Nu am cont la Moneybookers si as dori sa imi deschid unul.
Din momentul in care dau click pe linkul primit pe mail, in cat timp pot sa trimit si sa primesc bani? Am citit pe net ceva de o scrisoare. Fara sa primesc acea scrisoare nu se poate?
|
|
Pagina 1 din 1
Cont nou
Postat 12 January 2012 - 11:20 AM (#1)
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 12 January 2012 - 12:31 PM (#2)
AlexInter, la 12 January 2012 - 11:20 AM, a spus:
Nu am cont la Moneybookers si as dori sa imi deschid unul.
Din momentul in care dau click pe linkul primit pe mail, in cat timp pot sa trimit si sa primesc bani? Am citit pe net ceva de o scrisoare. Fara sa primesc acea scrisoare nu se poate?
Poti sa prmiesti bani imediat ce ti-ai facut contul de la alt utilizator de Moneybookers.
Postat 16 January 2012 - 05:06 PM (#3)
Multumesc pentru raspuns.
Imi vor trimite vreun plic?
Imi vor trimite vreun plic?
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 18 January 2012 - 03:47 PM (#4)
Vă rugăm verificaţi încă o dată în extrasul de cont pentru suma exactă in EUR. Dacă furnizorul cardului dvs. de credit/debit nu arată suma in EUR, nu puteţi verifica cardul la Skrill (Moneybookers). NU încercaţi să ghiciţi suma!
Asta e buna. :|
Asta e buna. :|
Postat 18 January 2012 - 04:00 PM (#5)
cel mai simplu e sa-ti faci la ING un cont in euro si un cont in lei. Apoi treci datele contului in euro ca sa iti ia suma skrill/moneybookers, mergi la aparatul de selfbank a doua zi si ai rezolvat....
Postat 18 January 2012 - 04:24 PM (#6)
Sau mai bine renunt. Prea mult deranj pentru ce imi trebuie mie.
Suma care mi-a fost luata din colt am calculato prin diferenta dintre soldul de acum cateva zile si cel actual iar apoi am transformat in euro. Daca pana maine nu apare in extrasul de cont voi renunta.
Prefer sa raman la cardul meu unde nu am taxe.
Suma care mi-a fost luata din colt am calculato prin diferenta dintre soldul de acum cateva zile si cel actual iar apoi am transformat in euro. Daca pana maine nu apare in extrasul de cont voi renunta.
Postat 18 January 2012 - 05:59 PM (#7)
AlexInter, la 18 January 2012 - 04:24 PM, a spus:
Sau mai bine renunt. Prea mult deranj pentru ce imi trebuie mie.
Am card la ING, iar verificarea pentru Moneybookers a fost relativ simpla. Indiferent daca ai sau nu cont in Euro atasat cardului, suma retrasa va fi in Lei (moneda nationala a Romaniei). In extrasul de cont, suma va apare retrasa si in Euro (cel putin la ING asa apare), dupa circa 2-3 zile. Daca pe extras nu apare suma in Euro, solicita la unul din functionarii bancii acest lucru. Este imposibil sa nu te ajute.
Postat 18 January 2012 - 06:21 PM (#8)
Inca nu imi apare operatiunea, dar banii nu sunt.
Pana azi la 12 aveam in cont 7,31 lei. Am depus 100 de lei iar acum mai am 95,3 lei ceea ce inseamna ca mi-au luat 12,01 lei, care raportati la cursul euro de azi inseamna 2,76 euro.
Cei 1,9% care este taxa, este inclusa in acesti bani?
Pana azi la 12 aveam in cont 7,31 lei. Am depus 100 de lei iar acum mai am 95,3 lei ceea ce inseamna ca mi-au luat 12,01 lei, care raportati la cursul euro de azi inseamna 2,76 euro.
Cei 1,9% care este taxa, este inclusa in acesti bani?
Postat 19 January 2012 - 10:07 AM (#9)
In nici un caz daca efetuezi tu conversia Euro - Lei nu vei reusi sa identifici corect suma extrasa de MB.
Sfatul meu este sa astepti aparitia pe extras a sumei exacte, sau sa te duci la banca si sa ceri acest lucru.
Sfatul meu este sa astepti aparitia pe extras a sumei exacte, sau sa te duci la banca si sa ceri acest lucru.
Postat 27 January 2012 - 10:19 AM (#10)
Am rezolvat.
Intr-un final mi-a aparaut.
23/01/2012 12,20 MB*MONEYBOOKERS.COM LONDON Card nr. XXXX XXXX XXXX Suma originala 2.78 EUR/ Valoare in EUR 2.78/
Ciudat este ca data tranzactiei este 23, la 5 zile dupa ce s-a efectuat plata. Exact cum ma gandeam, cei 1,9% sunt inclusi.
Intr-un final mi-a aparaut.
23/01/2012 12,20 MB*MONEYBOOKERS.COM LONDON Card nr. XXXX XXXX XXXX Suma originala 2.78 EUR/ Valoare in EUR 2.78/
Ciudat este ca data tranzactiei este 23, la 5 zile dupa ce s-a efectuat plata. Exact cum ma gandeam, cei 1,9% sunt inclusi.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor