Le-am trimis copie dupa carte de identate alb negru ca nu am acces la scanner sau aparat foto si ei nu mi-o accepta. Tot insista sa le trimit copie color, ii intereseaza pe oameni culorile nu datele de pe cartea de identitate. Sa le fie rusine de hoti
|
|
Pagina 1 din 1
Probleme documente Betclic
Postat 05 January 2012 - 04:47 PM (#2)
Poti sa spui ca sunt pretentiosi dar nu vad de unde pana unde termenul de hoti. Si nu inteleg de ce a trebuit sa deschizi un topic separat in care sa-ti reversi frustrarile. Era un topic special pentru probleme betclic.
Postat 05 January 2012 - 05:23 PM (#3)
Tu esti platit de ei sa le iei apararea sau ce? De ce nu ai lasat topic cu agentie de 2 lei ca asta sunt, cu angajati daltonisti.
Postat 05 January 2012 - 05:25 PM (#4)
Pai poti sa-mi zici si mie ce casa iti accepta copie alb-negru :twak_125: :twak_125: :twak_125:??
Postat 05 January 2012 - 05:29 PM (#5)
De exemplu Bet365, care sunt cei mai pretentiosi :) am trimis si mi-au si validat documentul.
Postat 05 January 2012 - 05:43 PM (#6)
Nu ia nimeni apararea nimanui, dar nu sunt agentie de 2 lei pentru ca nu iti accepta tie copie alb-negru. Pot fi agentie de 2 lei pentru ca au cote mici, pentru ca nu te lasa sa pariezi mult, pentru alte motive. Traim in anul 2012, nu in 1950. Poti sa trimiti si tu color daca iti cer asta. Fa o poza cu telefonu.
Postat 07 January 2012 - 10:13 AM (#8)
Posibil însă acest comentariu nu prea îsi avea rostul, se pot face multe modificări mai ales dacă e alb negru.
Postat 07 January 2012 - 10:25 AM (#9)
si daca e color nu se pot face modificari?
de ce nu te uiti la cauza?...cauza e betclic...
de ce nu te uiti la cauza?...cauza e betclic...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor