victoria precum a spus şi managerul Kenny Dalglish.
Dalglish este obişnuit să nu facă multe schimbări în echipa de start pentru o oarecare stabilitate, astfel că Stewart Downing va reintra după ce în meciul cu Chelsea a fost rezervă, el fiind utilizat în toate celelalte 11 partide. Evident absenţa de bază este Steven Gerrard, care nu este refăcut complet.
Echipa lui Mancini nu are noi accidentări, Balotelli a fost recuperat după o gripă, Gareth Barry si Samir Nasri vor reintra după ce marţi au stat pe banca de rezerve. Carlos Tevez, care este în negocieri cu AC Milan, este pus la păstrare de catre Mancini.
Pentru pariori la rubrica statistici să menţionăm că Man City nu a învins în ultimele excursii pe Anfield, cormoranii au marcat nouă din cele unsprezece goluri în cea de-a doua repriză. Încă un amănunt interesant atacantul Mario Balotelli a marcat 9 goluri în ultimele 10 partide.

Liverpool: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Kuyt, Adam, Lucas, Downing, Carroll, Suarez.

Man City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Toure, Silva, Balotelli, Aguero.

Pick: over 9.5 cornere 1.48 @ bwin
0

Postat 27 November 2011 - 12:48 PM (#10) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 18-September 11

cota foarte buna pentru X2,cetatenii au un lot net superior:)
0

Postat 27 November 2011 - 10:49 PM (#11) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 18-September 11

1-1 s-a incheiat acest meci, Komapny a ceschis scorul in minutul 31' , iar in minutul 33' scorul devenea 1-1 dupa un autogol al lui Lescott.
0

Postat 11 December 2011 - 06:08 PM (#12) Useril este offline   shurakduf544 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 11-December 11

Very nice.

Vezi postareagalisandru, la 26 November 2011 - 11:19 PM, a spus:

Merg cu incredere mare pe victoria oaspetilor de la Manchester City pe Anfield Road in fata amfitrionilor de la FC Liverpool, duminica dup-amiaza de la ora 18:00. Cormoranii vin dupa 2 meciuri proaste facute pe stadionul care odinioara reprezenta o fortareata, remize cu nou-promovatele Norwich si Swansea, in timp ce 'cetatenii' lui Roberto Mancini vin dupa o infrangere in Liga Campionilor, in Italia cu Napoli. Personal cred ca echipa din Manchester isi va sacrifica sezonul european pentru a se concentra 100% pe castigarea Premiership 2011/2012, student loans company si de aceea nu vor menaja niciuna din marile vedete inaintea acestei intalniri. Liverpool are un antrenor mult mai slab pregatit, care nu are nicio performanta notabila in CV, Dalglish fiind doar un fost jucator al rosiilor, care a mai activat ca antrenor jucator in anii '80. City are 5 victorii si doar 1 egal in deplasari, acolo unde prefera sa adopte un stil de joc ceva mai aerisit, pentru ca echipa gazda se descopera de obicei iar speculantii fotbalisti de clasa ai vizitatorilor Silva, Nasri, Dzeko, Aguero sau Balotelli cred ca pot marca in poarta lui Reina de vreo 2-3 ori. Consider ca seria de 8 meciuri fara infrangere a lui Liverpool in fata lui City pe Anfield se va incheia aici, pentru ca echipa din Manchester este cea mai solida echipa din Anglia la ora actuala, cea mai in forma si cea mai motivata, atat sportiv cat si financiar de catre patronii arabi ai clubului !

Echipe probabile:

0

Postat 11 December 2011 - 07:21 PM (#13) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1320
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Vezi postareaMaxAdrian, la 27 November 2011 - 12:48 PM, a spus:

cota foarte buna pentru X2,cetatenii au un lot net superior:)

E argument aiurea pentru a alege X2.
Imagine postata
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba