Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Serie A 20-21 decembrie - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Serie A 20-21 decembrie

Postat 20 December 2011 - 06:48 PM (#1) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1325
  • Inregistrat: 16-July 04

siena - fiorentina

am intors pe toate fetele acest meci si imi da ca bate fiorentina. cota nu e value dar nici de neglijat nu e - 3.25 betfair.

in ciuda prestatiei ff slabe in deplasare de altceva imi este teama si anume de ideea tactica a lui rossi. daca alege varianta unui egal, atunci pa victorie fiorentina. sper ca va juca mai ofensiv si are in vedere cele 3 puncte puse in joc.

teorie , tone de cerneala ...vedem practic ce va fi.

maestrul razvi este cumva pe receptie ? :)
0

Postat 20 December 2011 - 11:48 PM (#2) Useril este offline   Razvi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1632
  • Inregistrat: 29-November 04
  • LocationTimisoara

Din pacate n-am fost. N-am jucat nimic astazi in Italia. Fiorentina e o echipa cam greu de inteles pentru moment. Trebuie sa descopar exact ce vrea Delio Rossi de la echipa. Siena de cealalta parte n-au jucat rau in geneal ba chiar dimpotrivadar au intrat intr-o criza de rezultate care pare ca se prelungeste tot mai mult.

Pentru maine la prima vedere as zice:

Udinese-Juventus over 2.5
Atalanta pare un solist bun contra Cesenei dar cota e foarte joasa si nu pot sa o joc.

Roma dupa victoria cu Napoli la cum au aratat sezonul aInsta au sanse mari sa se impedice la Bologna. Value destul de important pe 1x in opinia mea.

Inter-Lecce ar trebui sa fie over 2.5 cu goluri de ambele parti. Cota pe over nu e deloc value momentan asa ca mai degraba merita incercat un over in live la o cota peste 2.

Cota pe Lazio e foarte mica. Posibil sa aiba meci greu. Daca nu era egalul cu Udinese de diminica seara pe teren propriu jucam X2 fara probleme. Asa ma mai gandesc. Totusi e greu sa se mai incurce inca o data in trei zile acasa.

Aceasta postare a fost editata de Razvi: 20 December 2011 - 11:49 PM

... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
0

Postat 22 December 2011 - 11:16 AM (#3) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 12-October 11

Juventus si Roma ti-au dat planurile peste cap ...

Aceasta postare a fost editata de Claudyu: 22 December 2011 - 11:17 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba