Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Castiguri 2012 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Castiguri 2012 Putem obtine castiguri de peste 100K euro in anul 2012 ?? Evaluare topic: -----

Poll: Putem obtine castiguri de peste 100K euro in anul 2012 ?? (6 membri au votat)

Putem obtine castiguri de peste 100K euro in anul 2012 ??

1. Da (2 voturi [33.33%])

Procentaj din vot: 33.33%

2. Nu (4 voturi [66.67%])

Procentaj din vot: 66.67%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 01 January 2012 - 08:26 PM (#1) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 715
  • Inregistrat: 31-July 11

Desi este un alt topic in care se prezinta castigurile frumoase ale membrilor acestei comunitati , m-am gandit sa deschid acest topic pentru o provocare , si-anume comunitatea e-pariuri.ro poate avea castiguri (ce includ si miza ) mai mari de 100000 de euro in anul 2012???
Cei care doriti sa vedeti daca putem realiza acest lucru adaugati aici dovada castigurilor voastre de peste 10 euro/50 ron.
La finalul fiecarei luni urmand sa fac un calcul , apoi inca unul la finalul anului.
0

Postat 01 January 2012 - 09:29 PM (#2) Userul este online   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

E cam exagerata suma. E f greu sa obtii 100.000, singura sansa e sa dai lovitura pe un bilet cu scoruri sau ceva. Adica de la noi de pe e-pariuri nu cred ca a facut cineva vreodata atata intr-un an.
0

Postat 01 January 2012 - 09:42 PM (#3) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 18-September 11

Interesant, sper sa am si eu ce arata:)
0

Postat 01 January 2012 - 09:49 PM (#4) Useril este offline   Clever 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 26-November 11

Sunt unele persoane care castiga 10k pe luna dar nu asta e ideea.Nimeni nu o sa vina sa iti spuna pe forum ce si cum castiga.Daca vine cineva si arata un bilet de 10-15 E castig asta e irelevant.Banuiesc ca intr-un an se strang 100k.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba