Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: proiect mircea59 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 24 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

proiect mircea59 Evaluare topic: -----

Postat 07 January 2012 - 12:21 PM (#41) Useril este offline   mircea59 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 469
  • Inregistrat: 29-June 05

Vezi postarearobotzel78, la 07 January 2012 - 12:14 PM, a spus:

Mai trebuia sa fie si One ca sa avem echipa completa ... Oricum, e-pariuri cred ca rivalizeaza acum cu punterslounge.

stiti ce as propune,o sa va surprinda si sigur o sa faceti biza de mine dar am gindit-o si o pun pe forum...
am analizat forumul si sunt vreo 5-6 baieti cu idei extrem de bune,eu as propune asa,

ne intilnim la munte 2 saptamini si unificam totul ,discutam.. ne mai si distram, stiu ca este criza,
dar vad eu cum pot ajuta cu banii,am facut asta cu prietenii de pe forumul celor ce au trecut la tigara electronica si a iesit fine de tot.
0

Postat 07 January 2012 - 12:59 PM (#42) Useril este offline   mircea59 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

tot mai multi ma cauta pe mess si mail si se pling ca avg le blocheaza download-ul de pe megaload
la unii merge la altii nu care este cauza sfaturi ce este de facut?
0

Postat 07 January 2012 - 02:49 PM (#43) Useril este offline   ddaniel006 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 27-January 10

Vezi postareamircea59, la 07 January 2012 - 12:21 PM, a spus:

stiti ce as propune,o sa va surprinda si sigur o sa faceti biza de mine dar am gindit-o si o pun pe forum...
am analizat forumul si sunt vreo 5-6 baieti cu idei extrem de bune,eu as propune asa,

ne intilnim la munte 2 saptamini si unificam totul ,discutam.. ne mai si distram, stiu ca este criza,
dar vad eu cum pot ajuta cu banii,am facut asta cu prietenii de pe forumul celor ce au trecut la tigara electronica si a iesit fine de tot.

nu are de ce sa faca biza de tine cineva, e chiar buna ideea ta, am facut si eu intalniri de genul asta cu jucatori de pe ,,Triburile.ro,, si e chiar ok, mai ales ca veneau si fete :) aici o sa fie altceva ca va fi o intalnire de lucru, daca am timp poate vin si eu, daca aveti nevoie de cineva sa toarne in pahare :alcool:
0

Postat 07 January 2012 - 03:33 PM (#44) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Vezi postareamircea59, la 07 January 2012 - 12:21 PM, a spus:

dar vad eu cum pot ajuta cu banii

2 saptamani ? Pai ce facem? Brain-storming ? Eu cred ca 3-4 zile sunt de ajuns. Ne "cunoastem" deja de pe forum, ma refer la idei si la principii. Dar, bine, daca ne lungim la o saptamana, nu-i problema acum.
0

Postat 07 January 2012 - 06:09 PM (#45) Useril este offline   mircea59 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postarearobotzel78, la 07 January 2012 - 03:33 PM, a spus:

2 saptamani ? Pai ce facem? Brain-storming ? Eu cred ca 3-4 zile sunt de ajuns. Ne "cunoastem" deja de pe forum, ma refer la idei si la principii. Dar, bine, daca ne lungim la o saptamana, nu-i problema acum.

am zis si eu asa, 2 sapt. ,eu sunt insurat si deci as vrea sa scap cit mai mult de acasa (asa cu treaba!!!)
0

Postat 07 January 2012 - 06:11 PM (#46) Useril este offline   mircea59 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

ce dracu fac cu problema asta ce apare la incarcarea de pe megadownload la unii merge la alti nu le da avg anti-virus mesaj
stie cineva care este cauza?
eu fac zip cu totalcomander

Aceasta postare a fost editata de mircea59: 07 January 2012 - 06:13 PM

0

Postat 07 January 2012 - 06:28 PM (#47) Useril este offline   broker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 366
  • Inregistrat: 31-July 11

Vezi postareamircea59, la 07 January 2012 - 06:11 PM, a spus:

ce dracu fac cu problema asta ce apare la incarcarea de pe megadownload la unii merge la alti nu le da avg anti-virus mesaj
stie cineva care este cauza?
eu fac zip cu totalcomander

Cauza este setarea avg-ului lor. Sa umble ei la ea, e problema lor. Daca, totusi, tii la ei in mod special :rolleyes:, poti sa le trimiti fisierul folosind transferul pe internet - eu folosesc wetransfer.com
Dar s-ar putea avg-ul lor sa tipe si in acel caz.
0

Postat 07 January 2012 - 06:29 PM (#48) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Nu conteaza cu ce arhivezi tu programul. Solutia e relativ simpla. Cei care au AVG (care oricum e un antivirus slab, parerea mea) sa treaca pe BitDefender (au si ei o varianta gratuita). Sau atunci cand il downloadeaza, sa inchida AVG-ul.
0

Postat 07 January 2012 - 06:43 PM (#49) Useril este offline   broker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 366
  • Inregistrat: 31-July 11

Vezi postarearobotzel78, la 07 January 2012 - 06:29 PM, a spus:

sa treaca pe BitDefender

Mie imi place foarte mult F-Secure - ma descurc cu el de citiva ani, fara probleme.
0

Postat 07 January 2012 - 07:11 PM (#50) Useril este offline   bob 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1929
  • Inregistrat: 18-June 09

Vezi postarearobotzel78, la 07 January 2012 - 06:29 PM, a spus:

Nu conteaza cu ce arhivezi tu programul. Solutia e relativ simpla. Cei care au AVG (care oricum e un antivirus slab, parerea mea) sa treaca pe BitDefender (au si ei o varianta gratuita). Sau atunci cand il downloadeaza, sa inchida AVG-ul.

Am impresia ca variantele gratuite nu au suport pt scut firewall. Eu am renuntat de vreo 4 ani sa mai instalez kaspersky sau bitdefender pt ca in momentul in care se face update, se verifica de la server daca ai licenta, in caz contrar ti se dezactiveaza antiv. si de cele mai multe ori iti dai seama de asta decat dupa cateva zile daca nu esti atent.
Daca AVG ala e in varianta internet security atunci e oricum mai bun decat varianta gratuita fara scut firewall. In plus la AVG se poate face update. Acum folosesc avast 6 internet security la care am gasit key pana in mai 2012.
0

Postat 08 January 2012 - 02:03 PM (#51) Useril este offline   mircea59 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

incerc sa compar cotele din softul meu cu cele ale caselor de pariuri,nu stiu insa cind fluctueaza cotele ,la case,este din cauza analizei lor,sau a faptului ca s-a pariat mult pe acel eveniment?
0

Postat 08 January 2012 - 06:33 PM (#52) Useril este offline   cferoiu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 04-January 07

Poti compara cotele tale doar cu cotele de start de la casele de pariuri, fluctuatia lor ulterioara este rezultatul balansarii fondurilor pariate pe cele doua adversare.

Era bine daca intrai putin in niste detalii matematice.
M-am gandit la modul de "invatare" de care pomeneai; banuiesc ca pui in ecuatii/functii rezultatele anteriaore ale echipelor; aceste ecuatii/functii se modifica dinamic in functie de rezultatele imediat anterioare, si pe baza continuarii graficelor care corespund calculezi cotele la meciurile viitoare.
Nu am putut sa-mi dau seama cum combini cele doua grafice corespunzatoare celor doua echipe care urmeaza sa se intalneasca.

Chiar si daca ca idee se apropie de ce faci tu, ar fi bine sa ne dai ceva detalii.
www.Betsmart.ro - Betting Systems
0

Postat 08 January 2012 - 07:44 PM (#53) Useril este offline   mircea59 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareacferoiu, la 08 January 2012 - 06:33 PM, a spus:

Poti compara cotele tale doar cu cotele de start de la casele de pariuri, fluctuatia lor ulterioara este rezultatul balansarii fondurilor pariate pe cele doua adversare.

Era bine daca intrai putin in niste detalii matematice.
M-am gandit la modul de "invatare" de care pomeneai; banuiesc ca pui in ecuatii/functii rezultatele anteriaore ale echipelor; aceste ecuatii/functii se modifica dinamic in functie de rezultatele imediat anterioare, si pe baza continuarii graficelor care corespund calculezi cotele la meciurile viitoare.
Nu am putut sa-mi dau seama cum combini cele doua grafice corespunzatoare celor doua echipe care urmeaza sa se intalneasca.

Chiar si daca ca idee se apropie de ce faci tu, ar fi bine sa ne dai ceva detalii.

E greu de vb asa si de dat amanunte detaliate pe forum,am pus un fisier pe forum unde prezint foarte succint softul.  SOFT_DESCRIU.xls (16.5K 

Aceasta postare a fost editata de mircea59: 08 January 2012 - 07:45 PM

0

Postat 09 January 2012 - 01:12 AM (#54) Useril este offline   mircea59 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Am avut intrebari de la voi despre profit si reusite cu acest soft.

DECI: PUN AICI UN EXCEL CU ISTORICUL PARIURILOR PRINSE/PIERDUTE PENTRU PROCEDURILE 12,13,18.

Calculati voi ,cei care va pricepeti poate mai bine la asta,eu unul nu imi bat capul cu asa ceva ,si nici nu ma intereseaza partea baneasca, PREA TARE ,cu paid site... etc.

Fiecare esta liber sa faca ce vrea,TOTUL ESTE INSA,SA NU CLAMEZE SUS SI TARE, CA VOAR DOAR SA VINA IN AJUTORUL PARIORILOR,MA LASI... :rolleyes:

AU SARIT PE MINE VREO 3-4 SA-MI VINDA PONTURI ,POT SA O FACA DACA VOR,IMI ESTE EGAL,DAU BANI SI PE SITE-URI DACA ASTA II INTERESEAZA

DAR VA SPUN EU ,NU ASTA E CALEA CEA BUNA!

Chiar sunt curios sa aud de la cei ce se pricep daca se poate scoate ceva profit din acest soft,eu unul am scos si asta dupa 20 de etape cu el,cu cit etapele trec sunt convins ca va fi tot mai bine.

Am primit unele mail-uri rautacioase si cred ca nu era cazul.

Am pus munca si experienta mea aici pe forum gratuit,pentru cei interesati si atit.Am facut asta pentru ca am dorit sa gasesc citiva viitori parteneri,cu care sa lucrez , asta pentru ca este o munca destul de anevoioasa.In viitor ,daca va fi sa introduc in soft cotele de la casele de pariuri va fi de munca nu gluma.

cu stima mircea

Aceasta postare a fost editata de mircea59: 09 January 2012 - 01:13 AM

0

Postat 09 January 2012 - 10:04 AM (#55) Useril este offline   ddaniel006 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 27-January 10

banuiesc ca le-ai jucat single???
0

Postat 09 January 2012 - 11:39 AM (#56) Useril este offline   mircea59 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Am pus pe forum ultima actualizare a softului.

Este o procedura noua -procedura "21" ce arata meciurile vazute prin prisma timpului de asteptare depasit,

nu tine cont de prob. meci ci doar de intirziere si ne arata de care meciuri sa ne ferim,

sau poate sa le jucam daca este un value bet.

Si aceasta procedura are istoric PROCEDURA"48" unde se poate vedea cum a prins sau nu softul acesta procedura dealungul etapelor jucate.

in acesta procedura apar posibilele surprize,adica cea ce scapa sortarii probabilistice normale.

Sunt si alte proceduri pe care le voi activa mai tirziu,ele sunt oprationale,dar sa ne obisnuim cu astea.

Dupa ce dati jos softul ,copiati-l in d:\camp\ peste cel vechi.

Raspuns pentru daniel: da joc single dar combo de 2-3 meciuri,asta dupa anliza meciuri ,din cele propuse de soft.

Aceasta postare a fost editata de mircea59: 09 January 2012 - 11:39 AM

0

Postat 09 January 2012 - 01:06 PM (#57) Useril este offline   mircea59 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

pe sitet-ul:

http://mircea59.webbi.ro/

de acolo puteti sa dati jos ultimele modificari la soft precum si analiza rezultatelor prinse de soft(merge mai repede download-ul)

analiza rezultatelor este pe pagina de screen-uri soft

Aceasta postare a fost editata de mircea59: 09 January 2012 - 01:09 PM

0

Postat 09 January 2012 - 08:23 PM (#58) Useril este offline   cyraxro 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 21-November 05

Din ce in ce mai active topic-urile cu sisteme, iar asta e foarte bine :D
keep up the good work.

acum cateva luni buni se vorbea de un concurs cu sisteme, poate-l facem si noi anul asta :)
" Draga viitor pariator de succes, "
0

Postat 09 January 2012 - 08:31 PM (#59) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Vezi postareacyraxro, la 09 January 2012 - 08:23 PM, a spus:

Din ce in ce mai active topic-urile cu sisteme, iar asta e foarte bine :D
keep up the good work.

acum cateva luni buni se vorbea de un concurs cu sisteme, poate-l facem si noi anul asta :)

Welcome back, cyraxro.
Pai ce sa facem si noi, aici pe e-pariuri, ne duelam care are sistemul mai tare.
Sa vedem cati participa, sa stabilim ceva reguli, si sa-i dam drumul.
Eu unul ma bag.
0

Postat 10 January 2012 - 01:21 PM (#60) Useril este offline   mircea59 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Buna,

acum puteti descarca aici:

www.megaupload.com/?d=RRBJXACJ

baza de date si ultimele act.soft pentru etapa 14-16 ian. 2012

Aveti o procedura noua "21" in care apar meciurile cu intirziere depasita si istoricul cu modul in care s-au prins/sau nu predictiile.

Din pacate,nr-meciuri in etapa 120 ,deci <160 asa ca doar procedurile 17,19 si 21 au relevanta maxima.

Procedurile 12,13,18 contin meciuri dar analiza nu se scrie in fisierele istoric deoarece nr_meciuri<160.

RASPUND ACUM LA UNELE INTREBARI CE AU APARUT:

PROCEDURA 12 SORTEZA MECIURILE IN FUCTIE DE PROB. TIP DIN PUNCT DE VEDERE AL ECHIPEI GAZDA/OASPETI

PROCEDURA 18 SORTEZA MECIURILE IN FUCTIE DE PROB. TIP DIN PUNCT DE VEDERE AL MECIULUI

PROCEDURA 13 SORTEAZA MECIURILE FUNCTIE DE LISTA DE 5 PROBABILITATI PENTRU FIECARE TIP

ACESTE PROB. SUNT ALESE DE SOFT IN BAZA EXPERTIZEI SALE TRECUTE.

POTI DESCARCA SI DE pe SITE:www.mircea59@webbi.ro

bafta!

Aceasta postare a fost editata de mircea59: 10 January 2012 - 01:27 PM

0

Arata acest topic

• 24 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba