Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Propunere concurs intre sistemele de pariuri - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Propunere concurs intre sistemele de pariuri Evaluare topic: -----

Postat 09 January 2012 - 09:41 PM (#1) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

In ultima vreme forumul e-pariuri iese in evidenta prin multitudinea de sisteme de pariuri ale membrilor.
Consider ca ar fi un atu in fata concurentei daca am incerca sa organizam si o intrecere intre aceste sisteme de pariuri, nu neaparat pentru a vedea care este cel mai bun, ci pentru ca cei care se bazeaza pe aceste sisteme sa se poata organiza mai bine si totodata, a si le face cunoscute mai bine.

Aceasta propunere de intrecere a fost lansata acum ceva timp, dar nu s-a incumetat nimeni sa participe, poate si pentru ca unele din sisteme nu functionau foarte bine. Intre timp insa, se pare ca aceste sisteme de pariuri incep sa dea rezultate.

Nu am o mare experienta in organizarea acestor tipuri de concursuri (fie ele sponsorizate sau nu), de aceea cred ca ar fi util sa ne gandim cum ar vrea sa arate acest proiect, cine ar trebui sa participe, eventualele reguli, samd.

Pentru inceput, as vrea sa propun ca la acest tip de concurs sa participe doar cei care au sisteme de pariuri. Nu cred ca isi au locul aici cei care anaizeaza meciurile pe baza feelingului propriu (poate nu ma exprim cum trebuie, daca gresesc cu ceva, va rog sa ma corectati).

Ca propuneri initiale de concurenti, in ordine aleatorie (sau mai bine zis, cum imi vine mie in cap acum):

cyraxro, cgmbet, mircea, one, subsemnatul

Daca am omis pe cineva, il rog sa se autopropuna.

Ar trebui sa ne gandim si la cateva reguli: durata concursului, mize, numar de meciuri (cu barem sau nu), calculul pe baza caruia s-ar alcatui clasamentul (sunt de parere ca yield-ul ar fi cel mai corect).

Astept propuneri de la cei interesati.

Aceasta postare a fost editata de robotzel78: 09 January 2012 - 09:42 PM

0

Postat 10 January 2012 - 06:44 PM (#2) Useril este offline   cgmbet 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1363
  • Inregistrat: 20-August 05

Eu am propus acum cateva luni ceva de genul asta si evident ca ma bag. Ar fi ceva super tare si cred ca ar putea fi promovat concursul de admini deoarece cred ca este o premiera mondiala (nu stiu sigur dar se poate cauta.

Nu vreau sa ma gandesc acum la organizare, cine vor fi arbitrii care sa ruleze independent sistemele, nu stiu - sunt o gramada de probleme pe care doar le simt in acest moment dar ideea mi se pare foarte tare si daca reusim s-o punem in practica vom intra in istoria mondiala pariurilor.

Peste cativa ani se va vorbi pe forumuri despre baietii aia de pe "e-pariuri.ro" care au distrus industria pariurilor cu 'terminatorii' lor. :D
0

Postat 10 January 2012 - 06:57 PM (#3) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 18-September 11

Foarte interesant concursul. Eu inca nu am o tactica dar m-as baga si eu, as gasii eu una.
0

Postat 10 January 2012 - 08:50 PM (#4) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Vezi postareacgmbet, la 10 January 2012 - 06:44 PM, a spus:

Peste cativa ani se va vorbi pe forumuri despre baietii aia de pe "e-pariuri.ro" care au distrus industria pariurilor cu 'terminatorii' lor. :D

Am ras cu pofta la faza asta. Foarte tare !

@MaxAdrian: un sistem de rating pentru pariuri nu se face peste noapte. Stiu ca ti-ai dori sa participi la acest concurs, dar nu ai demonstrat nimik ca ai putea fi cooptat. Nu ti-o spun cu rautate, dar asta e situatia. Uita-te la ce au realizat cgmbet, mircea, One, cativa ani buni de munka pentru asa ceva.

Si in afara de asta, nu cred ca la acest concurs se vor acorda premii !

In alta ordine de idei, ma gandeam daca la acest tip de concurs ar putea participa cei cu specializari pe diferite campionate sau alte sporturi decat fotbalul. in acest caz ar fi pdp cu Anglia, Razvi cu Italia, maryusg (parca) cu ciclism, mai era careva cu snooker-ul ... E doar o idee.
0

Postat 11 January 2012 - 01:00 AM (#5) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 18-September 11

Stai linistit ca nu as fi participat neaparat pentru premii. Si normal ca nu am realizat ce au realizat cei enumerati mai sus, uita-te doar la data mea de inregistrare.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba