Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Anglia & Scotia 3-5 decembrie 2011 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Anglia & Scotia 3-5 decembrie 2011 Evaluare topic: -----

Postat 03 December 2011 - 11:29 AM (#1) Useril este offline   bmxro 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 28-December 04

Acest topic este deschis pentru meciurile insularilor. Astept analizele si comentariile voastre.Bafta!
0

Postat 03 December 2011 - 12:50 PM (#2) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1325
  • Inregistrat: 16-July 04

cred ca e timpul ca newcastle sa piarda astazi.

ma bucur ca echipa a revenit acolo unde trebuia sa fie, in plutonul fruntas al angliei.

cind spun asta ma refer la locurile 5-8. personal, chiar daca au un joc ff bun , placut ochiului, deschis, nu cred ca valoarea e de locul ocupat astazi.

partea proasta e ca joaca cu chelsea, echipa care a riscat pe mina unui antrenor , dupa mine fara valoare de fotbalul mare, cel putin momentan. evident ca imi voi atrage o gramada de critici..etc. asta e parerea mea.

una este porto si alta e chelsea. o palarie mult prea mare. una este sa abordezi un meci cu guimaraes si alta cu stoke sau alte echipe ca sa nu mai zic cu arsenal, man u.

sint curios ce se va intimpla cu chelsea in continuare si cita rabdare va mai avea abramovic.

cu toate acestea, in acest emci merg pe mina lui chelsea. suma mica.

cum vede bbc-ul meciul : http://news.bbc.co.u...ll/15901588.stm
0

Postat 03 December 2011 - 11:36 PM (#3) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

A fost o etapa buna pentru pariori in Premier League pana acum, aproape toate favoritele s-au impus destul de clar. Pentru maine am ochit deja cota la Everton, gazdele sunt in revenire, in timp ce SToke joaca acelas fotbal mizerabil, tot cu hey-rupurile pe Jones si Crouch.
0

Postat 06 December 2011 - 12:31 AM (#4) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Mda, Everton n-a jucat mai nimic, Stoke a marcat la primul sut din corner, mingea a avut vreo doua devieri pana a ajuns in poarta. Dupa etapa asta raman cu placerea de a fi vazut cel mai bun meci al sezonului pana acum, :great: Newcastle v Chelsea, meci superb pe contre, foarte multe ocazii, Krul a scos vreo 5-6 goluri, Cech a jucat si el bine, dar a avut noroc si cu barele, 4 bare pentru cotofene daca am numarat bine. Spurs si City isi continua seriile de meciuri fara infrangere, Liverpool pierde la Fulham, cam asta ar fi.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba