Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Probleme bet365 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Probleme bet365

Postat 13 December 2011 - 10:21 PM (#1) Useril este offline   filiti90 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 13-December 11

incredibil cum fura bet365. depun 50 euro cu bonus 50 fac 100.

fac cont, trimit id card cum mi au cerut, aproba , joc fac 180 euro. apoi cont suspendat. asta din luna noiembrie.
trimit tot ce cer din nou ( atentie va rog)
-BULETIN TINUT IN MANA
-EXTRAS BANCAR CU DEPOZITUL, ADRESA MEA, NUME, NUMAR CARD
-TRIMIT DE LA MINE SUPLIMENTAR COPII CARD
-TRIMIT COD VERIFICARE POSTALA asteptat 2 saptamani
-IMI CER PERMIS SAU PASAPORT, explic ca nu am /

imi cer CERTIFICAT DE NASTERE , trimit, apoi ca nu e bun, sa trimit si certificat de casatorie . Trimit, apoi iar ca vor inca un act cu poza. La care ma tot pun ei pe chat sa merg sa fac scoala de soferi, sa iau permis temporar de conducere- nu stiu ce dracu zice ala acolo ca in UK asa e.

BET365 isi bat joc de jucatorii noi! sa nu cumva sa va inscrieti , sa luati vreun bonus, ca si bat joc de voi! ma obliga sa mi fac permis de conducere sau pasaport!!!!

Tim W has joined this chat.
You are now chatting with Tim W.
Tim W Hello, welcome to bet365 Live Chat. How may I help you?
florica filiti user: ........
sec no: 1990
the romanian support is very unprefession and without respect
florica filiti ihave account suspended for weeks!
Tim W One moment please.
florica filiti i ve sent over 8 (eight) documents
florica filiti nobody check them! i ve sent national id , visa copies, bank statement with my bet365 deposit....
florica filiti id card hold in my hand, birth certificate, weding certificate, PVC code also i provided !
florica filiti i have sent all you asked but nobody unlocks my account!
Tim W Do you mind continuing to hold while I look into this for you?
florica filiti please; please do something and help me
florica filiti i wait here
Tim W Thank you for waiting. I'll be with you as soon as possible.
Tim W I'm sorry for the delay. I’ll be right with you.
Tim W I will be right with you.
Tim W Apologies, we will require further ID from you.
Tim W We need either a passport or photo ID.
florica filiti i do not have! i very young, i dont have driverce licence!
Tim W We need ID with a photograph of yourself on.
florica filiti also dont have passport because i live in an EUROPEAN UNION country, i travel with my id card everiwhere in Europe
florica filiti i have sent my naitonal id card : 2 times, on time i keep it in my hand
florica filiti i have snt you also my birth certificate, on it is my old name Baciu Florica Daniela
and also the CNP
numeric personal code
florica filiti this code is also on my national id card. please have a look now, it takes only one minute!
florica filiti the code is: ..........317 both in my id card and in my birth certificate
Tim W I appreciate that thankyou and I apologise for the inconvenience this has caused.
florica filiti please have a look. it s very simple. the code is there on my id card and birth certificate also
Tim W I have been speaking to our verification team and they have informed me that the only way we can reactivate your account is if we receive another form of photographic ID.
florica filiti but i dont have!
Tim W We cannot accept your national ID or birth certificate in this instance.
florica filiti this is not possible. i have sent you a lot of documents! you just want to steal my money or what ?
explain them that the CNP ( personal numeric code) is also on my id card and birth certificate
florica filiti the CNP is .........317 is very BIG and CLEAR on both docuemtns!
Tim W They will be aware of this thankyou.
florica filiti please explain them now this
Tim W It is something that we cannot accept as identification at this time.
florica filiti it s very simple.
Tim W You will need to obtain a form of photographic ID to be able to reactivate your account.
florica filiti you have: national id card + national id card help in my hand, visa copies, bank statement with name adress, bet365 deposit, card number. i have sent also birth certificate and weding certificate to see my last name and the new name.
florica filiti i dont have passport or driving licence! i am very young ! i dont need them !
florica filiti i have sent you the Postal verification code too, the leter come at my home. Do you wish also to photo the paper and send this to you?
Tim W No thankyou the PVC was enough for that part of the verification process.
florica filiti You are not fair, unblock my account! please understand that i ve sent you all that i could !
Tim W Could you obtain a provisional drivers license? I am unsure of how this works in Romania but in the UK they are easy to obtain for new drivers and acceptable as a form of ID.
florica filiti what???????????????
florica filiti i never drive before!
florica filiti my god ! how can you ask me to go and make the Driverce school?!!??
florica filiti my national id card is aproved at any bookmaker! i go with it all over Europe!
Tim W You do not need to drive for a provisional license, it is a license you need to begin learning to drive in the UK, again I am unsure if this is the case in Romania.
florica filiti no it is not ! you are absurd! here the Police dont let anyone to drive without internationa driverce licence and who is not over 18 years!
Tim W I understand that but you need a provisional license to learn to drive.
Tim W You have to obtain one of these before you can start.
florica filiti no, this is not the case in Romania. here you make the school about 3-4 months, then you give the test with the policeman near you
Tim W Apologies, I was unaware of that. I am just trying to help your situation.
florica filiti no , you dont. i have sent tons of docuemts, aditionaly i ve sent my bank statement + also my visa copies. only to help you. but you dont want to help me
florica filiti i have sent aditionaly birth certificate + weding cerificate. my names and CNP is there, on all docuemtns. the CNP is the one i told you .......317 . folow this NUMBER and you will see it on all documents
Tim W We are aware of the CNP number, however this is not sufficient.
florica filiti then means you dont want to help me, you wish to steal my money
Tim W We need photo ID, we cannot activate your account otherwise.
Tim W Is there anything else I can help you with today?

ma trimit sa mi fac permis de conducere temporar ca in UK, ce timpit!!! cu alte cuvinte urineaza pe buletinul meu initial aprobat si pe bletinul meu tinu in mana cum au cerut ei. vor permis sau pasaport. la 21 de ani nu am inca, si nici nu mi trebuie. sunt niste IMPUTITI care tocmai s-au ales cu 180 euro furati de la mine. Ce sa mai fac???

Aceasta postare a fost editata de filiti90: 13 December 2011 - 10:32 PM

0

Postat 13 December 2011 - 11:02 PM (#2) Useril este offline   Coco 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 918
  • Inregistrat: 05-May 06

Cum ma te-au pus sa faci scoala de soferi? =)))

Hai ca asta e cea mai tare pe anul asta

Bet365 te obliga sa faci scoala de soferi
0

Postat 13 December 2011 - 11:07 PM (#3) Useril este offline   vldvld21 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 16-February 11

Si cu mine s-au comportat foarte ciudat.... mi se pare o casa jalnica.
0

Postat 13 December 2011 - 11:08 PM (#4) Useril este offline   youzhny 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 213
  • Inregistrat: 05-December 11
  • LocationAlexandria

Ce fomisti au ajuns astia la bet365, acum 4 ani cand mi-am facut eu cont la ei, nu mi-au cerut absolut nimic, am retras si depus de n ori. Cat despre problema ta, este evident ce fac ei...incearca orice numa' sa nu-ti dea banii. Singurul mod prin care cred ca poti s-o scoti la capat cu ei, este sa mergi sa-ti faci un pasaport(pe care poate il vei mai folosi si cu alta ocazie) si sa le trimiti fomistilor copia pasaportului cu poza.
-1

Postat 13 December 2011 - 11:18 PM (#5) Useril este offline   Coco 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 918
  • Inregistrat: 05-May 06

E evident ca nu vor sa ii faca plata.
Dar tu ai mai avut cont la ei? Sau acesta este singurul cont pe care l-ai facut la bet365? Daca esti vanator de bonus nu mai ai nici o sansa sa iti recapeti banii si vina iti apartine in totalitate.
0

Postat 13 December 2011 - 11:30 PM (#6) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2658
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Vezi postareaCoco, la 13 December 2011 - 11:02 PM, a spus:

Cum ma te-au pus sa faci scoala de soferi? =)))

Hai ca asta e cea mai tare pe anul asta

Bet365 te obliga sa faci scoala de soferi

Cum ma te-au pus sa faci scoala de soferi? :))

Revenind la problema ta, sincer nici mie nu-mi place Bet365 si nu mi-a placut niciodata, insa ce nu inteleg eu e de ce ai vorbit pe chat in engleza cu un engleza, cand au suport in romana. Daca esti bonus hunter nu iti mai vezi banii never.
0

Postat 13 December 2011 - 11:55 PM (#7) Useril este offline   filiti90 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 13-December 11

nu am mai avut nici un cont - mi am deschis cont in noiembrie si depus 50 euro . este incredibil de -a dreptul!
am asteptat scrisoare 2 saptamani, am dat tot ce au cerut si degeaba. pe langa buletinul romanesc, ei insista sa le dau permis sau pasaport! nu e nici un abuz, nu am gresit cu nimic. sunt niste hoti nenorociti.
0

Postat 13 December 2011 - 11:55 PM (#8) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

La ce dracu mai jucati la ei daca traiti cu impresia ca va fura? Jucati la bwin, ei sunt SUPER!
0

Postat 14 December 2011 - 12:10 AM (#9) Useril este offline   szmack 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 06-November 06

I-a si fa-ti un passaport ca nu strica nici pentru tine pe viitor si asa iti iei si banii inapoi.

Stiu nu e corect sa faci asta dar e cea mai simpla varianta de a-ti lua macar bani inapoi.
0

Postat 14 December 2011 - 12:34 AM (#10) Useril este offline   Cantona 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 01-September 11
  • LocationTransilvania

Voi sunteti sanatosi de ii dati asemenea sfaturi ? Cand ii cere Photo Id e de ajuns o carte de identitate pentru ca e acelasi lucru. Cum sa mearga sa isi faca permis sau pasaport auzi :)). Intra pe chatul in limba romana si daca nu te lamureste ala suna la numarul de contact de pe site.
Daca nici asa nu rezolvi nimic fa-le o reclamatie ls SBR si vor intreba si ei de cazul tau.

Aceasta postare a fost editata de Cantona: 14 December 2011 - 12:34 AM

Imagine postata
0

Postat 14 December 2011 - 01:16 AM (#11) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

Bine ca nu pune clientul sa se insoare si sa arate certificatul de casatorie. :D
0

Postat 14 December 2011 - 02:07 AM (#12) Useril este offline   Disaster 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 03-October 09

:))...cat am ras..dar din pacate e foarte trist :( :blink:
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery...
0

Postat 14 December 2011 - 10:25 AM (#13) Useril este offline   ddaniel006 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 27-January 10

Vezi postareapdp, la 13 December 2011 - 11:55 PM, a spus:

La ce dracu mai jucati la ei daca traiti cu impresia ca va fura? Jucati la bwin, ei sunt SUPER!

BWIN sunt cei mai finuti, mi-au inchis contul cand eram pe pierdere :) probabil s-au gandit la mine sa nu intru prea rau in gaura :)
0

Postat 14 December 2011 - 01:05 PM (#14) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Daca si de Bet365 am ajuns sa ne vaitam, am ajuns foarte rau.
La Bet365 pariez de multi ani, nu am avut niciodata probleme cu ei, am retras si sume importante, in 2 zile erau banii la mine.
Sunt de parere ca probleme au cei care abuzeaza de bonusuri, si chiar daca o fac, nu o fac cu cap.
Ce am auzit zilele trecute despre o agentie mai putin cunoscuta, cu un super bonus, m-a lasat maska.
Numai si numai vanatori de bonusuri se plang ca au conturi blocat si mai stiu eu ce.
Nu acuz persoana in cauza de asa ceva, dar o banuiesc.

Fiti fratilor corecti si cinstiti si nu veti avea probleme.
0

Postat 14 December 2011 - 01:13 PM (#15) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

”You will need to obtain a form of photographic ID to be able to reactivate your account.”

Fa poza din nou la buletin, sa se vada toate colturile si trimite din nou, asa am patit si eu cu vreo doua case :rolleyes:
0

Postat 14 December 2011 - 01:49 PM (#16) Useril este offline   unconquerable 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 26-August 10
  • LocationBucharest

trimite o poza scanata a bulentinului.
Eu am avut contul blocat la betclic le trimiteam poza (foarte clara) facuta cu telefonul si ei imi tot spuneau sa le trimit poza ( ii dureau degetele daca scriau ca nu le convine poza facuta cu telefonul).Am trimis poza scanata cu buletinul si mi au deblocat imediat contul.
0

Postat 14 December 2011 - 02:42 PM (#17) Useril este offline   ionutd28 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 11-December 06

Nu am avut probleme pana acum cu aceasta casa si am cont la ei de peste 8 ani. Anul trecut, dupa atatia ani mi-au trimis si scrisoarea pentru verificarea adresei. Singurele documente trimise au fost copie dupa buletin si dupa card, atat. Ba mai mult la schimbarea cardului (expirare) nu mi-au cerut sa retrimit copie. In schimb la Bwin mi-au cerut.
Asa cum ti-au mai spus si altii, cere un operator in limba romana si mai mult ca sigur ca veti ajunge la un consens.
1

Postat 14 December 2011 - 03:40 PM (#18) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 12-October 11

Ma minunez la ce citesc :))

Eu cred ca ai facut si tu ceva ... e imposibil sa te trateze asa.
0

Postat 14 December 2011 - 03:42 PM (#19) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 420
  • Inregistrat: 03-May 04

Vezi postareaionutd28, la 14 December 2011 - 02:42 PM, a spus:

Nu am avut probleme pana acum cu aceasta casa si am cont la ei de peste 8 ani. Anul trecut, dupa atatia ani mi-au trimis si scrisoarea pentru verificarea adresei. Singurele documente trimise au fost copie dupa buletin si dupa card, atat. Ba mai mult la schimbarea cardului (expirare) nu mi-au cerut sa retrimit copie. In schimb la Bwin mi-au cerut.
Asa cum ti-au mai spus si altii, cere un operator in limba romana si mai mult ca sigur ca veti ajunge la un consens.

E imposibil sa nu apara cativa care sa spuna ca ei "n-au avut probleme" :)). Daca ar fii avut toti utilizatorii 365 probleme ce crezi ca s-ar fii intamplat? Nici macar ce a scris omu ala acolo nu te-ai uitat, a zis ca deaia vorbeste in engleza pt ca operatorii live chat romani sunt nesimtiti. Esti off topic.

Aceasta postare a fost editata de TheGambler: 14 December 2011 - 03:46 PM

0

Postat 14 December 2011 - 04:12 PM (#20) Useril este offline   ionutd28 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 11-December 06

Si cum a ajuns la concluzia ca operatorii nostri sunt nesimtiti, ca sa fiu on topic?
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba