Aceasta postare a fost editata de Al Pacino: 31 December 2011 - 01:32 PM
|
|
Rezultatele din 2011 pentru sectiunea pariuri sportive
Postat 30 December 2011 - 10:15 AM (#1)
Am deschis acest topic pentru a va exprima parerea in privinta anului ce tocmai se afla la apus.Parerea in ceea ce priveste pariurile sportive , ca tot este un forum de profil , si-anume cum a fost acest an , ati fost in profit sau in deficit de pe urma pariurilor sportive in anul 2011??
Postat 30 December 2011 - 10:19 AM (#2)
Incep prin ami spune eu parerea despre anul calendaristic 2011.Per total a fost un an bun deoarece nu pariez decat de 2 ani , aproape 3 , iar anul acesta am reusit din fericire sa am si castig /profit de pe urma acestui Hobby , daca la inceputul anului la un mic calcul eram intr-un deficit consistent anul acesta consider ca m-am mai maturizat si am reusit sa ajung pe profit , sper ca anul care vine, 2012 sa fie unul mult mai bun cu rezultate mult mai bune pentru toata lumea.
Bafta si inspiratie maxima tuturor.
Bafta si inspiratie maxima tuturor.
Postat 30 December 2011 - 01:24 PM (#3)
Eu am votat prima categorie, 2-5 mii de euro, insa cred ca sunt la limita: 2000 - 2200, adica in medie vreo 800 RON pe luna. In primele 7-8 luni aveam vreo 3500 insa finalul de an m-a ucis. Asta e, e bine si asa, la mizele pe care le joc, e destul de onorabil, insa la anul am de gand sa cresc in mize cu cateva unitati.
Felicitari tuturor celor care sunt pe plus, laude celor care sunt break-even si incurajari celor care au iesit pe minus, imbunatatiri se pot aduce oricand.
Felicitari tuturor celor care sunt pe plus, laude celor care sunt break-even si incurajari celor care au iesit pe minus, imbunatatiri se pot aduce oricand.
Postat 30 December 2011 - 01:28 PM (#4)
Ar fi interesant sa se publice si rezultatele de la master si open nu doar clasamentele adunate pentru tot anul ci si pe sporturi si chiar campionate.
Postat 30 December 2011 - 01:35 PM (#5)
aditzaco, la 30 December 2011 - 01:28 PM, a spus:
Ar fi interesant sa se publice si rezultatele de la master si open nu doar clasamentele adunate pentru tot anul ci si pe sporturi si chiar campionate.
DIn pacate nu exista astfel de statistici momentan, din cate stiu statisticile pe sporturi / campionate se reseteaza lunar.
Se va afisa un clasament pe anul 2011 cu toti tipsterii, in ordinea profitului realizat de fiecare, pentru a ne face o concluzie.
Postat 30 December 2011 - 01:37 PM (#6)
Cred că ai gresit subiectul însă ar fi o idee bună să vedem experti în functie de sporturi poate pe vor da si 2-3 titluri lângă user!!
Postat 30 December 2011 - 01:43 PM (#7)
Sunt unul dintre "looseri" ... adevarul este crunt uneori :(
Decat sa taci din gura sa creada lumea ca esti prost, mai bine vorbeste sa le arati ca au dreptate !
Postat 30 December 2011 - 07:05 PM (#8)
eu am avut un an excelent pot sa zic, mai bine zis prima jumatate de an a fost foarte buna, apoi am pariat destul de putin din cauza unor probleme personale. Per total sunt foarte multumit, desi oricand e loc de mai bine
Postat 31 December 2011 - 10:17 AM (#9)
In jur de 45.000 euro pe plus anul asta, cu variatii f mari de la o luna la alta, adica luni an care am pierdut 20k, sau altele in care am castigat 20.
Cea mai corecta casa, care te lasa sa pariezi si atunci cand castigi, bet365. Restul s doar for fun, asa zic ele.
La Sportingbet, de ex, am pierdut peste 10k in august si aveam voie sa pariez orice suma voiam. In urmatoarele doua luni am castigat in jur de 15k si am avut limitari secventiale, mai intai pe snooker, 200 e, apoi tenis, volei, pana am ajuns la 100 e maxim pe orice sport. Poate moderatorul Sportingbet poate sa exprime un punct de vedere in acest sens, ce inseamna pt ei un client model. Probabil daca ma lasau sa mai pariez la ei ar fi urmat si perioade proaste in care as fi pierdut la fel cum am castigat.
Cea mai corecta casa, care te lasa sa pariezi si atunci cand castigi, bet365. Restul s doar for fun, asa zic ele.
La Sportingbet, de ex, am pierdut peste 10k in august si aveam voie sa pariez orice suma voiam. In urmatoarele doua luni am castigat in jur de 15k si am avut limitari secventiale, mai intai pe snooker, 200 e, apoi tenis, volei, pana am ajuns la 100 e maxim pe orice sport. Poate moderatorul Sportingbet poate sa exprime un punct de vedere in acest sens, ce inseamna pt ei un client model. Probabil daca ma lasau sa mai pariez la ei ar fi urmat si perioade proaste in care as fi pierdut la fel cum am castigat.
THE ONLY DIFFERENCE BETWEEEN MEN AND BOYS IS THE PRICE OF THEIR TOYS
Postat 31 December 2011 - 11:18 AM (#10)
Modest pt.unii,multumitor pt.mine, important e ca sunt pe plus.
Nu sunt sume mari comparativ cu ce-am citit pe topicul asta,dimpotriva,insa pertotal sunt multumit ca nu cotizez de o perioada buna.Am votat la a 2 varianta,incadrarea fiind undeva pe la 600 euro/an.Mda..poate altii pariaza suma la o mana,la un meci...dar fiecare cum isi aseaza asa doarme,riscurile si le asuma fiecare
Un An Nou mult mai bun decat cel ce trece in umbra,multa sanatate,si tot ce va doriti!!!!
La multi ani si la multi bani;si sa ne citit sanatosi si in 2012 :hatoff:
Nu sunt sume mari comparativ cu ce-am citit pe topicul asta,dimpotriva,insa pertotal sunt multumit ca nu cotizez de o perioada buna.Am votat la a 2 varianta,incadrarea fiind undeva pe la 600 euro/an.Mda..poate altii pariaza suma la o mana,la un meci...dar fiecare cum isi aseaza asa doarme,riscurile si le asuma fiecare
Un An Nou mult mai bun decat cel ce trece in umbra,multa sanatate,si tot ce va doriti!!!!
La multi ani si la multi bani;si sa ne citit sanatosi si in 2012 :hatoff:
Postat 31 December 2011 - 01:09 PM (#11)
A fost un an bun pentru mine reusind un profit cam de 1500 euro.
Un An Nou fericit,sanatosi si cu mai multe bilete castigatoare!
Un An Nou fericit,sanatosi si cu mai multe bilete castigatoare!
Postat 31 December 2011 - 01:31 PM (#12)
tobita, la 31 December 2011 - 10:17 AM, a spus:
In jur de 45.000 euro pe plus anul asta, cu variatii f mari de la o luna la alta, adica luni an care am pierdut 20k, sau altele in care am castigat 20.
Poate-n anul care vine ne prezinti si noua strategia ta.Bafta.
Postat 31 December 2011 - 03:37 PM (#13)
Un an bunicel pentru mine dar am impresia ca e ultimul. Tendinta din ultimii ani se pastreaza:
1. cote din ce in ce mai mici pe favoriti
2. rezultate din ce in ce mai surprinzatoare.
3 implicarea caselor de pariuri, in toate campionatele si sporturile mondiale prin sponsorizator.
Singura solutie viabila pentru mine este sa devin un vanator de cote, adica un pariu/2 pe saptamana, poate pe luna. Sa pariezi zilnic deja nu mai e rentabil.
PS. A observat cineva ca de la Craciun in coace au luat-o razna rezultatele? Favoritele pierd pe capete si apar unele cote complet nejustificate.
1. cote din ce in ce mai mici pe favoriti
2. rezultate din ce in ce mai surprinzatoare.
3 implicarea caselor de pariuri, in toate campionatele si sporturile mondiale prin sponsorizator.
Singura solutie viabila pentru mine este sa devin un vanator de cote, adica un pariu/2 pe saptamana, poate pe luna. Sa pariezi zilnic deja nu mai e rentabil.
PS. A observat cineva ca de la Craciun in coace au luat-o razna rezultatele? Favoritele pierd pe capete si apar unele cote complet nejustificate.
Da-i unui om peste si va manca o zi. Invata-l sa pescuiasca si va sta toata ziua in barca cu sticla de bere in mana.
Postat 31 December 2011 - 03:41 PM (#14)
O intrebare, Daca tot e vorba de profit si pierdere.
Cei care sunteti pe plus. Ce ati facut/faceti cu profitul? Il scoateti si va bucurati de el sau e reinvestit intr-o banca mai mare?
Eu deobicei fac 50-50..o parte pentru placerile mele si cealalta pentru pariuri mai mari.
Cei care sunteti pe plus. Ce ati facut/faceti cu profitul? Il scoateti si va bucurati de el sau e reinvestit intr-o banca mai mare?
Eu deobicei fac 50-50..o parte pentru placerile mele si cealalta pentru pariuri mai mari.
Da-i unui om peste si va manca o zi. Invata-l sa pescuiasca si va sta toata ziua in barca cu sticla de bere in mana.
Postat 31 December 2011 - 04:56 PM (#15)
betting_agent, la 31 December 2011 - 03:41 PM, a spus:
O intrebare, Daca tot e vorba de profit si pierdere.
Stai linistit, nu are nimeni profit.
Postat 31 December 2011 - 07:58 PM (#16)
Eu am reusit sa fac profit in acest an vreo 800 de euro , din pacate pe luna decembrie am inregistrat cel mai mare minus de cand joc la pariuri , important este totusi ca nu sunt pe minus.
Postat 01 January 2012 - 10:35 PM (#18)
Nu-i inteleg pe cei care zic ca nu se pot castiga bani din pariuri de ce mai joaca inca la asa ceva. Eu sincer as renunta la orice care mi-ar aduce doar pierderi si n-as avea nimic de castigat. Unii nici daca vad conturile si pariurile jucate nu sunt siguri ca se poate castiga din pariuri (si nu ma refer la print-screen-uri care pot fi modificate).
Postat 01 January 2012 - 10:46 PM (#19)
Nici eu nu inteleg ce a fost cu remarca aia cum ca nu s-ar putea face bani la pariuri. Pai de ce mai jucati fratilor? Daca nu crezi in tine si in sansa ta, atunci cine sa creada?
Daca nici cei care se invart pe forumuri nu fac bani, atunci cine? Cei care merg in agentie, pun 5 lei pe 38 de meciuri si 3 lei la cursele de caini in timp ce le bate fata biletul?
Se pot face bani frumosi daca stii sa joci si sa te stapanesti. La fel si la poker. De ce crezi ca in fiecare an ajung la mesele finale ale turneelor importante cam aceiasi oameni? Pentru ca sunt cei mai buni. La fel si la pariuri. Cei mai buni vor face profit an de an, cei mai slabi se uita in curtea vecinului si se intreaba cum de Tobita face 45000 de euro si Animal 90000. Am dat un exemplu.
Daca nici cei care se invart pe forumuri nu fac bani, atunci cine? Cei care merg in agentie, pun 5 lei pe 38 de meciuri si 3 lei la cursele de caini in timp ce le bate fata biletul?
Se pot face bani frumosi daca stii sa joci si sa te stapanesti. La fel si la poker. De ce crezi ca in fiecare an ajung la mesele finale ale turneelor importante cam aceiasi oameni? Pentru ca sunt cei mai buni. La fel si la pariuri. Cei mai buni vor face profit an de an, cei mai slabi se uita in curtea vecinului si se intreaba cum de Tobita face 45000 de euro si Animal 90000. Am dat un exemplu.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor