nu am vazut nicio data asa cota la over 0.5, nu ma pricep la astia dar daca observi la over 1.5 e cota mai mica 1.12...
|
|
StanleyBet
Postat 15 December 2011 - 07:10 PM (#22)
da, e greseala mea, e pentru la pauza.
Atunci incerc un pronostic de peste 3.5 la meciul asta :-))
Atunci incerc un pronostic de peste 3.5 la meciul asta :-))
Postat 18 January 2012 - 12:09 PM (#23)
Vad la ei pe site 1.14 la over 0.5 pentru meciul Realului din campionat de sambata - 1.16 este pentru victoria Realului .
Daca ajunge cineva la agentie am rugamintea sa posteze daca aceasta cota este si in agentie sau pe site sunt umflate cotele ( si la meciul barcelonei este cota mare pt. over 0.5 -1.16 )
Daca ajunge cineva la agentie am rugamintea sa posteze daca aceasta cota este si in agentie sau pe site sunt umflate cotele ( si la meciul barcelonei este cota mare pt. over 0.5 -1.16 )
Postat 18 January 2012 - 12:41 PM (#24)
meciul de duminica cu athletic bilbao? cred ca se refera pt. la pauza
Postat 18 January 2012 - 12:56 PM (#25)
Este vorba de prima repriza , scrie UH in paranteza !
Decat sa taci din gura sa creada lumea ca esti prost, mai bine vorbeste sa le arati ca au dreptate !
Postat 18 January 2012 - 02:31 PM (#27)
salutare.cine stie unde sunt cele mai bune ponturi la pariuri pe termen lung.un amic a pariat la unibet,pe pandurii tg jiu,pariul fiind ca tg jiu nu va ajunge in europa league,cota 1,7...dar azi s-a blocat pariul din pacate si nu am reusit sa pariez si eu la unibet.m-ar interesa daca este cineva care stie alte site-uri bune cu astfel de pariuri,sau chiar acest pariu...
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor