|
|
Pagina 1 din 1
Problema retragere offsidebet
Postat 30 December 2011 - 09:41 AM (#1)
Am deschis ca idiotul un cont la offside bet si fara sa stiu ca in functie de limba aleasa ai servici proaste sau foarte proaste .
Am castigat la pariuri sportive 50 euro ...nu am cerut bonus sau altceva am trimis actele pentru verficare tot ce trebuie si bani inca nu au ajuns in cont.
Intru pe chat sa vorbesc in engleza cu operatorul ( CHATUL ROMANESC ESTE INDISPONIBIL AU PROGRAM DOAR 5 ORE PE ZI ) si constat stupefiat ca NU SE POATE LOCALIZA CONTUL MEU DEOARECE AM DESCHIS CONTUL IN LIMBA ROMANA SI CA EI SUNT COMPLET SEPARATI deci sunt practic o alta entitate eu nici nu exist pentru offsidebet.com DAR DACA DORESC SA PARIEZ IMI POT LUA BANI SI DE PE ACEL SITE dar cand e vorba sa plateasca bani nu IMI LOCALIZEAZA CONTUL ..
E incredibil asa ceva nu am mai pomenit ...plus ca aia imi zic ca vine cineva in 1 2 ore si ei pe site anunta ca sunt doar incepand cu ora 17 ca sa ti gaseasca contul e oribil
Am castigat la pariuri sportive 50 euro ...nu am cerut bonus sau altceva am trimis actele pentru verficare tot ce trebuie si bani inca nu au ajuns in cont.
Intru pe chat sa vorbesc in engleza cu operatorul ( CHATUL ROMANESC ESTE INDISPONIBIL AU PROGRAM DOAR 5 ORE PE ZI ) si constat stupefiat ca NU SE POATE LOCALIZA CONTUL MEU DEOARECE AM DESCHIS CONTUL IN LIMBA ROMANA SI CA EI SUNT COMPLET SEPARATI deci sunt practic o alta entitate eu nici nu exist pentru offsidebet.com DAR DACA DORESC SA PARIEZ IMI POT LUA BANI SI DE PE ACEL SITE dar cand e vorba sa plateasca bani nu IMI LOCALIZEAZA CONTUL ..
E incredibil asa ceva nu am mai pomenit ...plus ca aia imi zic ca vine cineva in 1 2 ore si ei pe site anunta ca sunt doar incepand cu ora 17 ca sa ti gaseasca contul e oribil
Postat 30 December 2011 - 10:38 AM (#6)
Highlander, la 30 December 2011 - 10:37 AM, a spus:
E incredibil ce aud aici. Ai retras aseara la 22:00 banii cand nimeni nu mai lucra si acum la ora 10:00 faci galagie ca nu ti-ai primit banii?
Cred ca nu are rost sa mai comentez.
Cred ca nu are rost sa mai comentez.
Pai scrie clar negru pe alb ca retragerile moneybookers dureaza 10 minute plus ca nu e normal ca sa nu mi localizeze contul asta e grav
Postat 30 December 2011 - 10:38 AM (#7)
Stai linistit ca nu fuge nimeni cu 50 de euro. O sa iti primesti banii azi sau maine daca ai retras in moneybookers, daca ai retras pe card dupa 1 ianuarie.
Postat 30 December 2011 - 10:41 AM (#8)
Highlander, la 30 December 2011 - 10:38 AM, a spus:
Stai linistit ca nu fuge nimeni cu 50 de euro. O sa iti primesti banii azi sau maine daca ai retras in moneybookers, daca ai retras pe card dupa 1 ianuarie.
pai stiu ca nu fuge dar nu i am avut cand au zis si s au laudat atata ca retrag in 10 minute plus ca e incredivbil sa nu mi localizeze contul decat daca vorbesc in limba roimana deci accest redus doar de la ora 17h
Postat 30 December 2011 - 11:26 AM (#9)
Asteapta ca o sa ajunga banii, poate au vacanta, sau au programul mai redus cei de la offsidebet, ca cei de la Skrill ma indoiesc. In primul rand trebuie sa dea drumul banilor din contul de parior si sa fie acceptat de un operator skrill, deci tranzactia e facuta de 2 parti, daca una lipseste... Trage si tu concluzia. :vhappy:
Postat 30 December 2011 - 12:48 PM (#10)
eu in locul tau faceam galagie la 22:11, mama lor de hoti ...
Postat 30 December 2011 - 12:56 PM (#11)
Pregateste te cu buletinul in mana, si alte prostii - ca asa fac offsidebet sa sperie jucatorii.
Cat de suportul in romana, nu ti vede contul daca e deskis in limba engleza, si nici invers.Sunt vai mama lor.
Eu prevad ca aceasta agentie se va inchide in maxim 1 an, asta e parerea mea
Cat de suportul in romana, nu ti vede contul daca e deskis in limba engleza, si nici invers.Sunt vai mama lor.
Postat 30 December 2011 - 01:33 PM (#12)
andmal, la 30 December 2011 - 12:56 PM, a spus:
Pregateste te cu buletinul in mana, si alte prostii - ca asa fac offsidebet sa sperie jucatorii.
Pai am trimis deja preventiv actele cu depunerea (cardul) si buletinul insa chestia cu vazutul contului am ramas socat....bani ca bani ca inteleg 24 ore chair daca reclama zice ca 10 minute blka bla bla dar asta ca sa intru pe siteul unde am deschis contul si sa nu mi poata vizualiza contul este de nedescris...
Stati sa vedem la ora 16 h sau 17h ca nici ei nu stiu bine cand deschid aici e la mica invoiala ...se negociaza :)0
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor