Salut.
Ma contactat un tip pe messeger cu un bonus de 15% la o anumita casa de pariuri, adica primesc 15% inapoi din toate pariurile necastigatoare, exista un astfel de bonus sau e vrea teapa ?
|
|
Pagina 1 din 1
teapa sau bonus?
Postat 02 January 2012 - 01:22 PM (#2)
El poate sa iti dea acei 15% inapoi, probabil dintr-un cont de afiliere, care de obicei ofera intre 20 si 30% din pierderi. Dar m-as mira sa nu fie vreo tzeapa.
Postat 02 January 2012 - 01:27 PM (#3)
Esti parior vechi si mai crezi ca exista Mos Craciun?
Acum daca e sa vorbim strict tehnic ar trebui sa aiba cele mai mici cote de pe piata, sa iti dea bonusul doar daca depasesti cota 100 sa zicem, daca ai un combo de minim 8 meciuri, etc.
La pariuri single nu cred asa ceva.
Bine ar fi sa ma insel, pot doar sa iti doresc sa ai bafta!
Acum daca e sa vorbim strict tehnic ar trebui sa aiba cele mai mici cote de pe piata, sa iti dea bonusul doar daca depasesti cota 100 sa zicem, daca ai un combo de minim 8 meciuri, etc.
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 02 January 2012 - 01:44 PM (#4)
Jonin, la 02 January 2012 - 01:27 PM, a spus:
Esti parior vechi si mai crezi ca exista Mos Craciun?
Nu ai inteles nimic.
Exista astfel de deal-uri pe piata dar e foarte greu sa fii acceptat.Plus ca trebuie sa ai bani multi si sa stii cu ce se mananca arbitrajele, dutching-ul.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor