Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Casa Pariurilor - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Casa Pariurilor

Postat 12 December 2011 - 12:31 PM (#1) Useril este offline   admin_pariuri 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Postari: 1383
  • Inregistrat: 13-August 11

Topic dedicat oricaror discutii legate de agentia de pariuri offline Casa Pariurilor.

http://www.e-pariuri...-pariurilor.php
0

Postat 12 December 2011 - 01:03 PM (#2) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Nu au cele mai mici cote, comparabile cu PariSport si PublicBet dar au (HT or FT) doar pentru ligile principale, in rest optiuni standard.
0

Postat 12 December 2011 - 04:16 PM (#3) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 715
  • Inregistrat: 31-July 11

Oferta relativ slaba , ionafara de campionatele tari unde au optiuni standard cum a spus si colegul.
Ieri am castigat la ei 97 de lei cu 10 lei miza pe x la Tg Mures-Brasov si x la Sportul-Petrolul , nu mi-a dat insa bonusul de 7%.Pe langa acesta am mai pus 10 ron inainte de a pleca la tara vineri pe x la El clasico si x la mioveni-Sibiu pierdut.
0

Postat 06 March 2012 - 04:37 PM (#4) Useril este offline   CarLos10 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 06-March 12

Cand pun la casa pariurilor pe conbinati stiu cum sa-l pun dar nu stiu aia cu bazele care meciuri sa fie baze
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba