Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 05 December 2011 - 02:18 AM
|
|
Pagina 1 din 1
Eternul derby, Dinamo - Steaua Liga 1, Etapa 16
Postat 04 December 2011 - 07:40 PM (#2)
Cred ca se va impune Dinamo in acest meci,este mult mai buna decat Steaua in momentul de fata.
Postat 04 December 2011 - 09:11 PM (#4)
X clar . Desi Dinamo este favorita derby-ul mi se pare foarte echilibrat . Steaua a jucat bine cu toate echipele mari, si chiar le-a dominat ( Rapid, Vaslui, Otelul,)
Postat 04 December 2011 - 10:10 PM (#5)
Si eu zic egal. Se vor tatona, nu se va risca, va fi un meci urat, probabil un 0-0.
Postat 04 December 2011 - 11:34 PM (#6)
Am bilet pentru maine la meci, daca este vre-un dinamovist care vrea sa mearga sa ma contacteze, nu mai pot ajunge ca sunt la munca !
Decat sa taci din gura sa creada lumea ca esti prost, mai bine vorbeste sa le arati ca au dreptate !
Postat 05 December 2011 - 07:06 PM (#7)
dinamo cota 1.94 la betfair ??
o spune un dinamovist : sa fim seriosi!! nu zic ca dinamo nu parcurge o perioada ff buna, dar nu e chiar echipa care sa fluiere in acest campionat. cam subestimata steaua. si nu se stie niciodata cum rabufnesc stelistii.
sper ca acesta sa fie ultimul derby pe stadionul de liga a 6-a engleza.
unu la mina ca arata graoznic, doi la mina, este clar pt mine, pe arena nationala nu mai pot intra toti derbedeii. si chiar trebuie sa scapam de ei.
numai ieri ce si-au dat in petec asa zisii suporteri galateni. cit de prost trebuie sa fii ca sa bati atita drum si sa vezi mai mult echipele incalzindu-se decit echipele jucind oficial?!
o spune un dinamovist : sa fim seriosi!! nu zic ca dinamo nu parcurge o perioada ff buna, dar nu e chiar echipa care sa fluiere in acest campionat. cam subestimata steaua. si nu se stie niciodata cum rabufnesc stelistii.
sper ca acesta sa fie ultimul derby pe stadionul de liga a 6-a engleza.
unu la mina ca arata graoznic, doi la mina, este clar pt mine, pe arena nationala nu mai pot intra toti derbedeii. si chiar trebuie sa scapam de ei.
numai ieri ce si-au dat in petec asa zisii suporteri galateni. cit de prost trebuie sa fii ca sa bati atita drum si sa vezi mai mult echipele incalzindu-se decit echipele jucind oficial?!
Postat 05 December 2011 - 07:58 PM (#8)
Si mie mi se par supraevaluati cainii, 1.84 pentru X2 pare un pariu bun.
Postat 05 December 2011 - 08:12 PM (#10)
Daca ar fi sa aleg cu inima as alege sa piarda dinamo (indiferent cu cine joaca,nu sunt stelist,rapidist sau altceva) Daca ar fi sa pariez cu capul as paria X. In ceea ce priveste golurile vad un meci al extremelor.Ori nu se va marca sau va fi maxim un gol marcat,ori peste 4 goluri.
Evitati p-x .Sunt niste Tepari partinitori, care dau dovada de un nepotism nesimtit . O luna pe acel site mi-a ajuns.
Postat 05 December 2011 - 08:23 PM (#11)
Fabulous, la 05 December 2011 - 08:12 PM, a spus:
Daca ar fi sa aleg cu inima as alege sa piarda dinamo (indiferent cu cine joaca,nu sunt stelist,rapidist sau altceva) Daca ar fi sa pariez cu capul as paria X. In ceea ce priveste golurile vad un meci al extremelor.Ori nu se va marca sau va fi maxim un gol marcat,ori peste 4 goluri.
Sau o sa fie intrerupt meciul din cauza suporterilor.... :bash:
cel mai sigur vad... cel putin un :cartrosu:
Agentzie Imobiliara de Pariuri
Postat 05 December 2011 - 09:21 PM (#12)
sa vedem ce se inteleg la pauza, mai joaca sau se termina 1-1 ?!
Postat 05 December 2011 - 10:59 PM (#15)
cu un joc slab si tot castiga steaua..dinamo nici nu se apropia de poarta in prima repriza daca nu avea Iliev cel mai jalnic joc de cand l am vazut.ezitant la orice minge pe sus, cu respingeri numai la adversar si ca bonus un hent in careu..emeghara si latovlevici praf si ei, dar mai putin praf ca iliev...si gigi saracul zice ca l da pe geraldo ca are salariu prea mare..pai daca tu ai un jucator care e liderul apararii, vrei sa joci in europa, da l vinzi ca are salariul prea mare......se vede nivelul slab al Stelei de la mijloc in sus..cu atatea spatii pe contraatac tu d abia apuci sa dai golul 3 in prelungiri.ajungi sa tragi la poarta o data la 3 contraatacuri...pandurasii sau vasluienii ii umileau pe dinamovisti daca erau in slocul stelei si aveau 1-2 ..2-4 sau 2-5 se termina.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor