|
|
Pagina 1 din 1
Betfair - statistica dupa volum: martie-decembrie 2011
Postat 18 January 2012 - 11:03 AM (#1)
http://2.bp.blogspot.com/-rcrwBmnk_rg/TxY8jK-FnTI/AAAAAAAACyI/sxZSuzrmWzs/s1600/screenshot.1066.jpeg
sursa:Blog
sursa:Blog
Postat 18 January 2012 - 11:50 AM (#2)
De unde ai luat statistica?
Aceasta postare a fost editata de aditzaco: 18 January 2012 - 12:03 PM
Postat 18 January 2012 - 12:25 PM (#4)
toate sunt cu virgula, ce inseamna asta la grand total peste 63 de miliarde ???!
Postat 18 January 2012 - 01:02 PM (#5)
crimson, la 18 January 2012 - 12:25 PM, a spus:
toate sunt cu virgula, ce inseamna asta la grand total peste 63 de miliarde ???!
Ti se pare mult? Sumele sunt pentru 9 luni (martie-decembrie 2012) si nu includ decit pietele unde s-au tranzactionat peste 200k. Asa ca, de fapt, sunt chiar mai multi bani :)
Trebuie, totusi, sa intelegem ca este vorba despre bani TRANZACTIONATI, nu despre lichiditatile implicate. Pentru ca banii celor care fac trading (back x euro pe cota mare, lay aceeasi suma pe cota mica) sunt numarati de doua ori. Asa ca, de fapt, sumele efectiv implicate sunt mai mici, pentru ca unele tradinguri se fac intre aceiasi oameni - unii inspirati, altii nu :)
Postat 18 January 2012 - 01:17 PM (#6)
da, mi s-au parut multi initial :-) , dar ai dreptate sint bani tranzactionati si atunci se schimba modificare.
Ma miram si eu ca muritorul de rand ce sa-i faci :-)))))))))
Stii cumva care ar fi profitul betfair-ului pe anul trecut? citeam pe undeva ca bet365 au avut vreo 325 de milioane (parca) lire sterline net.
Stii cumva care ar fi profitul betfair-ului pe anul trecut? citeam pe undeva ca bet365 au avut vreo 325 de milioane (parca) lire sterline net.
Postat 18 January 2012 - 01:36 PM (#7)
Daca ai rabdare sa citesti 100 de pagini din raportul anual Betfair da un clik pe link
crimson, la 18 January 2012 - 01:17 PM, a spus:
da, mi s-au parut multi initial :-) , dar ai dreptate sint bani tranzactionati si atunci se schimba modificare.
Postat 22 January 2012 - 01:29 PM (#10)
Mi se pare mie sau in ultimul timp sunt tot mai putine lichiditati disponibile la Betfair pentru pariurile live (In Play)? Ma refer aici la meciurile din campionatele tari de fotbal (Italia, Spania, Germania, Franta) si la meciurile de tenis, piete care ma intereseaza pe mine cu precadere.
Sunt foarte curios care e parerea voastra...
Sunt foarte curios care e parerea voastra...
Aceasta postare a fost editata de Razvi: 22 January 2012 - 01:29 PM
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 22 January 2012 - 02:17 PM (#11)
Si eu am observat o scadere a lichiditatilor in pietele campionatelor puternice ( exceptie Anglia ) . Sa inceapa lumea sa migreze catre Betdaq datorita taxei de 20% impusa de Betfair ?
Sper ca in viitorul apropiaty Betdaq-ul sa devina un concurent serios pentru Betfair ( putin probabil , dar speranta nu costa ) .
Sper ca in viitorul apropiaty Betdaq-ul sa devina un concurent serios pentru Betfair ( putin probabil , dar speranta nu costa ) .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor