Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: retrageri mastercard - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

retrageri mastercard

Postat 04 January 2012 - 01:04 PM (#1) Useril este offline   moneyradu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 304
  • Inregistrat: 16-December 11

am cont la bet365 si card mastercard de la banca transilvania. pot retrage minim 400lei si banii vin doar dupa 5-10 zile dupa ce ai facut retragerea. mentionez ca am facut acest lucru si nu au fost probleme. intrebarea : acelasi lucru se intampla si daca ai card visa electron, sau iti vin banii mai repede / poti retrage mai putini? si de asemenea daca mai faci o retrage in decurs de 1luna iti iau vreo 12lire taxa. asa este si la card visa? nu is disperat dupa bani si nici nu vreau sa scot mai putin de 400lei o data dar vreau sa stiu pentru un prieten. multumesc anticipat
ps: si voua va vin banii in dolari ameicani?
0

Postat 09 January 2012 - 06:04 PM (#2) Useril este offline   cbogdanel 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 09-January 12
  • LocationIaşi

Vezi postareamoneyradu, la 04 January 2012 - 01:04 PM, a spus:

am cont la bet365 si card mastercard de la banca transilvania. pot retrage minim 400lei si banii vin doar dupa 5-10 zile dupa ce ai facut retragerea. mentionez ca am facut acest lucru si nu au fost probleme. intrebarea : acelasi lucru se intampla si daca ai card visa electron, sau iti vin banii mai repede / poti retrage mai putini? si de asemenea daca mai faci o retrage in decurs de 1luna iti iau vreo 12lire taxa. asa este si la card visa? nu is disperat dupa bani si nici nu vreau sa scot mai putin de 400lei o data dar vreau sa stiu pentru un prieten. multumesc anticipat
ps: si voua va vin banii in dolari ameicani?

la visa electron de la BCR, cum am eu, poti retrage minim 25 de lei si poti sa retragi fara limita.
daca ai chef sa retragi de 100 de ori intr+o luna, nu esti taxat cu nimic.
banii intra in 3-5 zile lucratoare.
Nu te certa cu prostul , ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!
0

Postat 09 January 2012 - 06:36 PM (#3) Useril este offline   moneyradu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 304
  • Inregistrat: 16-December 11

Vezi postareacbogdanel, la 09 January 2012 - 06:04 PM, a spus:

la visa electron de la BCR, cum am eu, poti retrage minim 25 de lei si poti sa retragi fara limita.
daca ai chef sa retragi de 100 de ori intr+o luna, nu esti taxat cu nimic.
banii intra in 3-5 zile lucratoare.

ok, mersi.. deci e clar ca mastercardul meu e de 'vina' . mi-am facut mastercard si nu visa pt ca stiam ca toti au visa si am vrut sa vad cum e cu masteru. dar oricum cred ca si mai rapid vin banii prin moneybookers decat prin visa , dar au cv limita pe care trebuie sa o maresti din ce am auzit destul de simplu dar dezavantajul e ca iti iau cam mare comision
0

Postat 09 January 2012 - 06:39 PM (#4) Useril este offline   cbogdanel 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 09-January 12
  • LocationIaşi

Vezi postareamoneyradu, la 09 January 2012 - 06:36 PM, a spus:

ok, mersi.. deci e clar ca mastercardul meu e de 'vina' . mi-am facut mastercard si nu visa pt ca stiam ca toti au visa si am vrut sa vad cum e cu masteru. dar oricum cred ca si mai rapid vin banii prin moneybookers decat prin visa , dar au cv limita pe care trebuie sa o maresti din ce am auzit destul de simplu dar dezavantajul e ca iti iau cam mare comision

initial am avut si eu Mastercard si dupa cum ai zis si tu, aveam limita de minim 400 ron la retragere.
cu Visa Electron de la BCR, o duc foarte bine, nu mi este perceput nici un comision indiferent de suma pe care o retrag si indiferent de cate ori retrag.( cardul este in lei)
Nu te certa cu prostul , ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!
0

Postat 09 January 2012 - 06:46 PM (#5) Useril este offline   MUMU 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 612
  • Inregistrat: 01-September 08

Cu Visa Electron de la ING iti intra banii in ziua urmatoare dupa ora 18.00. Dezavantajul sunt comisioanele destul de mari.
Cu Visa Electron de la BCR iti intra banii a doua zi dupa ora 14.00. Nu au niciun fel de comision.
Bafta!
0

Postat 09 January 2012 - 07:53 PM (#6) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

Ce comisoane au ING la VISA Electron ? Eu nu stiam sa aiba asa ceva.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba