|
|
Champions League 6-7 decembrie Liga Campionilor - avancronici, predictii, pariuri
Postat 07 December 2011 - 12:07 AM (#42)
PoWeR, la 06 December 2011 - 11:44 PM, a spus:
La meciul tur dintre Olympiakos si Dortmund, fanii greci au facut poster cu Angela Merkel si i-au pus mustata asemeni lui Hitler. Exista o mare tensiune intre Grecia si Germania.
Iata ca nemtii n-au uitat si s-au razbunat, lasand-o mai moale pe final si astfel Marseille a castigat.
Postat 07 December 2011 - 12:27 AM (#43)
Postat 07 December 2011 - 12:35 AM (#45)
A fost o seara foarte buna... Si profitabila :bere:
Postat 07 December 2011 - 01:03 AM (#46)
Pronostic: 2
Cota: 1.7
Casa: bwin
In grupa A pe stadionul El Madrigal se intalnesc Villareal, ultima clasata in grupa fara niciun punct si cu doar 2 goluri marcate (mai putine decat Otelul) si Napoli, ocupanta locului 2 care are sanse foarte mari la primavara europeana in dauna bogatilor de la Man. City.
Submarinul galben a fost mana cereasca pentru celelalte echipe din grupa in ceea ce priveste punctele si bani luati de catre acestia in meciurile cu Villareal, care azi vor juca doar pentru mandrie si pentru fani. Villareal a fost sub asteptari in meciurile de acasa pierzand in fata lui Bayern cu 0-2 si in fata lui M.City cu 0-3.
Nici in Primera, Villa nu se regaseste fiind pe locul 15 cu 14 puncte doar la 2 puncte distanta de zona retrogradarii pierzand ultimul meci din campionat 1-0 la Santander. Parcursul sub medie al echipei Carlos Garrido cred ca datoreaza si lipsei italianului Rossi (se zvoneste ca va pleca la Napoli in vara), care accidentat fiind nu si-a putut ajuta echipa.
De cealalta parte, Napoli are un parcus bun, insa se vede atat in campionat cat si in meciurile din liga ca inca nu pot sustine cu eficienta ambele competitii. Mazzari declara ca daca nu jucau in liga, in campionat se aflau cu 3-4 locuri mai sus. Napoli vine dupa un meci in campionat, 4-2 cu Lecce transat inca de la pauza (3-0), si in care cavani a revenit cu o dubla.
Echipele probabile pentru aceasta seara sunt urmatoarele: http://www.marca.com...rupo_a/vil_npl/
Meciul de la Napoli disputat pe 27 septembrie s-a inchiat cu scorul de 2-0, meci transat rapid golurile fiind marcate de Hamsik in minutul 15 si cavani in minutul 17. In ultimul meci din grupa Villareal a fost pierdut cu 3-1 la Munchen, in timp ce Napoli a reusit sa treaca de M. City cu 2-1 si sa ia fata cetatenilor in lupta pentru optimi.
Consider ca napoli nu se asteapta la altceva decat la victorie din partea lui M city pentru ca la egal sau infrangere a lui M city, napoli va merge mai departe indiferent de rezultat, asadar soarta este in mainile lor iar impotriva unei echipe destul de modesta ca viilarea se vor impune si vor accede in optimi. Totodata cred ca aceasta va fi si razbunarea pentru eliminarea din europa league din sezonul trecut cand napoli a fost eliminata de Villareal dupa 2-1 la Villareal si 0-0 la Napoli
Postat 07 December 2011 - 01:43 AM (#47)
Etapa: Etapa 6, Champions League
Pronostic: Mancherster City
Cota: 1.60 @ bwin.com
Situatia loturilor de jucatori si stiri despre echipa:
http://img838.imageshack.us/img838/8753/primaechipa.jpg
Un rezumat al ultimului meci disputat de fiecare echipa in parte:
Napoli - Manchester City 1-1
In ultimul sau meci din Champions League disputat impotriva italienilor de la Napoili,Manchester City a fost invina pierzand un duel important in lupta pentru locul 2 al grupei A din Champions League. Desi cetatenii au un lot mult mai valoros decat Napoli, sustinerea publicului de pe San Paulo alaturi de o evolutie excelenta a uruguaianului Cavani au facut diferenta in acest meci.
Au marcat: Cavani in minutul 17'; Balotelli a egalat in minutul 33' stabilind scorul primei reprize - 1:1. La 4 minute dupa revenirea de la cabine,Cavani a inscris iarasi,reusind dubla si stabilind de altfel si scorul final al partidei: 2-1 pentru Napoli care luau o optiune serioasa la calificarea in primavara europeana.
Statistica a fost de partea englezilor,care au dominat clar:
http://img197.imageshack.us/img197/1593/statisticanapoli.jpg
Bayern Muchen - Villareal 3-1
Bayern a invins fara drept de apel,marea dezamagire a acestei editie de Champions League,care dupa 5 meciuri nu a reusit sa stranga nici un punct. Villarealul,echipa care in sezonul 2006/2007 ajungea pana in sferturile de finala,parca nu se regaseste,de vina fiind poate si absentel foarte importante din atac.
Au marcat: Ribery in minutul 3'; Gomez in minutul 23'; De Guzman a redus din diferenta in minutul 50' pentru ca acelasi Ribery sa stabileasca scorul final (3-1) in minutul 69'.
Statistica este si ea de partea bavarezilor,intr-un meci fara istoric:
http://img855.imageshack.us/img855/1430/statisticabayern.jpg
Stiri si informatii despre echipe:
Manchester City
La echipa lui Mancini vor revenii Aleksandar Kolarov si Micah Richards,cele doua piese din apararea cetatenilor,care intregesc lotul pe care Mancini il are la dispozitie,de unde nu lipseste nimeni.
Acesta declara inaintea meciului:
"Avem jucatori cu experienta in Champions League,dar ca si grup nu ne-am omogenizat inca,de aceea mai facem greseli. Daca reusim sa ne calificam va fi o problema pentru celelalte echipe,dar exista un daca"
"Daca Napoli nu castiga in Spania, iar noi reusim sa castigam va fi un moment foarte important pentru noi,dar Champions League este o competitie dificila. Suntem o echipa mai buna ca Napoli, iar daca acestia se vor califica inseamna ca au meritat asta."
Bayern Muchen
Bayern este ca si calificata si de aceea,tehnicianul Heynckes i-a permis lui Philipp Lahm sa ramana sa se odihneasca. Alti indisponibilii pentru partida din aceasta seara: Aarjen Robben, Toni Kross, Bastian Schweinsteiger si Daniel van Buyten.
Informatii si statistici care tin de meci sau care justifica alegerea pariului:
In meciul din tur,Bayernul s-a impus cu scorul de 2-0 in septembrie,pe Allianz Arena. Acest meci a fost singurul in care cetatenii nu au reusit sa inscrie (din totalul de 23 jucate in acest sezon).
Pentru ca City sa mearga in primavara europeana,trebuie sa bata pe Bayern si sa spere la orice alt rezultat decat o victorie a lui Napoli la Villareal.
La ultima sa vizita in Anglia, bavarezii i-au eliminat pe vecinii lui City, Manchester United,din in sferturile de finala ale sezonului 2009/2010.
Ambele echipe au cate 4 jucatori nominalizati la FIFPro World XI:
- City: Vincent Kompany, David Silva, Yaya Toure si Serio Aguero.
- Bayern: Manuel Neuer, Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger si Mario Gomez.
Opinie personala:
Cred ca City se va impune fara probleme,bavarezii vin practic in vizita in Anglia,pentru ei fiind un meci fara miza (acestia reusind sa isi adjudece primul loc inca de etapa trecuta).
Aceasta postare a fost editata de MaxAdrian: 07 December 2011 - 01:45 AM
Postat 07 December 2011 - 01:49 AM (#48)
P.S. : asta ca un sfat,apoi sa nu te miri ca poate nu iti acorda marius premii pentru toate predictiile castigatoare (am trecut si eu prin asta la o predictie).
Bafta :hatoff:
Aceasta postare a fost editata de MaxAdrian: 07 December 2011 - 01:50 AM
Postat 07 December 2011 - 01:53 AM (#49)
http://img94.imageshack.us/img94/9827/777vl.jpg
Tinand cont de aceasta observatie, dar si de faptul ca Ajax-ul e aproape calificata la golaveraj si in cazul unei infrangeri, cred ca merita incercat pe Real.
Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 07 December 2011 - 01:58 AM
Postat 07 December 2011 - 03:29 AM (#50)
Postat 07 December 2011 - 09:32 AM (#51)
gerrard88, la 07 December 2011 - 03:29 AM, a spus:
offline e 1,65 la Stanley. :bun:
Postat 07 December 2011 - 09:37 AM (#52)
Pronostic:Benfica marcheaza in ambele reprize
Cota : 1,62
Casa de pariuri: Bwin
In aceasta seara cu incepere de la ora 21 si 45 de minute ora Romaniei va avea loc pe stadionul Da Luz din Lisabona o partida foarte dezechilibrata dintre echipa lusitana Benfica contra formatiei Otelul Galati campioana en-titre din Romania intr-o partida ce conteaza pentru ultima etapa a grupei din LIga Campionilor.
Benfica Lisabona pregatita de tehnicianul Jorge Jesus se regaseste in acest moment pe primul loc al grupei C cu un total de noua puncte acumulate si un golaveraj pozitiv de 7-4 obtinut din doua victorii si 3 egaluri,iar in competitia interna Liga Sagres echipa gazda Benfica Lisabona se afla pe locul al doilea dupa liderul Fc Porto.Formatia lusitana Benfica Lisabona a reusit sa invinga in grupa C pe Otelul Galati in partida de pe Arena Nacionala cu scorul de 1-0 si pe echipa Fc Basel pe terenul acesteia din urma cu scorul de 2-0,iar cele trei rezultate de egalitate inregistrate de Benfica au obtinut cu Manchester United de 2 ori atat pe teren propriu scor 1-1 cat si pe Old Traford cu scorul de 2-2 in urma unui meci foarte spectaculos si cel de al treilea rezultat de egalitate sa consemnat in compania echipei Fc Basel intr-un meci disputat pe stadionul Da Luz si incheiat cu scorul de 1-1.In ultima partida disputata echipa Benfica Lisabona a inregistrat o infrangere in Cupa Portugaliei pe stadionul Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira) in fata echipei Maritimo Funchal cu scorul de 2-1 in urma unui meci in care Benfica a condus la pauza prin golul argentinianului Saviola in minutul 26 iar in repriza a doua gazdele de la Maritimo avand o posesie mai buna a reusit sa intoarca scorul prin Roberto si Sami in minutul 70.
Otelul Galati este echipa care nu a acumulat nici un punct pana acum in actuala stagiune din grupele Ligii Campionilor avand un golaveraj negativ dezastros de 3:10 inregistrat in urma a cinci infrangeri,iar in competitia interna din Liga 1 campioana en-titre Otelul Galati nu se regaseste in acest sezon printre favoritele la titlu de campioana fiind clasata doar pe locul 8 cu 25 de puncte acumulate.Formatia pregatita de Dorinel Munteanu Otelul Galati a fost invinsa pe teren propriu in partida tur de catre echipa Benfica Lisabona la limita cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Cesar Zanaki Bruno in minutul 41 de asemeni a mai fost invinsa pe stadionul Arena National de catre Manchester United cu scorul de 2-0 si Fc Basel cu scorul de 2-0 iar in deplasare a fost invinsa pe Old Traford de Manchester United cu scorul de 2-0 si de catre Fc Basel cu scorul de 2-1.In ultima partida disputata echipa oaspete Otelul Galati a inregistrat o infrangere la limita cu scorul de 1-0 in Liga 1 consemnata pe stadionul Municipal din Vaslui contra echipei locale Fc Vaslui in urma unui meci in care gazdele de la Vaslui au reusit sa marcheze unicul gol al meciului in prima repriza prin brazilianul Wesley in minutul 11,iar in repriza a doua gazdele de la Vaslui au avut o posesie mai mare a balonului fapt ce i-a ajutat sa mentina avantajul luat in prima repriza.
Echipe probabile:
Benfica: Artur - Garay, Javi Garcia, Jardel, Emerson - Aimar, Witsel, Gaitan, Bruno Cesar - Cardozo, Nolito
Antrenor Jorge Jesus
Rezerve: Eduardo, Ruben Amorim, Luis Martins, Miguel Vitor, Matici, Saviola, Rodrigo
Absenţi: Maxi Pereira (suspendat), Luisao (accidentat)
Oţelul: Brăneţ - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, S. Ilie - I. Filip, Giurgiu, I. Neagu - L. Iorga, S. Frunză - M. Pena
Antrenor Dorinel Munteanu
Rezerve: Grahovac, Z. Ljubinkovici, Benga, Viglianti, G. Paraschiv, Punosevac, Antal
Absenţi: Sălăgean, Sîrghi (accidentaţi)
Opinie personala:
Anticipez o partida in care formatia portugheza Benfica Lisabona va reusi sa marcheze in ambele reprize avand in vedere faptul ca au o echipa cu numerosi internationali de mare valoare dar si datorita faptului antrenata de Dorinel Munteanu Otelul Galati traverseaza o forma sportiva destul de slaba si cred ca in acest meci vor pleca invinsi de pe stadionul Da Luz.
Postat 07 December 2011 - 10:04 AM (#53)
ambele marcheaza @ 1.60 bwin
In ultima etapa a grupei D se intalnesc in aceasta seara pe Amsterdam Arena Ajax si Real Madrid. Meciul va fi condus de o brigada portugheza care il va avea la centru pe Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa.
Echipe probabile:
Ajax (4-3-3): Vermeer - Van der Wiel, Alderweid, Vertonghen, Anita - Enoh, Eriksen, Janssen - Sulejmani, Lodeiro, Ebecilio
Antrenorul Frank de Boer nu se poate baza pe accidentatii Toby Alderweireld, Ismaïl Aissati, Siem de Jong, André Ooijer, Derk Boerrigter, Kolbeinn Sigthórsson si Nicolai Boilesen.
Real Madrid (4-2-3-1): Adan - Arbeloa, Albiol, Varane, Coentrao - Xabi Alonso, Sahin - Altintop, Kaka, Callejon - Benzema
Jose Mourinho a decis sa-si menajeze o parte din titulari : Ronaldo, Marcelo, Sergio Ramos, Iker Casillas, Pepe, Sami Khedira and Lassana Diarra. Ricardo Carvalho este singurul accidentat din lotul madrilenilor.
Ajax ocupa pozitia a 4-a in Eredivisie dupa 15 etape cu 27 de puncte la 7 distanta de liderul AZ Alkmaar. Ultimile 5 rezultate inregistrate de elevii lui De Boer:
http://i39.tinypic.com/e96xlh.jpg
Sambata in ultimul joc de campionat Ajax a trecut cu 4-1 pe propriul teren de Excelsior golurile fiind marcate de Vertonghen 11 38, Sulejmani 63pen, Lodeiro 67. Frank de Boer a folosit urmatoarea echipa: Vermeer; Alderweireld, Vertonghen, Blind; Anita, Enoh (Ligeon 42), Eriksen, Janssen; Sulejmani, Lodeiro (Klaassen 69), Aissati (Ebecilio 46). Cu aceasta victorie Ajax a pus capat unei serii de 4 egaluri consecutive acasa. De notat ca lancierii sunt neinvisi acasa in acest sezon.
Realul lui Mourinho este mai bun ca niciodata , este lider in Primera Division cu 37 de puncte cu 3 peste rivala Barcelona dar si cu un joc mai putin cele doua super echipe urmand sa se intalneasc sambata pe Santiago Bernabeu. Realul are o serie de 14 victorii consecutive in toate competiile . Ultimile 5 rezultate ale madrilenilor:
http://i40.tinypic.com/2nvf805.jpg
Sambata acestia s-au impus la Gijon cu 3-0 prin golurile marcate de Di María 34, Ronaldo 64, Marcelo 90+2. Mourinho a folosit urmatorea echipa: Casillas; Coentrão, Pepe, Ramos, Marcelo; Diarra, Khedira; Di María (Albiol 74) Özil (Kaká 80), Ronaldo; Higuaín (Benzema 76)
Clasamentul grupei D se prezinta astfel:
http://i42.tinypic.com/358z9ci.jpg
Realul nu a avut probleme in aceasta grupa, are punctaj maxim , in deplasare invingand pe Dinamo Zagreb cu 1-0 si pe Lyon cu 2-0 iar in meciurile de pe teren propriu a facut spectacol de fiecare data 3-0 cu Ajax, 4-0 cu Lyon si 6-2 cu Dinamo Zagreb. Ajax a obtinut singurele victorii impotriva croatilor 2-0 acasa si 4-0 in deplasare in timp ce ambele meciuri cu Lyon le-au incheiat la egalitate 0-0 .Ajax este aproape de o calificare in optmile ligii campionilor. Pentru a reusi acest lucru lancieri isi pot permite si o infrangere azi conditionata de rezultatul de la Zagreb dintre Dinamo si Lyon. Francezii au nevoie de o victorie la scor coroborata cu victorie a Realului pe Amsterdam Arena. Un egal il scuteste de griji pe olandezi si tinand cont de faptul ca Mourinho isi va menaja vedetele acest lucru este posibil. Cele doua echipe s-au intalnit si anul trecut in faza grupelor cand Realul a castigat ambele partide 2-0 acasa si 4-0 in deplasare.
Interesant este faptul ca Mourinho si Frank De Boer au lucrat impreuna la Barcelona cand internationalul olandez era jucator iar tehnicianul portugez era secundul lui Louis van Gaal.
Mourinho este cu gandul la meciul cu Barcelona dar este un antrenor orgolios si oricare ar fi circumstantele nu va fi indiferent la rezultatul meciului de azi. Ajax primeste destul de usor gol , asta s-a vazut si in meciul de campionat de sambata cand Excelsior a marcat desi evolua cu un om in minus. Chiar daca nu a inscris in meciurile cu Real Ajaxul are ocazia sa faca acest lucru tinand cont de primul 11 pe care se va baza Mourinho azi. Mizez pe un meci in care ambele echipe vor reusi sa marcheze.
Aceasta postare a fost editata de snkbets: 07 December 2011 - 10:30 AM
Postat 07 December 2011 - 11:00 AM (#54)
Postat 07 December 2011 - 12:10 PM (#55)
Pronostic: 2
Cota: 1.60 @ Doxxbet
De la ora 21:45 are loc un meci decisiv pentru calificarea in primavara Uefa Champions League, in Elvetia la Basel pe St. Jakob Park, campioana en-titre din Super League va primi vizita finalistei de anul trecut din Liga Campionilor, Manchester United. Partida va fi arbitrata de catre olandezul Bjorn Kuipers, iar in Romania meciul este transmis live pe DolceSport.
Pe Old Trafold am avut parte de un meci nebun, Manchester a intrat cu avantaj de 2 goluri la cabine, insa in repriza a doua Basel a mizat totul pe cartea atacului si a reusit sa marcheze de 3 ori la rand. Pana la urma diavolii rosii au fost salvati de catre Nani in minutul 90, partida termindandu-se cu scorul de 3-3.
--------------------- Fc Basel--------------------------
Cu siguranta Basel nu se gandea ca va avea sansa sa se califice in primavara europeana, insa rezultatele bune obtinute ii claseaza momentan pe locul 3 in grupa C cu 8 puncte si este sigura de prezenta in Europa League, insa ei vor incerca sa obtina un rezultat mare in aceasta seara care sa-i duca mai departe in Liga.
Basel traverseaza o forma foarte buna, cu 4 victorii la rand in toate competitile si spera ca astazi sa obtina a 5-a victorie insa va fi foarte greu. Basel domina autoritar si campionatul Elvetiei avand 6 puncte peste locul secund, iar pe teren propriu se poate lauda cu 5 victorii in ultimele 5 partide, dar cu Manchester este aproape imposibil sa castigi, chiar daca ai publicul de partea ta.
In ultimul meci din grupele Uefa Champions League, elvetienii s-au deplasat in Romania pentru meciul de pe National Arena cu campioana noastra, Otelul Galati, intr-un meci care se anunta a fi unul spectaculos, Otelul fiind nevoita sa iasa la joc tinand cont ca numai avea nici o sansa. In fata a doar 5785 de spectatori, fratii Frei si Streller au intrat la cabine cu scorul de 0-3, dupa o prima repriza destul de echilibrata. Dupa pauza, Basel s-a relaxat, iar Otelul a devenit echipa mai buna avand posesia si ocazii la poarta adversa si a reusit sa reduca din diferenta prin Giurigu in minutul 75, respectiv Antal in minutul 81. Basel a obtinut pana la urma 3 puncte, care le da astfel sansa sa se califice mai departe in Liga, fiind ajutati si de rezultatul de egalitate inregistrat pe Old Trafold intre Manchester si Benfica.
Noul antrenor al celor de la Basel, Heiko Vogel nu are absente noi inaintea acestei partide si va arunca in teren o formula ultra ofensiva deoarece un alt rezultat decat victoria nu-i ajuta cu nimic. Elvetienii vor fi incurajati si de catre fani, dar chiar si asa o victorie in fata diavolilor este greu de obtinut, acestia avand foarte multa experienta acumulata in aceasta competitie.
--------------------- Manchester United --------------------------
Manchester United vrea cu orice pret ca anul acesta sa castige Liga Campionilor, dupa ce sezonul trecut a ajuns pana in finala competitiei. Manchester a dominat ultimele editii de campionat din Premier League, insa sezonul acesta va fi foarte dificil sa castige din nou titlu deoarece marea rivala City joaca fara greseala. United are inca mici emotii in privinta calificarii, ei fiind clasati pe locul 2 in grupa C cu 9 puncte, la egalitate cu Benfica, iar astazi un rezultat de egalitate le-ar fi de ajuns pentru a obtine calificarea, insa are sanse mici sa obtina locul 1 chiar daca o sa castige deoarece, Benfica primeste vizita pe Da Luz a Otelului Galati si mai mult ca probabil va castiga lejer.
Manchester a inceput extrem de bine noul sezon, insa dupa infrangerea grea cu rivala din oras, diavolii nu mai joaca la fel de bine chiar daca reuseste sa castige aproape fiecare meci. Manchester a a vut o serie de 3 meciuri fara victorie insa a reusit etapa trecuta de Premier League sa castige pe Villa Park, intr-un meci foarte dificil contra celor de la Aston Villa.
In ultimul meci din grupe, Manchester a primit vizita pe Old Trafold a lusitanilor de la Benfica Lisabona si spera sa obtina victoria, o victorie care i-ar fi calificat mai departe in competitie. Manchester a fost echipa mai buna de la un capat la altul, insa au avut putin ghinion si au reusit decat un 2-2. Partida a inceput extrem de prost pentru diavoli, inca din minutul 3 scorul fiind 0-1 dupa ce nou venitul Jones si-a bagat mingea in propria poarta. Manchester a avut puterea sa revina si a revenit pe tabla pana la pauza prin golul bulgarului Berbatov, care a aratat ca inca mai stie fotbal chiar daca prinde foarte rar minute in tricoul diavolilor. In minutul 59, scotianul Fletcher o aducea pe Manchester pentru prima data in avantaj in aceasta partida, dar din pacate pentru ei, batranul Aimar a reusit sa stabileasca scorul final dupa golul din minutul 61. In ciuda eforturilor disperate de a obtine victoria, Manchester nu a mai reusit sa puncteze pana la final, iar acum este olbigata sa obtina cel putin un rezultat de egalitate la Basel.
Pe langa jucatorii accidentati de mai mult timp, Sir Alex Ferguson nu se poate baza pe doi jucatori destul de importanti, Carrick fiind suspendat, iar mexicanul Herandez fiind accidentat dupa ce a suferit ruptura de ligamente la meciul cu Aston Villa. Manchester nu va merge la Basel pentru a incerca sa tina de scor, englezii fiind recuonscuti pentru placerea de a juca fotbal indiferent de miza. Este de asteptat ca Sir Alex sa-si duca echipa catre victorie, tinand cont ca vor avea in fata o aparare cu foarte multe spatii, deoarece Basel va iesi la joc.
Echipe probabile :
Basel Sommer ; Steinhofer, Abraham, Dragovic, J.Park; Shaqiri, Huggel, G.Xhaka, F.Frei ; Streller, A.Frei
Antrenor: Heiko Vogel
Accidentati: Huggel, Yapi, Voser ;
Manchester United De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra ; Nani, Jones, Fletcher, Young ; Rooney ; Welbeck.
Antrenor : Sir Alex Ferguson
Accidentati : Fabio,Hernandez, Rafael,Berbatov,Cleverley,Anderson, Owen
Opinii Personale :
Dupa parerea mea vom avea un meci spectaculos in care sunt sanse sa se marcheze multe goluri, Basel incercand sa joace totul pe carte atacului la fel ca in meciul de pe Old Trafold. Sir Alex stie cum sa abordeze aceasta partida si este de asteptat ca Roney si compania sa obtina victoria in aceasta seara, chiar daca si un rezultat de egalitate ar fi de ajuns.
Postat 07 December 2011 - 12:24 PM (#56)
gerrard88, la 07 December 2011 - 01:53 AM, a spus:
Tinand cont de aceasta observatie, dar si de faptul ca Ajax-ul e aproape calificata la golaveraj si in cazul unei infrangeri, cred ca merita incercat pe Real.
Anul acesta, Ajax se bate la calificare cu Lyon. :vhappy:
Postat 07 December 2011 - 02:33 PM (#57)
Etapa: Etapa 6, Champions League
Pronostic: Lille marcheaza peste 1,5 goluri
Cota: 1.60 @ bwin.com
Situatia loturilor de jucatori si stiri despre echipa:
Lille
Prima echipa: Landreau – Debuchy, Chedjou, Basa, Beria – Balmont, Mavuba, Cole – Payet, Sow, Hazard
Trabzonspor
Prima echipa: Tolga – Serkan, Glowacki, Kacar, Celustka – Colman, Zokora – Altintop, Paulo Henrique, Mierzejewski – Burak Yilmaz
Un rezumat al ultimului meci disputat de fiecare echipa in parte:
CSKA Moscova - Lille 0-2
In ultimul meci disputat de Lille in Champions League, Lille a reust sa se impuna impotriva rusilor de la CSKA moscova,chiar pe terenul acestora. Acest meci i-a readus practic il lupfa pentru calificare,in cazul in care pierdeau acestia nu mai aveau nici o sansa de calificare.
Dupa o prima repriza echilibranta,francezii au reusit sa inclina balanta de partea loc,iar autogolul lui V. Berezoutski in minutul 49' urmat de golul lui M. Sow din minutul 64' au stabilit castigatoarea acestui meci.
In acest meci statistica a fost si ea de partea francezilor:
http://img408.imageshack.us/img408/1337/statisticalille.jpg
Trabzonspor - Inter 1-1
Trabzonul au reusit sa ii ia 4 puncte Interului in cele doua meciuri contra acestora,dupa 1-0 in Italia,meciul fiind disputat intr-o perioada in care Interul nu se trecea printr-o forma prea buna.
Interul a reusit sa deschida scorul prin Alvarez in minutul 18' pentru ca Altintop sa restabileasca egalitatea in minutul 23',acesta fiind si scorul final.
Statistica a fost de partea gazdelor in acest meci:
http://img141.imageshack.us/img141/448/statisticainter.jpg
Trabzonspor - Lille 1-1
In meciul tur,cele doua echipe au incheiat la egalitate, scorul final fiind 1-1. Golgheterul lui Lille, senegalezul Moussa Sow, a reusit sa deschida scorul in minutul 30' dupa o neatentie din apararea Trabzonului,iar pentru gazde a marcat Colman in minutul 75' din penalty.
Statistica este impartita in acest meci,posesia fiind de partea gazdelor iar ocaziile de partea oaspetilor:
http://img844.imageshack.us/img844/9448/statisticatur.jpg
Stiri si informatii despre echipe:
Lille
Indisponibili pentru meciul acesta sunt: Baša (care nu a mai jucat de pe 30 octombrie), Idrissa Gueye, Túlio De Melo si probabil ce-a mai importanta absenta pentru gazde va fi ce-a a lui Pedretti,care s-a accidentat in meciul contra lui Evian TG de pe 5 noiembrie.
Joe Cole,fostul star al lui CHelsea declara inainte partidei:
"Cred ca este un meci foarte important pentru clubul nostru,daca invingem ne calificam in faza superioara."
"Oamenii nu au avut mare incredere in noi,dar acum avem sansa se a ne califica,ar fi un mare castig pentru Lille. Toata lumea isi doreste acest lucru, iar noi suntem foarte motivati"
"Suntem datori fata de noi insine cu aceasta victorie care ne va califica mai departe", decalra mijlocasul lui Lille, Florent Balmont.
Trabzonspor
De la turci lipsesc: Tayfun Cora, Onur Kıvrak, Róbert Vittek si Barış Ataş.
Echipa turca a sutat de doar 13 ori pe poarta pana acum,in cele 5 meciuri disputate,in care au fost de 30 de ori prinsi in offside.
Didier Zokora a comis 20 de faulturi,cele mai multe dintre toti jucatorii.
Arkadiusz Głowacki, Serkan Balcı, Alanzinho si Zokora vor fi suspendati la urmatorul galben.
Informatii si statistici care tin de meci sau care justifica alegerea pariului:
Din acesta grupa,Interul deja s-a calificat,iar astazi se asteapta si a doua echipa care va iesii din grupa alaturi de acesta.
Cele doua echipe sunt despartite in clasament de un singur punct, Trabzonul fiind situata pe locul 2,cu 6 puncte,iar Lille se afla pe locul 3,la egalitate de puncte cu CSKA Moscova ( 5 puncte). Daca Trabzonul se califica si la un egal,Lille ia in calcul numai victoria in acest meci.
Opinie personala:
Cred ca Francezii se vor impune,au o echipa mai buna decat ce-a a turcilor. Moussa Sow este un atacand foarte bun,care probabil ca va face diferenta si in acest meci.
Postat 07 December 2011 - 02:44 PM (#58)
Postat 07 December 2011 - 02:57 PM (#59)
Pronostic:1 sau 2 pauza
Cota :1.60
Casa de pariuri: Bwin
In aceasta seara cu incepere de la ora 21 si 45 de minute ora Romaniei va avea loc pe stadionul Giusepe Meazza partida dontre echipa Inter Milano contra formatiei ruse Cska Moscova intr-un meci ce conteaza pentru ultima etapa din Grupa B a Ligii campionilor.
Inter Milano pregatita de reputatul tehnician Claudio Ranieri se afla pe prima pozitie din Grupa B cu un total de zece puncte si un golaveraj pozitiv 7:5 inregistrat in urma a 3 victorii,un rezultat de egalitate si o infrangere suferita in prima etapa pe teren propriu in fata echipei turce Trabzonspor cu scorul de 1-0,echipa gazda Inter Milano este deja calificata in faza urmatoare a optimilor de finala a Ligii Campionilor,dupa meciul castigat etapa trecuta impotriva echipei franceze campioana en-titre din Ligue 1 OSC Lille cu scorul de 2-1.Celelalte 2 victorii obtinute de catre echipa Inter Milano la care evolueaza si internationaul roman Cristi Chivu sau inregistrat contra echipei CSka Moscova intr-un meci disputata in capitala Rusiei cu scorul de 3-2 si de 2 ori impotriva lui Lille cu scorurile de 2-1 si 2-0.In ultima partida disputata echipa Inter Milano a inregistrat o infrangere la limita cu scorul de 1-0 pe stadionul Giusepe Meaza in fata propriilor suporteri contra echipei friuliene Udinese in urma unui meci in care la pauza scorul a fost de 0-0 iar in repriza a doua desi gazdele de la Inter Milano au avut o posesie net superioara de 57% formatia oaspete Udinese a reusit sa marcheze unicul gol al meciului in minutul 73 prin M. Isla dintr-o combinatie a lui Floro Flores,iar in minutul 87 fundasul argentinian de la Inter,J. Zanetti a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.
Cska Moscova se afla in acest moment pe ultimul loc al in clasamentul grupei B cu un total de cinci puncte acumulate avand un golaveraj de 7-7 inregistrat in urma unei victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangerii. Singura victorie obtinuta de catre echipa rusa Cska Moscova s-a inregistrat in etapa a treia din Grupa B cand au invins pe teren propriu echipa turca Trabzonspor cu scorul de 3-0 prin golurile lui Doumbia care a inscris o dubla si respectiv Cauna Aleksandrsiar cele doua infrangeri suferite s-au consemnat in etapa a doua contra lui Internationale Milano cu scorul de 2-3 intr-o partida disputata la Moscova si tot pe teren propriu a mai fost invinsa de catre gruparea franceza campioana en-titre din Ligue1 OSC Lile cu scorul de 2-0 prin autogolul lui Vasili Beretzuski si Sow Mousa in minutul 67.In ultima partida disputata echipa ospete Cska Moscova a inregistrat o infrangere la limita cu scorul de 2-1 in play-offul primei ligi ruse in deplasare pe stadionul Stadion Dinamo, Machačkala (Machačkala) in fata echipei Anzhi Machačkala in urma unui meci in care la pauza scorul a fost de 0-0 iar in cea de-a doua repriza gazdele de la Anzhi Machačkala au reusit sa deschida scorul in minutul 46 prin jucatorul S. Lakhiyalov iar un minut mai tarziu atacantul brazilian Wagner Love a reusit sa egaleze,iar in minutul 65 jucatorul lui Cska Moscova S. Chepchugov a fost eliminat primind un cartonas rosu direct si pe fondul superioritatii numerice echipa gazda Anzhi a reusit sa obtina cele trei puncte datorita unui penalty transformat de catre jucatorul camerunez Samuel Etoo in minutul 89.
Echipe probabile:
Inter: Julio Cesar – Nagatomo, Ranocchia, Samuel, Zanetti – Cambiasso, Thiago Motta, Obi – Stankovic – Zarate, Milito
Absenti:Lucio,Indisponibili: Wesley Sneider
CSKA Moscova: Gaboulov – Na’kin, V.Berezutski, Igna’ch, A. Berezutski – Oliseh, Aldonin, Dzagoev, Cauna – Love, Doumbia
Indisponibil:Zoran Tosic
Opinie personala:
Consider ca va fi o partida foarte spectaculoasa in care cei doi antrenori vor adopta o strategie foarte defensiva si ma astept ca una dintre echipe sa obtina un avantaj inca de la pauza avand in vedere ca gazdele de la Inter sunt deja calificati pentru urmatoarea faza iar formatia rusa Cska Moscova are mare nevoie de toate cele trei puncte pentru a mai spera la o calificare in faza urmatoare.In istoricul intalnirilor directe dintre cele doua echipe s-au consemnat in ultimele patru meciuri tot atatea victorii pentru echipa gazda Inter Milano cu scorurile de 3-2 la pauza 2-1,1-0 la pauza 1-0,1-0 la pauza 0-0 si 4-2 la pauza 2-2.
Postat 07 December 2011 - 05:16 PM (#60)
MaxAdrian, la 07 December 2011 - 01:49 AM, a spus:
P.S. : asta ca un sfat,apoi sa nu te miri ca poate nu iti acorda marius premii pentru toate predictiile castigatoare (am trecut si eu prin asta la o predictie).
Bafta :hatoff:
asa o fi cum zici tu, poate trebuia sa fiu un pic mai atent, insa azi dimineata la ora 1 am cam dat pe repede. in cazul in care aceasta predictie va fi insa castigatoare decizia ii va apartine lui marius, iar eu ma voi conforma.
iti multumesc pe aceasta cale si promit ca revin cu una mai buna si in acelasi timp interesanta.
P.S. nu trebuie sa iti mai scoti palaria in fata mea.
- ← Chat si discutii live - cupe europene si meciuri intertari
- CUPE EUROPENE & MECIURI INTERTARI
- Europa League 14-15 decembrie →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor