ce credeti despre meciul vilareal vs napoli? credeti ca vilareal reuseste performanta fara sa ia nici un punct anul acesta in champ. league? pronosticul meu e 1 solist. voi ce credeti?
|
|
Pagina 1 din 1
vilareal - napoli 06/12/2011 pronosticuri CHAMP. LEAGUE
Postat 05 December 2011 - 11:19 PM (#2)
Napoli e obligata sa castige pentru a se califica in primavara europeana, iar pe Villareal nu-i vad sa castige, nu au de ce fiind ca si eliminati, iar la forma actuala si la accidentarile in numar foarte mare, pronosticul tau are sanse infime de reusita.
Postat 06 December 2011 - 09:25 PM (#3)
cr2krl9, la 05 December 2011 - 11:19 PM, a spus:
Napoli e obligata sa castige pentru a se califica in primavara europeana, iar pe Villareal nu-i vad sa castige, nu au de ce fiind ca si eliminati, iar la forma actuala si la accidentarile in numar foarte mare, pronosticul tau are sanse infime de reusita.
e adevarat, napoli e obligata sa bata dar asta nu inseamna nimic, pariurile se fac duca cateva criterii.
1. inspiratia
2. statistica si app de statistica pana acum villareal daca nu ma insel eu e prima data cand in champ. league ar termina fara nici un punct si in plus villareal are si traditia de partea ei cand se vb de echipele italiane, pe teren propiu nu a pierdut niciodata, daca nu ma insel o singura data a facut un egal in rest numai victorii.
e adevarat ca napoli pare echipa mai in forma azi dar asta nu inseamana bnimic, vilareal joaca in fata suporterilor, in campionat nu sta bn pentru ei e f imp meciul asta chiar daca nu mai au pentru ce sa mai traga, e important pt moral. eu merg incontinuare pe un rezultata bun al villarealului....vilareal nu va pierde cu napoli, daca nu o sa fiu destul de curajos maine sa pariez 1 solist cu siguranta voi paria macar 1x.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor