Pentru cei care vreti sa profitati in noaptea asta de o diferenta semnificativa de linii:
La casa de pariuri offline BET CAFE ARENA, Bulls primeste cota 2.10 la victorie, in vreme ce pe site-urile online, Boston primeste 2.20.
Daca pui 10 milioane la Bet Cafe pe Bulls si 10 milioane la BWIN pe Boston, ai profit garantat 100 RON.
Cei care aveti bani, dati-i bataie.
|
|
Pagina 1 din 1
Sure-bet la Boston Celtics - Chicago Bulls. Se poate profita!
Postat 13 January 2012 - 09:17 PM (#2)
Mai calculeaza...
Nu ai nici un profit.
Vezi ca la agentiile offline se ia si TVA.
Nu ai nici un profit.
Vezi ca la agentiile offline se ia si TVA.
Postat 13 January 2012 - 09:17 PM (#3)
Highlander, la 13 January 2012 - 09:00 PM, a spus:
Pentru cei care vreti sa profitati in noaptea asta de o diferenta semnificativa de linii:
La casa de pariuri offline BET CAFE ARENA, Bulls primeste cota 2.10 la victorie, in vreme ce pe site-urile online, Boston primeste 2.20.
Daca pui 10 milioane la Bet Cafe pe Bulls si 10 milioane la BWIN pe Boston, ai profit garantat 100 RON.
O sa pun un pariu , sper sa iasa .
O să încerc şi eu cât pot să ţin capul sus.
Postat 13 January 2012 - 09:18 PM (#4)
Si daca se termina egal ce profit mai ai?:)) La bwin e cota doar pentru 1 si 2 dar la bet cafe arena e 1 x 2. Asa ca daca se termina egal pierzi banii bagati la betcafearena si ii primesti inapoi pe cei de la bwin.
Aceasta postare a fost editata de ACM.Rossonero.: 13 January 2012 - 09:20 PM
Postat 13 January 2012 - 09:20 PM (#5)
Da, am uitat de faza cu TVA-ul. N am mai jucat de mult timp offline si am uitat ca sunt taxe.
Aceasta postare a fost editata de Highlander: 13 January 2012 - 09:20 PM
Postat 13 January 2012 - 10:31 PM (#6)
Juca-i la handicap +1.5 s-au cât avea plus o cotă de 1.2 asta dacă erai sigur pe ea la offline zic.
- ← Propunere concurs intre sistemele de pariuri
- OPINIA VOASTRA !
- Slam Dunk de senzatie pe terenul lui Wizards! →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor