Eu joc la 12Bet.Nu se compara cu Sbobet dar eu imi fac treaba cu ea.Nu am avut probleme la retrageri si handicapul asiatic e la el acasa,mai ales la goluri marcate,pariul meu preferat.
La retragere au venit banii in moneybookers in mai putin de o ora.
|
|
Cum ne alegem casa de pariuri?
Postat 05 January 2012 - 01:10 PM (#42)
Ce-mi mai place sa bag zanzanie, i-as fii spus pe privat altfel. Utilitatea topicului, conduita ulterioara a lu' Highlander, nu sunt prioritati pentru mine.
Nu am putut sa nu observ ca ieri nu mai aparea ca ultimul poster sau.. postator la 9 din 10 topicuri. Highlander sa nu faci vreo prostie ca te am pe constiinta. Daca totusi o faci, forumul e-pariuri nu te va uita niciodata, eu o sa ma descurc. Glumesc...
Este totusi vorba de bani si e nevoie de o mai mare responsabilitate cand atingi astfel de subiecte, cu atat mai mult cu cat incepatorii erau destinatarii. Bookmakeri la care facea el referire apar pe SBR dupa ce au intrat in imposibilitate de plata sau au sters-o cu banii. Sunt intr-adevar si niste articole interesante pe aceeasi tema, nu le-a mai dat link.
O diferenta de abordare a acestor bookmakeri din partea gloatei nu ar fii fost nici daca facea un articol gigea. Nevoia te impinge.
Nu am putut sa nu observ ca ieri nu mai aparea ca ultimul poster sau.. postator la 9 din 10 topicuri. Highlander sa nu faci vreo prostie ca te am pe constiinta. Daca totusi o faci, forumul e-pariuri nu te va uita niciodata, eu o sa ma descurc. Glumesc...
Este totusi vorba de bani si e nevoie de o mai mare responsabilitate cand atingi astfel de subiecte, cu atat mai mult cu cat incepatorii erau destinatarii. Bookmakeri la care facea el referire apar pe SBR dupa ce au intrat in imposibilitate de plata sau au sters-o cu banii. Sunt intr-adevar si niste articole interesante pe aceeasi tema, nu le-a mai dat link.
O diferenta de abordare a acestor bookmakeri din partea gloatei nu ar fii fost nici daca facea un articol gigea. Nevoia te impinge.
Postat 05 January 2012 - 01:17 PM (#43)
TheGambler, la 05 January 2012 - 01:10 PM, a spus:
Ce-mi mai place sa bag zanzanie, i-as fii spus pe privat altfel. Utilitatea topicului, conduita ulterioara a lu' Highlander, nu sunt prioritati pentru mine.
Eu te-am iertat, nu e nicio problema. Astept atunci sa aduci contributii utile topicului, poate un top 5 al celor mai bune agentii la care joci tu. Cu plusuri si minusuri.
Postat 05 January 2012 - 01:51 PM (#44)
Ar fii licentele din Costa Rica, unde nu cred ca e nevoie de licenta si de obicei fug cu banii. Site-urile lor, de cele mai multe ori sunt facute pe vapor. De evitat! In rest, Gibraltar, Netherland Anthilles, Malta, Isle of Man, Curacao (care e o parte din Antilele Olandeze cred), nu stiu nici eu care sunt mai sigure.Unele dintre ele se pot verifica pe site-urile operatorului de licentiere cum ar fii lga. Bet911 si niste asiatici paremi-se au fost pe la A, A+ pe SBR la un moment dat si au dat faliment.La cele noi, conteaza mult aspectul, cotele, intentia clara de a patrunde pe piata, gen ACbet dar mai sunt si unele paradoxuri cum ar fii site-urile cu cote Oddsmatrix care revin mereu cu cate un bonus, platesc, dar nu le vad cine stie ce viitor in industrie.E o loterie pana la urma, controlabila intr-o anumita masura.
@Highlander nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca as vrea sa ma ierti :). E o latura a personalitatii mele dintotdeauna sa imi para rau dupa ce imi fac moft-urile malefice, insa nu e cazu aici.
Despre top 5, prefer Betfair-ul, in rest, am mai mult de 5 la care as juca daca mi-ar atrage atentia vreo cota sau mai stiu eu ce.
@Highlander nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca as vrea sa ma ierti :). E o latura a personalitatii mele dintotdeauna sa imi para rau dupa ce imi fac moft-urile malefice, insa nu e cazu aici.
Despre top 5, prefer Betfair-ul, in rest, am mai mult de 5 la care as juca daca mi-ar atrage atentia vreo cota sau mai stiu eu ce.
Postat 05 January 2012 - 01:54 PM (#45)
Tot la top 5. - Nu poti sa dai verdicte, pentru ca daca unii prefera favoritele, automat isi cauta case cu cote mai mari pe favorite, ceilalti, invers. Depinde de stil.
Postat 05 January 2012 - 02:03 PM (#46)
Omule, din casele asta joci undeva? http://www.e-pariuri...-sportive&pag=1
Postat 20 February 2012 - 08:23 PM (#47)
ipse2009, la 05 January 2012 - 12:24 PM, a spus:
Eu joc la 12Bet.Nu se compara cu Sbobet dar eu imi fac treaba cu ea.Nu am avut probleme la retrageri si handicapul asiatic e la el acasa,mai ales la goluri marcate,pariul meu preferat.
12bet este o casa foarte buna singurul lucru ce-i dezavantajeaza este ca si acestia iti limiteaza contul pe anumite meciuri, insa pentru a scapa de acest lucru ai alternativa ibcbet, aceasta este sora mai mare a 12bet (au acelasi patron, si folosesc aceleasi market-uri de cote), e o buna alternativa a celor care ruleaza sume mari de bani sau a celor care s au saturat de limitele stupide ale caselor de pariuri comune (bwin, bet365...) daca va intereseaza aceste case va recomand bet-ibc.com, eu acolo am gasit recenziile lor, si mai multe detalii despre acestea
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor