http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/General/01/64/98/92/1649892_w2.jpg
Vineri va avea loc tragerea la sorti pentru Uefa Champions League si Europa League la Nyon. Pentru Ucl va incepe la 13:00, iar pentru EL de la ora 14:00, ambele in direct pe Eurosport.
Grupa A: FC Bayern München, FC Internazionale Milano, SL Benfica, Real Madrid CF, Chelsea FC, Arsenal FC, APOEL FC, FC Barcelona.
Grupa B: SSC Napoli, PFC CSKA Moskva, FC Basel 1893, Olympique Lyonnais, Bayer 04 Leverkusen, Olympique de Marseille, FC Zenit St Petersburg, AC Milan.
*Doua echipe din aceiasi tara nu se pot intalni nici in aceasta faza a competitiei.
Urnele pentru Europa League o sa le postez maine. :hatoff:
|
|
Pagina 1 din 1
Tragere la sorti - Primavara Europeana 2012 Europa League si Champions League
Postat 15 December 2011 - 12:40 AM (#2)
Nici doua echipe care au fost in aceiasi grupa nu pot cadea, deci Barcelona ori cu cine cade e macel. Am putea avea si o super optime, Apoel v Basel, cred ca ar fi optiunea intai pentru televiziuni. :jump2:
Postat 15 December 2011 - 03:47 AM (#3)
Eu zic ca mai mult de 2 echipe din a doua urna nu vor trece mai departe. Poate Zenitul si Milanul, depinde de adversari.
Postat 16 December 2011 - 01:03 PM (#4)
Seeded
PAOK FC, R. Standard de Liège, PSV Eindhoven, Sporting Clube de Portugal, Beşiktaş JK, Athletic Club, FC Metalist Kharkiv, Club Brugge KV, Club Atlético de Madrid, FC Schalke 04, FC Twente, RSC Anderlecht, Manchester City FC*, Manchester United FC*, Valencia CF*, Olympiacos CF*
Unseeded
FC Rubin Kazan, Hannover 96, Legia Warszawa, S.S. Lazio, Stoke City FC, FC Salzburg, AZ Alkmaar, SC Braga, Udinese Calcio, FC Steaua Bucureşti, Wisła Kraków, FC Lokomotiv Moskva, Trabzonspor AŞ*, AFC Ajax*, FC Porto*, FC Viktoria Plzeň*
*Transferred from the UEFA Champions League
PAOK FC, R. Standard de Liège, PSV Eindhoven, Sporting Clube de Portugal, Beşiktaş JK, Athletic Club, FC Metalist Kharkiv, Club Brugge KV, Club Atlético de Madrid, FC Schalke 04, FC Twente, RSC Anderlecht, Manchester City FC*, Manchester United FC*, Valencia CF*, Olympiacos CF*
Unseeded
FC Rubin Kazan, Hannover 96, Legia Warszawa, S.S. Lazio, Stoke City FC, FC Salzburg, AZ Alkmaar, SC Braga, Udinese Calcio, FC Steaua Bucureşti, Wisła Kraków, FC Lokomotiv Moskva, Trabzonspor AŞ*, AFC Ajax*, FC Porto*, FC Viktoria Plzeň*
*Transferred from the UEFA Champions League
Postat 16 December 2011 - 01:26 PM (#5)
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/General/01/73/57/40/1735740_w4.jpg
Urnele pentru Liga Campionilor au ramas goale, iar optimile de finala sunt:
MARSEILLE v INTER
ZENIT v BENFICA
CSKA MOSCOVA v REAL MARDID
BAYER LEVERKUSEN v BARCELONA
BASEL v BAYERN MUNICH
AC MILAN v ARSENAL
NAPOLI v CHELSEA
LYON v APOEL
Cele mai interesante par sa fie Milan v Arsenal, Chelsea v Napoli si Leverkusen v Barcelona :vhappy:
Urnele pentru Liga Campionilor au ramas goale, iar optimile de finala sunt:
MARSEILLE v INTER
ZENIT v BENFICA
CSKA MOSCOVA v REAL MARDID
BAYER LEVERKUSEN v BARCELONA
BASEL v BAYERN MUNICH
AC MILAN v ARSENAL
NAPOLI v CHELSEA
LYON v APOEL
Cele mai interesante par sa fie Milan v Arsenal, Chelsea v Napoli si Leverkusen v Barcelona :vhappy:
Postat 16 December 2011 - 02:15 PM (#6)
Pe Leverkusen i-au ajuns blestemele pestilor care s-au ars cu ei in ultima etapa la Genk. :)) La fel cum s-a intamplat cu Stuttgart cand a eliminat-o pe Urineea. E clar ca exista un Dumnezeu al Fotbalului.
E bine sa inteleaga lumea ca acest meciuri se vor juca peste 2 luni de zile, asa ca foarte multe se pot schimba pana atunci.
E bine sa inteleaga lumea ca acest meciuri se vor juca peste 2 luni de zile, asa ca foarte multe se pot schimba pana atunci.
Postat 16 December 2011 - 02:36 PM (#7)
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/General/01/51/94/38/1519438_w4.jpg
LEGIA v SPORTING
HANNOVER v BRUGGE
TRABZONSPOR v PSV EINDHOVEN
UDINESE v PAOK
BRAGA V BESIKTAS
WISLA KRAKOW v STANDARD LIEGE
VIKTORIA PLZEN v SCHALKE
STEAUA BUCHAREST v TWENTE
LAZIO v ATLETICO MADRID
AZ ALKMAAR v ANDERLECHT
RUBIN KAZAN v OLYMPIAKOS
STOKE CITY v VALENCIA
SALZBURG V METALIST KHARKIV
LOKOMOTIV MOSCOW v ATHLETIC BILBAO
AJAX v MANCHESTER UNITED
PORTO v ........The capsule won't open! :eek:
PORTO v MANCHESTER CITY
N-a putut nicicum Belodedici sa deschida bila lui Man City :lol:
Parca suna bine si Europa League, mai apropiata ca niciodata ca valoare de UCL. :bun:
LEGIA v SPORTING
HANNOVER v BRUGGE
TRABZONSPOR v PSV EINDHOVEN
UDINESE v PAOK
BRAGA V BESIKTAS
WISLA KRAKOW v STANDARD LIEGE
VIKTORIA PLZEN v SCHALKE
STEAUA BUCHAREST v TWENTE
LAZIO v ATLETICO MADRID
AZ ALKMAAR v ANDERLECHT
RUBIN KAZAN v OLYMPIAKOS
STOKE CITY v VALENCIA
SALZBURG V METALIST KHARKIV
LOKOMOTIV MOSCOW v ATHLETIC BILBAO
AJAX v MANCHESTER UNITED
PORTO v ........The capsule won't open! :eek:
PORTO v MANCHESTER CITY
N-a putut nicicum Belodedici sa deschida bila lui Man City :lol:
Parca suna bine si Europa League, mai apropiata ca niciodata ca valoare de UCL. :bun:
Postat 16 December 2011 - 02:42 PM (#8)
Castigatoara de la Steaua-Twente o sa joace mai departe cu Plzen-Schalke. Foarte interesant! :)
Postat 17 December 2011 - 10:48 AM (#9)
Mie mi se pare f interesante Benfica - Zenit, OM - Inter si Lyon - Apoel.
Zenit i-a scos pe Porto si e de vazut cum se va comporta Benfica. Eu unul merg pe lusitani, dar vad un mare x in tur la rusi.
Marseille poate scoate pe Inter, dar modul in care au obtinut calificarea cred ca se va intoarce impotriva lor.
Lyon...cred ca se bucura degeaba. Nu au fost in stare sa dea gol decat contra lui Zagreb. Nici macar un gol cu Ajax in doua meciuri e destul de ingrijorator. Apoel a impresionat pana acum si au sanse destul de bune daca au tot lotul valid.
Zenit i-a scos pe Porto si e de vazut cum se va comporta Benfica. Eu unul merg pe lusitani, dar vad un mare x in tur la rusi.
Marseille poate scoate pe Inter, dar modul in care au obtinut calificarea cred ca se va intoarce impotriva lor.
Lyon...cred ca se bucura degeaba. Nu au fost in stare sa dea gol decat contra lui Zagreb. Nici macar un gol cu Ajax in doua meciuri e destul de ingrijorator. Apoel a impresionat pana acum si au sanse destul de bune daca au tot lotul valid.
Postat 17 December 2011 - 12:19 PM (#10)
Si cam pana aici o sa se termine si drumul stelei in Europa League. Speram sa faca niste transferuri inspirate Becali,dar slabe sanse, daca aduci jucatori de 1 milion de euro :mellow:
Postat 17 December 2011 - 12:22 PM (#11)
pdp, la 16 December 2011 - 02:42 PM, a spus:
Castigatoara de la Steaua-Twente o sa joace mai departe cu Plzen-Schalke. Foarte interesant! :)
Let's make it interesting ;) (noi, Steaua) ca altfel o sa jucam peste 20 de ani la old boys o eventuala revansa cu germanii in scopuri caritabile.
Aceasta postare a fost editata de TheGambler: 17 December 2011 - 12:23 PM
Postat 20 December 2011 - 12:54 AM (#12)
steaua - twente , au avut noroc dar cred ca e diferenta mare intre chiar si asa , era mai frumos un manchester , oricare dintre ele
- ← Europa League 14-15 decembrie
- CUPE EUROPENE & MECIURI INTERTARI
- Champions League 14-15 februarie →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor