Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: TOP 7 retele de poker - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

TOP 7 retele de poker

Postat 29 December 2011 - 08:30 PM (#1) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

1. POKERSTARS - cea mai performanta retea din intreaga lume, cel mai mare site de poker care mentine constant peste 150.000 de jucatori online. Retea individuala.

2. IPOKER
- o retea indragita de unii si detestata de altii, ipoker mentine constant peste 15.000 jucatori de poker. Pentru a juca in aceasta retea, puteti downloada softul de pe: Sportingbet, WilliamHill, Bet-At-Home, etc.

3. PartyPoker - A 3-a retea ca popularitate din intreaga lume, partypoker ofera clientilor o multime de turnee si mese de cash, mentinand aproape de 20.000 numarul jucatorilor online. Partypoker poate fi accesata de pe 5 site-uri: AzartiaPoker.com , EmpirePoker.com , GamebookersPoker.com , PartyPoker.com , WPTpoker.com

4. 888Poker
- Din nou o retea care are un soft individual precum PokerStars, un soft destul de performant, fiind una dintre cele mai serioase retele online.

5. Ongame
- Este reteau pe care o foloseste BWIN-ul, Betoto, etc o retea indragita de multi pariori, a 5-a ca popularitate din intreaga lume

6. Microgaming
- Este singura retea care "curata" jucatorii de turnee daca nu au jucat primul level. Este foarte rapida si foarte apreciata, softul fiind extrem de performant. Se poate juca in: Unibet, Betway, 32RedPoker, NordicBet, Stan James, etc

7. Entraction
- reteaua folosita de Doxxbet, YouWin, VictorChandler etc. Foarte rapida si apreciata.

Acestea sunt cele 7 retele de poker care conteaza cu adevarat, restul fiind retele marunte sau izolate (diverse state, regiuni, etc).

Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 29 December 2011 - 11:07 PM

0

Postat 29 December 2011 - 08:49 PM (#2) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 715
  • Inregistrat: 31-July 11

După părerea mea Entraction e numărul unu pentru mine o retea în care si jucătorii mici pot castiga , mai putine mâini dubioase , este si o părere personală fiind prima pe care am jucat si la care mai castig din când în când!!!
0

Postat 29 December 2011 - 08:53 PM (#3) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Mie nu-mi plac deloc IPOKER si PartyPoker. Nu-mi place softul deloc.

Cel mai mult imi place PokerStars, Entraction si Ongame.
0

Postat 03 January 2012 - 12:06 AM (#4) Useril este offline   broker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 366

Dupa ce am participat la concursul pe forumuri, am decis sa "studiez" un pic programul de poker la bwin, sa vad si eu cum functioneaza.

Pot sa spun doar atit: este o rusine! Ala nu e program, e un simplu furt de bani.

Sincer, cred ca aia de la Full Tilt au fost mici copii - eu sunt absolut convins ca metodele bwin merg chiar pina la a avea "baieti proprii" care cistiga non-stop. Spre exemplu, cine joaca mai des acolo (si am vazut ca mai sunt forumisti care ii onoreaza si in afara concursului pe forumuri...) probabil ca a ramas uimit, ca si mine, de numarul mare de miini decise fix pe river. Mai ales la turneele mari, in prima ora de joc, peste 50% (de cele mai multe ori intre 66% si 75%) dintre miinile jucate "all in" se decid pe river. In plus, este absolut evidenta tendinta programului de a "ajuta" copios jucatorul cu fise mai multe: in afara de faptul ca acestuia ii vin aproape non-stop carti bune, "se intimpla" sa cistige (de obicei, of course!, exact pe river) chiar si atunci cind pleaca mult in spate la un "all in".

Prea e cusuta cu ata alba. Repet: o rusine! Va recomand sa va tineti banii departe de programul de poker bwin.

P.S. Evident, asta nu inseamna ca nu voi participa si la anul la concursul pe echipe. Doar ca nu voi baga bani la pokerul lor, atit!

Aceasta postare a fost editata de broker: 03 January 2012 - 12:07 AM

0

Postat 03 January 2012 - 12:22 AM (#5) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Vezi postareabroker, la 03 January 2012 - 12:06 AM, a spus:

Dupa ce am participat la concursul pe forumuri, am decis sa "studiez" un pic programul de poker la bwin, sa vad si eu cum functioneaza.

Pot sa spun doar atit: este o rusine! Ala nu e program, e un simplu furt de bani.

Sincer, cred ca aia de la Full Tilt au fost mici copii - eu sunt absolut convins ca metodele bwin merg chiar pina la a avea "baieti proprii" care cistiga non-stop. Spre exemplu, cine joaca mai des acolo (si am vazut ca mai sunt forumisti care ii onoreaza si in afara concursului pe forumuri...) probabil ca a ramas uimit, ca si mine, de numarul mare de miini decise fix pe river. Mai ales la turneele mari, in prima ora de joc, peste 50% (de cele mai multe ori intre 66% si 75%) dintre miinile jucate "all in" se decid pe river. In plus, este absolut evidenta tendinta programului de a "ajuta" copios jucatorul cu fise mai multe: in afara de faptul ca acestuia ii vin aproape non-stop carti bune, "se intimpla" sa cistige (de obicei, of course!, exact pe river) chiar si atunci cind pleaca mult in spate la un "all in".

Prea e cusuta cu ata alba. Repet: o rusine! Va recomand sa va tineti banii departe de programul de poker bwin.

P.S. Evident, asta nu inseamna ca nu voi participa si la anul la concursul pe echipe. Doar ca nu voi baga bani la pokerul lor, atit!

Confirm si eu ce spune Broker, reteaua on-game este cea mai suspecta din punctul meu de vedere. Castig si pierd multe maini pe river, insa in general iti raman in minte mainile pierdute pe ultima carte.

Aseara am pierdut in 2 turnee la rand in acelasi stil: AQ v A9, shave amandoi, ii da 9 pe river.

Si in general jucatorii cu fise multe sunt ajutati cum a spus broker. Pe Stars nu e asa, insa la on-game e dezastru din acest punct de vedere.

Cred ca poate confirma oricine joaca in On-game. Mie imi place softul si am sa continui sa joc 4 fun, insa e cusuta cu ata neagra reteaua. La SNG-uri mai ales te curata imediat pe river.
0

Postat 03 January 2012 - 03:22 AM (#6) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 18-September 11

La fel este si reteaua PartyPoker, o rusine dupa parerea mea, masina de bad-beaturi. Nu recomand nimanui sa depuna la agentiile mentionate mai sus pentru a juca poker ( PartyPoker, Gamebookers s.a )
0

Postat 03 January 2012 - 10:07 AM (#7) Useril este offline   geegee21 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 597
  • Inregistrat: 16-April 06

Mai este si reteaua Boss Media.De aici fac parte Sportingbet, Bet-at-Home si unul dintre cele mai vechi sit-uri pe care am jucat, Poker Heaven.
0

Postat 07 January 2012 - 12:08 AM (#8) Useril este offline   papi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 445
  • Inregistrat: 21-March 06

M-am lamurit cum e si cu Entraction.
Eu all-in cu AQ cu A in flop ... sunt platit de 10 9 fara nimic in flop ...dar turn si river sunt 10 10.
0

Postat 07 January 2012 - 10:26 AM (#9) Useril este offline   ombladon26 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 529
  • Inregistrat: 01-September 09

La ongame daca ai AA poti sa-ti strangi calabalacu, nu cred ca am castigat 30% din poturi cu AA allin pre-flop.
La cate pase proaste am ma iau astia-n nationala
0

Postat 07 February 2012 - 05:23 PM (#10) Useril este offline   broker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Stie cineva ce s-a intimplat cu platforma de la bwin? Se inscrisese fiul meu la un turneu de 3.30 (double or nothing) si imediat s-a blocat programul, fara sa inceapa turneul. De atunci nu mai reusesc nici sa ma conectez pe poker. Cum se procedeaza? Mai dau astia taxa de inscriere inapoi? Platforma pare blocata si acum...
0

Postat 07 February 2012 - 07:48 PM (#11) Useril este offline   broker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pina la urma, a fost un blocaj si au intrat intr-un program de mentenanta.

La revenire, canci orice inscriere la orice turneu (m-am distrat ca baiatul fusese inscris la un freeroll si era dat ca iesind pe locul 600 si ceva, desi turneul nu fusese inceput la ora aia...) si inca nu am vazut sa-mi fi returnat banii in cont. Le-am scris - acum sper sa-mi raspnda ceva...

Nu-i vorba de suma, dar ca principiu...

Aceasta postare a fost editata de broker: 07 February 2012 - 07:48 PM

0

Postat 16 February 2012 - 01:52 AM (#12) Useril este offline   alexander1 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 16-February 12

Eu unul ma joc de ceva timp pe Titan Poker . M-a atras un anumit gen de turnee ( despre care am alfat recent ca exista si pe Pokerstars ) , "Turneele Double-up" .
0

Postat 16 February 2012 - 12:58 PM (#13) Useril este offline   DigitalDesire 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 12-June 09

Cine stie unde as putea sa gasesc raspunsurile la intrebarile de pe www.Pokerstrategy.com ? Eventual pentru Strategia Big Stack
0

Postat 29 February 2012 - 05:03 PM (#14) Useril este offline   ponturifotbal 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 06-February 12

Vezi postareaDigitalDesire, la 16 February 2012 - 12:58 PM, a spus:

Cine stie unde as putea sa gasesc raspunsurile la intrebarile de pe www.Pokerstrategy.com ? Eventual pentru Strategia Big Stack

daca te inscrii de pe link ul meu te ajut cu placere, spor
0

Postat 01 March 2012 - 11:25 AM (#15) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Aveti dreptate cu Bwin. Dar totusi,mie mi se pare cea mai prietenoasa interfata.Nu ma oboseste si nu ma incurca mai deloc.Joc constant si in celelalte retele,dar nu suport partypoker.

Pe ipoker, ca ne place ca nu ne place suntem obligati sa jucam,majoritatea agentiilor au ipoker.

Aceasta postare a fost editata de Fabulous: 01 March 2012 - 11:27 AM

Evitati p-x .Sunt niste Tepari partinitori, care dau dovada de un nepotism nesimtit . O luna pe acel site mi-a ajuns.
0

Postat 03 May 2012 - 08:43 PM (#16) Useril este offline   TRIscuit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 171
  • Inregistrat: 28-April 11

De departe PokerStars e numarul 1, la doxxbet am jucat si eu, unde am castigat 2 pachete de carti, frumoase dar care erau foarte rigide, erau 100% plastic.

Cat despre bad beat-uri pe river la celelalte retele nu pot sa spun nimic, se poate intampla si pe PokerStars, probabil pe celelalte se intampla mai des, dar ce sa mai zici cand joci live ?
Cash table sau turneu, de multe ori cel cu mai multe fise castiga, parca e facut, si asta o intalnesti si la live si pe net, unde chipurile e mai safe.
Eu joc de 2 ori pe saptamana, sambata si duminica cu prietenii cate 1 turneu de 5 ron cu rebuy si add-on, si pe toti ii aud "ce sa mai zici cand pierzi pe net pe river, sau runner runner, cand aici se intampla la fel de des"

Vezi postareaGerrard88, la 03 January 2012 - 12:22 AM, a spus:

Aseara am pierdut in 2 turnee la rand in acelasi stil: AQ v A9, shave amandoi, ii da 9 pe river.

e shove nu shave :D
0

Postat 03 May 2012 - 09:10 PM (#17) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 12-October 11

Eu stiam ca pokerstars nu are licenta si se pot face o gramada de magarii acolo, sau au pana la urma ? In urma cu cateva luni nu aveau si sistemul de verificare era foarte praf.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba