Am sa incep eu:
Prima oara am pariat in noiembrie 2004, un bilet cu 3 meciuri la Pariloto, pe care am mizat 3 lei impreuna cu alti 2 colegi (cate un leu fiecare). Meciul care ne-a scos a fost Stuttgart - Wolfsburg, 3-0, meci la care noi indicasem semnul X.
Primul cont online l-am facut la Gamebookers 3 ani mai tarziu, in noiembrie 2007 insa am jucat destul de putin, vreo 3-4 luni. Se poate spune ca mai serios am inceput din toamna lui 2009, cand am explodat si mi-am deschis vreo 20-25 de conturi online.
Perioada mea de varf a fost in ianuarie - februarie 2010 cand printam bani efectiv. Imi iesea practic tot ce puneam, tin minte bilete de cate 13-14 meciuri prinse la Australian Open in acea perioada si castiguri zilnice de 6-7 milioane.
Acum sunt intr-un downswing mizerabil si pe ultimele 2 luni sunt pe un minus din care sper sa imi revin in curand.
......................
Miza maxima pe bilet: 850 RON la BWIN in urma cu vreo 3 luni pe o cota de 1.10, pariu castigator.
.......................
De concursuri m-am apucat tot prin 2009, de atunci am moderat vreo 3 site-uri de pariuri din Romania, iar acum sunt moderator pe e-pariuri.ro, cam cel mai bun site din Romania la ora actuala.
Astept ceva asemanator din partea voastra, poate chiar mai dezvoltat decat am scris eu.
Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 28 December 2011 - 06:18 PM

Ajutor