Cotele de la bet365:
|
|
Pagina 1 din 1
Liga 1 9-12 decembrie
Postat 10 December 2011 - 01:31 PM (#2)
derbyul acestei etape se desfasoara in capitala pe national arena in fata unui public numeros ,dupa cum cred eu vor veni in jurul a 35.000 de spectatori ,fluerasul meciului va fi balaj ,unul care lasa jocul mai cursiv si nu fracmenteaza jocul ca si tudor ,steaua are un moral bun dupa victoria in fata cainilor si avantajul publicului care cred eu va fi decisiv ,cfr a castigat in fata mioveniului dupa un meci in care dinnou a evoluat penibil ,rezultatele cfr-ului sunt bune dar jocul este in opinia mea cel mai slab din liga 1 ca idei de joc si conbinatii ,desi sunt suporter cfr-ist eu pot spune sincer ca aceasta echipa joaca cel mai slab fotbal din ultimii ani si desi rezultatele ma contrazic pana in prezent nu cred in aceasta echipa condusa de pe banca de animalul costa ca poate castiga titlul si nici acest meci ,as dori sa spun cate ceva de fiecare jucator cfr-ist si sa incep cu portarul beto care in opinia mea este cel mai bun portar care l-am avut vreodata si care ne cam salveaza de multe ori dar ar cam trebui sa mai renunte la jocul cu piciorul care desi este acceptabil s-a vazut ca poate gresi grav si nu numai pe maidanele de gaste de la sibiu cat si in gruia unde este masa de biliard,panin -e un jucator muncitor caruia n-am ce sa-i resprosez,baiatul se dedica 100% dar are o varsta si niste limite,demult tot au incercat sa aduca un inlocuitor dar toti care au venit au sfarsit pe banca sau au plecat,vezi dorsin sau petardele edimar,veloso,in centrul defensivei cred ca avem un singur jucator si anume cadu care nici el nu e ceva de senzatie dar nu avem altceva ,coleg de defensiva acum este picollo dar este un jucator lent si nu-mi place deloc dar in comparatie cu diogo il prefer pe italian oricum consider ca este o gaura in echipa acel post,pe cealalta parte de fundas il avem pe camora care se straduie dar nu mi se pare ca ar fi un jucator mai bun decat altii din campionatul nostru de la echipe precum gaz metan sau ceahlau,la mijloc il avem pe renan ,un jucator muncitor de care ai nevoie la echipa dar parca nu -si gaseste locul daca e si muresan si peralta parca se calca toti trei pe picioare ,ori isi schiba locul intre ei si tot nu fac mare branza,dar lucrul acesta se datoreaza si jucatorilor din fata ronny si sougou care baietii astia fug de rup pamantu dar cam haotic si fara a face acest lucru in folosul echipei ,sougou este mai tot timpul prins in offside ,nu prea stie sa dribleze parca ar avea obloane ca si caii da mingea si fuge, eu il preferam pe semedo ,weldon e un atacant experimentat cu ceva calitati asta e clar ca altfel nu ajungea la benfica dar are nevoie de coechipieri ca sa si arate ceva,una peste alta pot spune ca animalul nu a reusit sa faca o echipa ci sa puna in teren unele individualitati care uneori cu echipe modeste care nu prea ataca poarta advesa mai fac diferenta,din pacate nu vad un joc in care sa vad ceva pase ,un- doiuri sau suturi frumoase sau ceva conbinatii cum vad sincer uneori la pandurii spre ex;dar poate ar spune unii ca ma uit prea mult la barsa ,ca sa concluzionez eu cred ca cfr va pierde asta seara dar eu aleg varianta dnb steaua la cota 1.57 bet365 ,in speranta ca jucatorii cfristi ma vor contrazice si vor obtine un egal care e maxim in pinia mea.
Postat 10 December 2011 - 01:34 PM (#3)
Sanse mari ca Steaua sa aiba soarta lui Dinamo din etapa trecuta cand era favorita si a clacat.Chiar daca sta destul de prost in meciurile directe cu Steaua , Cfr-ul nu a pierdut in ultimile 3 deplasari la Bucuresti, toate meciurile s-au terminat la egalitate. X2 este pronosticul meu pentru azi.
Greu de prezis celalalt meci al zilei intre U Cluj si Vaslui. Din punct de vedere valoric moldovenii sunt clar peste, dar ramane de vazut atitudinea jucatorilor tinand cont ca urmeaza meciul decisiv de la Zurich. In mod normal ar fi fost meci de X2 dar...
Greu de prezis celalalt meci al zilei intre U Cluj si Vaslui. Din punct de vedere valoric moldovenii sunt clar peste, dar ramane de vazut atitudinea jucatorilor tinand cont ca urmeaza meciul decisiv de la Zurich. In mod normal ar fi fost meci de X2 dar...
Postat 10 December 2011 - 01:37 PM (#4)
Exact aceiasi parare o am si eu snkbets, cotele oferite pentru Vaslui si Cfr CLuj sunt multe prea mari, e bun un combo cu cele doua nu pierd. Nu-mi explic cotele la nici una din partide :unsure:
Aceasta postare a fost editata de Ashley_young07: 10 December 2011 - 01:37 PM
Postat 10 December 2011 - 02:23 PM (#5)
Vaslui e clar cu gandul la Zurich, e meciul sezonului pentru ei. Sansele lor la titlu sunt mici in acest moment si nu cred ca stau ei in punctele astea 3 de la Cluj. Sa nu uitam ca prin Cupa ei au sanse mult mai mari de a prinde un loc in Europa sezonul urmator si sincer nu cred ca vor fi dispusi sa traga prea tare azi.
egal @ 3.20
egal @ 3.20
Postat 10 December 2011 - 04:54 PM (#6)
Si eu zic ca razboinicii lui Jiji sint supraevaluati. Au batut un Dinamo in scadere de forma.
Postat 10 December 2011 - 05:01 PM (#7)
Sincer si eu cred asta, desi simpatizez cu ei nu consider Steaua ca fiind favorita astazi. E de urmarit cum va incepe Jorge Costa meciul, daca il va titulariza pe Kapetanos sau pe Weldon in atac. Am putea avea parte de doua egaluri cu multe goluri in seara asta ;)
Postat 10 December 2011 - 05:57 PM (#8)
Ei na. Sa ai unul din cei mai buni atacanti din Liga (Weldon) si sa nu-l bagi mi se pare o prostie.
Postat 10 December 2011 - 07:53 PM (#9)
Adailton a marcat si Vaslui a luat cele trei puncte :hello!:
Postat 10 December 2011 - 10:03 PM (#10)
Steaua - CFR 1-1.
Echipa din Cluj a jucat mai rau decat Branesti.....:))
Pacat de rezultat, Steaua a ratat cat pentru doua sezoane.
Echipa din Cluj a jucat mai rau decat Branesti.....:))
Pacat de rezultat, Steaua a ratat cat pentru doua sezoane.
Postat 10 December 2011 - 10:04 PM (#11)
Am avut ceva emotii insa mi-a iesit underul mai am under 2,5 la Palermo-Cesena pe un bilet miza 10 castig 266, pacat ca ultimii 100 de lei ce-i aveam online i-am pus pe x la El Clasico si nu pot pune contra la under. :twak_125:
Postat 10 December 2011 - 10:32 PM (#12)
Ce bombe scoate Gigi pe gura cica a tres arbitru cu CRF :mrg: :mrg: :mrg: :ars: :ars: :ars: :ars: , mi-e rusina ca-s stelist.
Postat 10 December 2011 - 10:36 PM (#13)
De ce sa iti fie rusine ? Daca Becali declara ce declara nu inseamna ca toti stelisti gandesc asa sau ca asa este sau ca asa trebuie.
El e in lumea lui decand s-a nascut printre oi.
El e in lumea lui decand s-a nascut printre oi.
Aceasta postare a fost editata de Claudyu: 10 December 2011 - 10:37 PM
Postat 13 December 2011 - 03:28 PM (#14)
:aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:
:bigok_125: :bigok_125: :bigok_125: :bigok_125: :bigok_125: :bigok_125: :bigok_125: :hello!:
:bigok_125: :bigok_125: :bigok_125: :bigok_125: :bigok_125: :bigok_125: :bigok_125: :hello!:
mirceafritz, la 10 December 2011 - 01:31 PM, a spus:
derbyul acestei etape se desfasoara in capitala pe national arena in fata unui public numeros ,dupa cum cred eu vor veni in jurul a 35.000 de spectatori ,fluerasul meciului va fi balaj ,unul care lasa jocul mai cursiv si nu fracmenteaza jocul ca si tudor ,steaua are un moral bun dupa victoria in fata cainilor si avantajul publicului care cred eu va fi decisiv ,cfr a castigat in fata mioveniului dupa un meci in care dinnou a evoluat penibil ,rezultatele cfr-ului sunt bune dar jocul este in opinia mea cel mai slab din liga 1 ca idei de joc si conbinatii ,desi sunt suporter cfr-ist eu pot spune sincer ca aceasta echipa joaca cel mai slab fotbal din ultimii ani si desi rezultatele ma contrazic pana in prezent nu cred in aceasta echipa condusa de pe banca de animalul costa ca poate castiga titlul si nici acest meci ,as dori sa spun cate ceva de fiecare jucator cfr-ist si sa incep cu portarul beto care in opinia mea este cel mai bun portar care l-am avut vreodata si care ne cam salveaza de multe ori dar ar cam trebui sa mai renunte la jocul cu piciorul care desi este acceptabil s-a vazut ca poate gresi grav si nu numai pe maidanele de gaste de la sibiu cat si in gruia unde este masa de biliard,panin -e un jucator muncitor caruia n-am ce sa-i resprosez,baiatul se dedica 100% dar are o varsta si niste limite,demult tot au incercat sa aduca un inlocuitor dar toti care au venit au sfarsit pe banca sau au plecat,vezi dorsin sau petardele edimar,veloso,in centrul defensivei cred ca avem un singur jucator si anume cadu care nici el nu e ceva de senzatie dar nu avem altceva ,coleg de defensiva acum este picollo dar este un auto loan calculator jucator lent si nu-mi place deloc dar in comparatie cu diogo il prefer pe italian oricum consider ca este o gaura in echipa acel post,pe cealalta parte de fundas il avem pe camora care se straduie dar nu mi se pare ca ar fi un jucator mai bun decat altii din campionatul nostru de la echipe precum gaz metan sau ceahlau,la mijloc il avem pe renan ,un jucator muncitor de care ai nevoie la echipa dar parca nu -si gaseste locul daca e si muresan si peralta parca se calca toti trei pe picioare ,ori isi schiba locul intre ei si tot nu fac mare branza,dar lucrul acesta se datoreaza how much house can i afford si jucatorilor din fata ronny si sougou care baietii astia fug de rup pamantu dar cam haotic si fara a face acest lucru in folosul echipei ,sougou este mai tot timpul prins in offside ,nu prea stie sa dribleze parca ar avea obloane ca si caii da mingea si fuge, eu il preferam pe semedo ,weldon e un atacant experimentat cu ceva calitati asta e clar ca altfel nu ajungea la benfica dar are nevoie de coechipieri ca sa si arate ceva,una peste alta pot spune ca animalul nu a reusit sa faca o echipa ci sa puna in teren unele individualitati care uneori cu echipe modeste care nu prea ataca poarta advesa mai fac diferenta,din pacate nu vad un joc in care sa vad ceva pase ,un- doiuri sau suturi frumoase sau ceva conbinatii cum vad sincer uneori la pandurii spre ex;dar poate ar spune unii ca ma uit prea mult la barsa ,ca sa concluzionez eu cred ca cfr va pierde asta seara dar eu aleg varianta dnb steaua la cota 1.57 bet365 ,in speranta ca jucatorii cfristi ma vor contrazice si vor obtine un egal care e maxim in pinia mea.
Postat 19 December 2011 - 11:30 PM (#16)
cristi ti-ai propus sa ajungi la 100 de postari in 20 de minute ? :))
Poate bravo brigada de arbitri !!! nu cfr.
Poate bravo brigada de arbitri !!! nu cfr.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor