Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL MASCULIN - SERBIA 2012 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL MASCULIN - SERBIA 2012

Postat 30 January 2012 - 09:02 PM (#21) Useril este offline   Razvi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1632
  • Inregistrat: 29-November 04
  • LocationTimisoara

Vezi postareagalisandru, la 30 January 2012 - 02:06 AM, a spus:

Cred ca a fost o experienta grozava, atmosfera a fost senzationala, bine la semifinala cu Croatia a fost infern, iar in finala au parut putin desumflati (impresia de la TV) ... dar si asa tot e ceva frumos, in conditiile in care Serbia e o nationala decenta, nu senzationala la handbal masculin si a ajuns conjunctural pana aici, bazandu-se pe moral, sacrificiu si entuziasm, nu pe valoare.

Care era pretul biletelor ?

Pretul biletelor a fost mai mult decat rezonabil, 20 de euro pentru ambele finale. E adevarat ca nu am avut bilete in cea mai buna zona dar sala e construita foarte bine si poti sa vezi meciul cam de oriunde fara probleme.

Legat de atmosfera trebuie spus ca n-a fost atat de incendiara pe cat ar fi putut fi asta si fiindca pe inelul inferior nu prea au fost sarbi. Pe langa multi danezi erau multi suporteri din alte tari care probabil isi rezervasera biletele din timp (erau multi nemti, suedezi, polonezi etc.) Spectatorii de rand sarbi sa le zicem asa au avut bilete pe inelul superior si poate de asta presiunea pe danezi nu a fost atat de mare. Plus ca pentru sarbii handbalul e sub baschet sau volei in ordinea preferintelor.

Strict despre sala trebuie spus ca e foarte, foarte misto. Pe langa ca are aproape 20.000 de locuri are cam tot ce-ti poti dori de la o sala moderna. Personal mi s-a parut cam la acelasi nivel cu salile din NBA.
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba