|
|
Pagina 1 din 1
Optiune "scor corect" la Gamebookers
Postat 18 December 2011 - 10:42 AM (#1)
Salutare
Am jucat scor corect la Sevilla cu Real Madrid 1-2, 1-3 sau 1-4 si mi-a fost validat ca si pierdut.
Intre posibilele scoruri pe care puteam paria nu exista 2-6, si nici nu exista optiunea "any other" ...cum am vazut ca exista la Bwin
Am trimis mail, dar inca nu am primit nici un raspuns.
Ar trebui sa primesc "void" pentru acel pariu ?
Am jucat scor corect la Sevilla cu Real Madrid 1-2, 1-3 sau 1-4 si mi-a fost validat ca si pierdut.
Intre posibilele scoruri pe care puteam paria nu exista 2-6, si nici nu exista optiunea "any other" ...cum am vazut ca exista la Bwin
Am trimis mail, dar inca nu am primit nici un raspuns.
Postat 18 December 2011 - 11:30 AM (#2)
Nu cred ca vei primi deoarece puteai sa pui scor corect simplu din ce stiu.
Postat 18 December 2011 - 11:41 AM (#3)
Nici macar la tipul de pariu "scor corect" nu exista optiunea scor corect 6-2 pentru Real Madrid.
Cred ca ei au validat ca si "gresite" toate scorurile corecte puse de pariori ... si care dintre ei isi cer banii inapoi "bine" ...iar care nu - sa fie sanatosi
Cred ca ei au validat ca si "gresite" toate scorurile corecte puse de pariori ... si care dintre ei isi cer banii inapoi "bine" ...iar care nu - sa fie sanatosi
Postat 18 December 2011 - 12:15 PM (#4)
La astea cu scor corect, se dau scoruri pana la 4(goluri inscrise de oechipa: 4-1, 4-2 ... 4-4) ,la restul este o cota pentru "alt scor" iar in caz ca ochipa inscrie peste 4 goluri,aceea cota ar fi castigatoare. Cota fiind variabila, in Serie A, poate fi si 10, iar in Primera,daca joaca real sau Barca este intre 2.00 - 3.00 ...
Postat 18 December 2011 - 01:22 PM (#6)
papi, la 18 December 2011 - 10:42 AM, a spus:
De ce sa iti dea void? Tu ai ales un scor iar meciul s-a terminat cu alt scor. E pierdut. Daca vroiai sa pui 2-6 si nu il aveau in oferta, nu trebuia sa pui.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 18 December 2011 - 02:04 PM (#7)
Eu cred ca ar trebui sa-mi dea Void pentru ca la tipul de pariu ales de mine nu exista o varianta castigatoare.
Pur si simplu cei care au jucat scor corect la Sevilla cu Real Madrid nu puteau decat sa piarda ...si nu puteau sa castige.
Adica indiferent ce ar fi ales eu din oferta lor ... nu ar fi castigat in vecii vecilor.
Ti se pare normal sa castige casa indiferent de ce alegi tu ? Adica ce-i asta ... am jucat cumva la ruleta si a cazut Zero Verde ??
Pur si simplu cei care au jucat scor corect la Sevilla cu Real Madrid nu puteau decat sa piarda ...si nu puteau sa castige.
Adica indiferent ce ar fi ales eu din oferta lor ... nu ar fi castigat in vecii vecilor.
Ti se pare normal sa castige casa indiferent de ce alegi tu ? Adica ce-i asta ... am jucat cumva la ruleta si a cazut Zero Verde ??
Postat 18 December 2011 - 02:18 PM (#8)
La bet365, ti se ofera cote pentru cateva scoruri. Daca vrei alt scor, trimti mail si rezolvi. Poate ca la fel este si la gamebookers. Asta este parerea mea...tu ai pariat pe un scor si ai pierdut.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 18 December 2011 - 02:27 PM (#9)
E foarte simplu: tu ai jucat ca se termina 1-2,1-3 sau 1-4 si ai pierdut pentru ca nu au fost niciunul dintre cele 3 variante puse de tine.
Cat despre chestia ca nu au in oferta anumite scoruri stiu ca si la gamebookers trebuie sa le trimiti mail ca vrei tu sa pariezi la acel meci scorul de 6-0 sa zicem si ei cel mai probabil o sa-ti ofere o cota sau te refuza.
Cat despre chestia ca nu au in oferta anumite scoruri stiu ca si la gamebookers trebuie sa le trimiti mail ca vrei tu sa pariezi la acel meci scorul de 6-0 sa zicem si ei cel mai probabil o sa-ti ofere o cota sau te refuza.
Postat 18 December 2011 - 02:50 PM (#10)
Mi se pare total aiurea ce se discuta aici. Atata timp cat nu ti-a iesit scorul (sau scorurile) pe care ai pariat, cum sa iti dea banii inapoi ? Chiar daca nu exista posibilitatea de a paria pe Alte scoruri (in afara de cele din oferta), chiar daca 2-6 nu aparea in oferta, pariul este pierdut.
Postat 18 December 2011 - 03:12 PM (#11)
Deci tie ti se pare normal sa piarda toti jucatorii care au pus bani pe scor corect la acest meci ... nu ?
robotzel78, la 18 December 2011 - 02:50 PM, a spus:
Mi se pare total aiurea ce se discuta aici. Atata timp cat nu ti-a iesit scorul (sau scorurile) pe care ai pariat, cum sa iti dea banii inapoi ? Chiar daca nu exista posibilitatea de a paria pe Alte scoruri (in afara de cele din oferta), chiar daca 2-6 nu aparea in oferta, pariul este pierdut.
Postat 18 December 2011 - 03:16 PM (#12)
Pai atata timp cat nu a iesit rezultatul ... Nu neaparat ca vreau eu sa piarda toti, zic asa pentru ca asa mi se pare logic. Inainte de meci de ce nu te-ai gandit la o asemenea posibilitate ?
Postat 18 December 2011 - 04:56 PM (#13)
Corect gandit , insa sunt sigur ca nu ai pus nu stiu ce bani pe ei , asa ca nu mai are rost acest taraboi .
Cred ca se procedeaza la fel ca la bet .
Cred ca se procedeaza la fel ca la bet .
Postat 18 December 2011 - 06:28 PM (#14)
Din start ai gresit. Dupa un meci contra Barcelonei, Real calca in picioare urmatoarea intalnita, pentru a-si reface moralul. Cum sa dea doar 4 goluri ? :mrg:
Postat 18 December 2011 - 10:57 PM (#16)
Nici mie nu mi se pare normal sa primesti void. Ai pus un scor, meciul s-a terminat cu alt scor si pariul este pierdut. Ei ti-au oferit niste optiuni de scoruri, niciuna din ele nu a fost corecta, pariul este pierdut. E foarte logic.
Postat 20 December 2011 - 12:07 AM (#17)
Mie nu mi se pare asa de logic.
Pentru mine faptul ca nu aveam nici o sansa de castig indiferent ce as fi pariat ma face sa ma revolt ...
Din ce imi spuneti voi aici, au pierdut absolut toti jucatorii care au jucat scor corect pe acest meci, nu ?
La multe case exista optiunea "away team wins with any other score"
Da, in acesta caz as fi recunoscut ca am pierdut ...pentru ca nu am pus pariu pe acea optiune ...pe care o aveam la indemana ...
S-o luam altfel ...
Daca ma duc la loto si joc toate cele 49 de numere ...sunt sigur 100% ca voi avea o varianta cu 6 numere corect ?
Daca joc la Pronosport si pun "tripla" la toate cele 13 meciuri, nu-i asa ca am sigur o varianta de 13 rezultate
Uite ca eu vin la Gamebookers si pun bani pe absolut toate scorurile corecte existente in oferta ...
Nu ar fi normal sa castig sigur ?
Pentru mine faptul ca nu aveam nici o sansa de castig indiferent ce as fi pariat ma face sa ma revolt ...
Din ce imi spuneti voi aici, au pierdut absolut toti jucatorii care au jucat scor corect pe acest meci, nu ?
La multe case exista optiunea "away team wins with any other score"
Da, in acesta caz as fi recunoscut ca am pierdut ...pentru ca nu am pus pariu pe acea optiune ...pe care o aveam la indemana ...
S-o luam altfel ...
Daca ma duc la loto si joc toate cele 49 de numere ...sunt sigur 100% ca voi avea o varianta cu 6 numere corect ?
Daca joc la Pronosport si pun "tripla" la toate cele 13 meciuri, nu-i asa ca am sigur o varianta de 13 rezultate
Uite ca eu vin la Gamebookers si pun bani pe absolut toate scorurile corecte existente in oferta ...
Nu ar fi normal sa castig sigur ?
Postat 20 December 2011 - 12:34 AM (#18)
Nu. Pentru ca ei au ales sa ofere doar o parte din scoruri. Nimeni nu-i obliga sa ofere toate optiunile. E ca si cum ai fi facut un pariu cu ei. Ei ti-au zis:
"Papi, punem pariu ca nu iese scorul 2-1, 3-1 sau 4-1. Tu pui pariu ca iese. Cine castiga, ia banii celuilalt".
E un pariu intre doua parti. Restul scorurilor nu trebuie sa fie luat in discutie.
"Papi, punem pariu ca nu iese scorul 2-1, 3-1 sau 4-1. Tu pui pariu ca iese. Cine castiga, ia banii celuilalt".
E un pariu intre doua parti. Restul scorurilor nu trebuie sa fie luat in discutie.
- ← Problema Gamebookers , validare gresita pariuri live
- Intrebari si discutii GAMEBOOKERS, PARTYBETS
- ajutor GB →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor