Seara buna, am citit putin mai devreme cateva probleme pe care le-au avut cativa pariori cu cardurile de la bcr (e adevarat, topicul a fos creat cam prin 2007 asa ca poate s-au mai schimbat lucrurile), si anume cum ca dupa retragere le intrau banii pe card dupa 2-3 saptamani sau dura chiar si cateva luni... stiti cumva mai exista aceasta problema cu cei de la bcr sau dureaza doar cateva zile asa cum zic cei de pe BAH? Multumesc...
|
|
Pagina 1 din 1
cat dureaza virarea banilor
Postat 13 December 2011 - 12:51 AM (#2)
Fără să fiu deținător de card BCR, sunt totuși convins că tranzacțiile bancare nu durează decât câteva zile. De altfel atât dura și prin 2007 dar unele bănci, posibil și BCR transferau banii în contul curent/de card în mod manual. Acum cred că peste tot cardul este peste un cont comun al unui client.
Postat 13 December 2011 - 12:58 AM (#3)
Julien25, la 13 December 2011 - 12:51 AM, a spus:
Fără să fiu deținător de card BCR, sunt totuși convins că tranzacțiile bancare nu durează decât câteva zile. De altfel atât dura și prin 2007 dar unele bănci, posibil și BCR transferau banii în contul curent/de card în mod manual. Acum cred că peste tot cardul este peste un cont comun al unui client.
adica sa ma astept la cateva saptamani, luni? totusi daca e cineva care a mai retras bani prin card de la bcr in ultimul timp il rog sa imi zica si mie cam cat a durat...
Postat 13 December 2011 - 08:32 AM (#6)
Eu folosesc card Visa Electron de la BCR, banii ajung in 2 zile :vhappy:
- ← "iesnare"
- Intrebari si discutii BET-AT-HOME
- Calendarul principalelor evenimente din 2012 la BET-AT-HOME →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor