Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Liga 1 16-20 decembrie - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Liga 1 16-20 decembrie Evaluare topic: -----

Poll: Liga 1 16-20 decembrie (9 membri au votat)

Vaslui vs. Rapid

1. Vaslui @ 2.15 (5 voturi [55.56%])

Procentaj din vot: 55.56%

2. X @ 3.40 (2 voturi [22.22%])

Procentaj din vot: 22.22%

3. Rapid @ 3.25 (2 voturi [22.22%])

Procentaj din vot: 22.22%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 16 December 2011 - 11:29 AM (#1) Useril este offline   PoWeR 

• Moderator fotbal Romania
  • Grup: Moderators
  • Postari: 889
  • Inregistrat: 27-December 07

Ultima etapa a anului in pitorescul nostru campionat:

Imagine atasata: Etapa 18.png

0

Postat 16 December 2011 - 08:20 PM (#2) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Merge incercat un over 2.5 la prima partida a etapei, Gazul i-am vazut etapa trecuta foarte ofensivi, Brasov este si ea o echipa buna in atac, cota este un senzationala, asadar over 2.5 @ 2.50 :vhappy:
0

Postat 16 December 2011 - 10:32 PM (#3) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Dupa 1-1 inca din prima repriza nu s-a mai marcat... :alcool:
0

Postat 18 December 2011 - 06:54 PM (#4) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

Ce as vrea sa fiu in vestiarul celor de la U Cluj in pauza meciului cu Mioveni. :mrg: Cred ca e mai rau decat daca ar fi un zmeu (nu Denis) inauntru.
0

Postat 19 December 2011 - 06:53 PM (#5) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 12-October 11

X Pauza 1 Final --- Steaua - Vointa .
0

Postat 19 December 2011 - 06:57 PM (#6) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1325
  • Inregistrat: 16-July 04

ce joaca baietii pe steaua la cota aia de rahat. imi e greu sa cred ca joaca romani. asta nu inseamna ca nu sint si pe la noi pesti, vb cuiva de pe forum.

cum naiba sa joci o asemenea cota cind steaua e praf si fara chef cu meciurile unde nu este miza sau nu sint banuti in joc. plus ca este plina de absenti, accidentati, invoiti sau suspendati.

nu s-a linistit lumea cu tepele gen u cluj sau pandurii, mai vor sa cotizeze la case.

mare atentie la meciul asta. nu va aruncati orbeste. sanse mari sa iasa dar si cota aia de 2 lei poate fi o capcana a caselor.

Aceasta postare a fost editata de lucciano: 19 December 2011 - 06:58 PM

0

Postat 19 December 2011 - 07:33 PM (#7) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 715
  • Inregistrat: 31-July 11

Intradevar a fost o etapa a surprizelor sa spun asa insa in mare parte trebuiau anticipate deoarece mereu in ultimele etape vor fi mari surprize , ati vazut si in Champions League si Europa league ce s-a intamplat.
Sa le luam pe rand toate partidele din aceasta etapa:
Gaz Metan Medias-Fc Brasov
O remiza ce am prevazut-o jucand-o si pe bani reali cat si la majoritatea concursurilor , obiectivul brasovenilor fiind sa nu plece invinsi de la Medias , deoarece orice punct in plus conteaza si altceva decat salvarea de la retrogradare nu pot sa spere brasovenii, de cealalta parte gazdele de la Medias nu au fost o echipa de speriat niciodata si nici nu vor fi , a ca au eliminat pe Mainz cum au eliminat-o cu un portar ce a avut o zi de senzatie este alta treaba , insa si fara Erik care facea jumate de echipa sunt slabi rau , sa spunem o echipa de nivel mediu la noi care intr-un campionat ca al Angliei ,Spaniei nu ar avea ce cauta in prima liga .Deci un rezultat echitabil si de asteptat , nimic surprinzator la cum aratau echipele si obiectivele lor.

Sportul Studentesc-Concordia Chiajna

Un meci extrem in care multi au mers pe o victorie a gazdelor , datorita faptului ca a scazut cota la victoria gazdelor.Diferenta mare intre loturile celor doua formatii nu este din nou poate doar Curelea este putin peste medie , care insa nici nu a jucat , ambele formatii fiind cu sanse mari de a cadea la finele sezonului in liga secunda .Multi spun ca a fost cel mai spectaculos egal al sezonului insa golurile au aparut in urma unor greseli de marcaj in general.

Astra ploiesti-CFR Cluj

O noua partida ce era destinata sa se incheie cu o remiza daca nu era acea executie si accea mai mult din instinct, intre o formatie Astra ploiesti care a mers extrem de bine pe vremea lui Sumudica insa de atunci nu mai joaca nimic , vorba lui SUMi,,Sunt un antrenor bun, si asta nu-mi poate lua nimeni'' , care nu iese in evidenta cu nimic daca nu este asezata cum trebuie pe teren de un antrenor , de cealalta parte CFr putin mai valoroasa era considerata pe drept favorita insa a jucat slab sa fin seriosi multi din jucatirii ei nu au ce cauta in acea echipa si ma astept la o curatenie serioasa in acest an.Rezultatul il consider putin mincinos dupa cursul jocului.

Mures-Dinamo

O partida in care cota pentru victoria oaspetilor a variat continuu ajungand de la 1,60 la 1,90 si invers in decurs de cateva ore, sincer am mers pe mana dinamovistilor insa nu au meritat victoria.
Muresenii o echipa modesta cu jucatori expirati sa spun asa care insa odata cu venirea unui antrenor italian care stie sa-i aseze pe teren si-a revenit din coma si cred ca daca i se va da incredere italianului Muresul scapa de retrogradare, de cealalta parte Dinamo un joc extrem de modest la fel ca in ultimele etape in care nu iese cu nimic in evidenta si castiga norocos , si nemeritat cu un penalty acordat pe nedrept , fara care mai mullt ca sigur rezultatul final ar fi fost ca si in meciul precedent al cainilor rosii o remiza alba.

Pandurii Tg. Jiu-Ceahlaul

Multi au mers si la aceasta partida pe o victorie a gazdelor la o cota mult prea mica spun eu de 1,5-1,6 cota ce trebuie sa fie minim 1,80-190 penmtru a fi una acceptabila .
Gorjenii au aratat extrem de bine in acest sezon in care din nou au avut parte de un antrenor care a stiut sa aseze si sa le valorifice valoarea unor jkucatori mediocrii , la fel cum a facut la fiecare echipa pe la care a trecut, insa ca dupa orice perioada buna era de asteptat si un pas gresit al gorjenilor mai ales ca si moldovenii nu sunt o echipa chiar slaba formand un grup compact care poate pune probleme oricarei formatii , daca continua in acelasi ritm avand mari sanse sa ramana in prima divizie la finele anului.
Rezultatul putin nedrept pot spune contrar jocului gorjenii meritand intradevar victoria.

Otelul Galati-Petrolul Ploiesti

O partida in care din nou cota pentru victoria gazdelor a fost putin cam mica fiind un meci in care se intalneau doua formatii intre care nu este o mare diferenta de valoare si doer conjuctura le aduce la o diferenta mare pot spune de puncte.
Galatenii , dupa un start mai bun de sezon si-au mai revenit insa nu au sanse spun eu la cupele europene anul acesta fara nici o achizitie urmand sa ne arate cel mai probabil din nou acelasi joc de asteptare , in care se vor diferentia de adversari mai modesti prin unele sclipiri ale lui Antal in general, de cealalta parte Petrolul
arata destul de bine insa aseara au avut un joc slab , sub medie fara ocazii un joc in care si-au propus maxim o remiza dupa cum au si aratat-o pe teren , sper ca in retur sa ne arate un joc mult mai bun si in deplasare la fel cum evolueaza pe propriul teren , macar la fel de euforic.

Universitatea Cluj-CS Moveni

Am lasat pentru final aceasta partida deoarece mi se parea la prima vedere o cota buna la handicap pentru Clujeni insa am mers pana la urma pe un over .
Clujenii au avut si ei un start bun de sezon insa au terminat benzina pe drum , parcursul ultimelor etape aratand acest lucru si faptul ca ar cam fi trebuit evitat un 1 solist din pricina faptului ca Clujul era cu moralul la pamant nereusind sa mai arate nimci in ultimele etape , plsu ca acest meci cred ca a scos romanilor si nu numai 80% din biletele jucate aducand un profit serios caselor de pariuri ,in plus a avut un rol serios la acest circ de meci si arbitrajul care nu putea lipsi din peisaj , insa oricum clujenii nu au scuze, Mioveniul desi are jucatori de calitate sau mai bine spus experimentati nu a reusit mare lucru venind la aceasta partida cu o serie impresionanta de infrangeri si era de asteptat sa se mobilizeze mai bine si sa apara si un rezultat favorabil.

Acestea fiind zise este doar o parere obiectiva din partea mea , deci nu am chef de clinciuri cu nimeni in caz ca nu am scris bine un cuvant sau vreo expresie nu place , vin dupa multe ore nedormite inca de noaptea trecuta asa ca am scuze. :hairo: :super:

Aceasta postare a fost editata de Al Pacino: 19 December 2011 - 07:51 PM

0

Postat 19 December 2011 - 08:06 PM (#8) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 05-April 11

Cred ca Steaua daca va castiga o va face foarte greu si posibil sa invinga la un gol diferenta sau dupa pauza ,ar merita incercat un pariu dar cu miza mai mica
0

Postat 19 December 2011 - 11:11 PM (#9) Useril este offline   cristi00005 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 19-December 11

cum de au castigat astia iar , era corect un egal
0

Postat 19 December 2011 - 11:14 PM (#10) Useril este offline   cristi00005 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 19-December 11

1x este cel mai probabil rezultat
0

Postat 19 December 2011 - 11:21 PM (#11) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Am fost uluit cand am vazut ca pe BettingAdvice 2 romani au dat U la handicap in aceasta etapa. Ouch!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba