Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: "iesnare" - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

"iesnare"

Postat 10 December 2011 - 02:11 AM (#1) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

Tot mai multe agentii folosesc "iesnare" , un cookie care detecteaza calculatorul, placa de baza si cine mai stie ce lucruri din pc-ul vostru. Va recomand sa nu va logati sau inscrieti la nici o agentie decat de la pc-ul de acasa, jucand pe contul personal.

Nu am timp sa dau mai multe detalii, insa forumurile straine sunt pline de discutii pe aceasta tema. Vreti cont la Bet365,Unibet,ComeOn sau alte case? Deschideti-va unul dar jucati doar pe acel cont mereu, fara alte logari sau alte conturi deschise pt ca veti putea intra la abuzuri de bonus sau nu mai stiu eu ce. Jucati pe contul vostru, cu metoda proprie de plata, sa aveti id card si dovada a adresesi si nu vor fi probleme nicaieri.

De pe Moneysavingexpert.com forum:

"Have you heard about iesnare? It's a common knowledge that b365 use it.. "
"Take care with Comeon.com cause they have great hunting catching with iesnare.."
"People are aware that William Hill put mpsnare.iesnare on their computer..."
"Yup, Paddys use IESnare.." (PaddyPower)
Mai se zice de Betcris, stanjames, blusquare.
Jucatorilor romani li se instaleaza deasemeni IESnare in pc de catre Unibet,Bah,B365 . Degeaba se sterg cookies si se schimba IP ul.
0

Postat 10 December 2011 - 02:22 AM (#2) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2658
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Eu nu cred ce spui tu andmal. Pai si daca te muti ce se intampla? Eu m-am acum 2 luni in alta locatie, asta inseamna ca m-au detectat ca fiind posibil client suspicios pentru ca m-am conectat de pe 2 ip-uri? (un ip pana acum 2 luni, un ip de 2 luni incoace). Daca inaintea mea a locuit cineva in apartamentul in care m am mutat si a jucat si el la BAH?

Eu zic ca principalele nereguli pentru care userii nu isi primesc banii sunt ori rularea insuficienta a bonusurilor si/sau abuzarea de ele, ori creare mai multor conturi.

E drept, eu nu joc nici pe departe sumele pe care le joci tu, dar iti zic sincer ca in 3 ani de pariuri online am avut doar 2 probleme cu casele de pariuri online:

1. La Bet365 mi-a fost anulat un pariu pe NBA pus absolut regulamentar pe motiv ca linia de puncte nu ar fi corespuns cu cota (au in regulament ceva de genu ca decizia finala le apartine)

2. Singura mare marlanie a fost la Boylesports unde mi-am transferat niste bani de la poker la pariuri si nu mi-au mai ajuns nici pana in ziua de azi. Amin.

Te-as ruga sa scrii in acest topic pe care l-ai deschis cu ce alte case ai avut probleme in-afara de BAH.
0

Postat 10 December 2011 - 02:40 AM (#3) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

eu nu vorbesc aici de bani primiti sau neprimiti. mai devreme sau mai tarziu mi-am recuperat banii de peste tot - mai putin BAH care sunt cei mai imputiti.

eu incerc sa dau un sfat aici: sa NU se deschida mai mult de un cont de pe acelasi PC la acelasi operator ca sa se evite problemele.

pentru a preveni abuzurile unor jucatori, anumite agentii folosesc acest program "iesnare" pt a detecta conturile multiple deschise de pe acelasi pc . jucatorii romani trebuie sa aiba grija la Unibet,Bah,Bet365 . povestea cum ca "am deschis contul de la un netcafe " sau " de la serviciu" nu mai tine! faceti cateva conturi UNIBET de pe acealsi pc, sau comeon.com sa vedeti cum sunt blocate instant. deshideti mai multe conturi BAH si apoi bagati retagere pe oricare din ele: banii vor fi confiscati ( asta nu e valabil daca retrageti sume mici - pt ca BAH nu se bucura la sume mici) . asta este realitatea, e vreme de criza iar conditiile sunt tot mai grele.

Aceasta postare a fost editata de andmal: 10 December 2011 - 02:41 AM

0

Postat 10 December 2011 - 11:17 AM (#4) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Vezi postareagerrard88, la 10 December 2011 - 02:22 AM, a spus:

Eu nu cred ce spui tu andmal. Pai si daca te muti ce se intampla? Eu m-am acum 2 luni in alta locatie, asta inseamna ca m-au detectat ca fiind posibil client suspicios pentru ca m-am conectat de pe 2 ip-uri?

Daca contul e vechi si verificat ca lumea poti sa te loghezi si de pe Luna si n-ai probleme. Restrictiile de care bine va povesteste Andmal se refera la conturile relativ noi, de regula. Orice operator cu experienta isi da seama intr-o secunda daca contul e facut pentru bonus sau pentru pariuri normale. Asta e toata discutia.
Eu ma loghez de ani de zile in conturi diferite la aceeasi casa de pe acelasi IP si n-am probleme, dar sunt conturi serioase.
0

Postat 10 December 2011 - 11:27 AM (#5) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Si daca reinstalezi windows-ul ? Mai apare acest "virus" ?
0

Postat 10 December 2011 - 11:40 AM (#6) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

citeam undeva pe internet ca poti sa modifici in asa fel incat sa-ti identifice propriul calculator ca host server. Si atunci toate reporturile nu mai ajung la pagina cu pricina.

Eu am cautat la mine in calc. dupa mpsnare.iesnare dar n-am gasit.
0

Postat 10 December 2011 - 10:44 PM (#7) Useril este offline   maryan24 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 04-June 09

Vezi postarearobotzel78, la 10 December 2011 - 11:27 AM, a spus:

Si daca reinstalezi windows-ul ? Mai apare acest "virus" ?

E totul ok dupa reinstalarea windows-ului, treaba verificata de mine ;).
Ii dau dreptate lui pdp, daca ai conturi mai vechi si verificate corespunzator nu ai nici cea mai mica problema cand te loghezi de pe acelasi comp.
0

Postat 10 December 2011 - 10:58 PM (#8) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Vezi postareamaryan24, la 10 December 2011 - 10:44 PM, a spus:

E totul ok dupa reinstalarea windows-ului, treaba verificata de mine ;).
Ii dau dreptate lui pdp, daca ai conturi mai vechi si verificate corespunzator nu ai nici cea mai mica problema cand te loghezi de pe acelasi comp.

aha, deci iata ca stie lumea de " iesnare "; intradevar, reinstalarea windowsului curata tot . cat despre logari pe mai multe conturi, nu e nici o problema, dar sa fie ip uri diferite. ca apoi la retragere te intreaba ce treaba ai cu "y" ? iar daca pe contu tau ai jucat federer-nadal 1 , iar pe contul "y" s-a jucat federer-nadal 2 si ai folosit acelasi ip iar poti avea belele. Deci si conturile vechi verificate si cu zeci de depozite si retrageri pot fi blocate daca nu s folosite cu cap.

nu deschideti 2 sau mai multe conturi la unibet,bah ,bet365 de pe acealsi calc pt ca vor vedea! ;)
0

Postat 11 December 2011 - 12:45 AM (#9) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

De nu am jucat de m-am spart la Bet365 cand pe un jucator, cand pe altul, la live si nu s-a intamplat nimic.
0

Postat 11 December 2011 - 01:30 AM (#10) Useril este offline   roctacon 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 01-December 06

http://mafiawars.wik...om/wiki/Iesnare
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba