Ajutati-ma va rog cu ceva, sunt membru white la bwin, in sfarsit #:-s, si vreau sa comand insigna b'inside.
Cand am dat la talonul de comanda, am fost intrebat in dreapta ecranului (pentru cunoscatori.) strada, nume,prenuma, numarul strazii,cod postal, numar telefon, orasul si tara. Dar eu stau la bloc, adica am si numar bloc, scara, apartament, interfon....De unde vor stie ei unde va fi trimis plicul? (sa fim seriosi, e o biata insigna cu ceva hartie de felicitare eventual).
Cum voi primi pachetelul?
Va veni cineva la usa si va spune "Domnul Alex? Din partea casei de pariurii bwin:> " , si sa fie ai mei prezenti acasa.
Sau va veni altfel pachetul????
Eu locuiesc in Bucuresti, de exemplu.
E cineva sa-mi dea un raspuns mai amanuntit?
Multumesc.
|
|
Pagina 1 din 1
produse de la bwin
Postat 18 January 2012 - 01:34 PM (#2)
Pachetele se trimit printr-o firma de curierat. Esti sunat intai la telefon pentru a confirma daca esti acasa.
Postat 18 January 2012 - 01:50 PM (#4)
zuzu1111, la 18 January 2012 - 01:25 PM, a spus:
Ajutati-ma va rog cu ceva, sunt membru white la bwin, in sfarsit #:-s, si vreau sa comand insigna b'inside.
Cand am dat la talonul de comanda, am fost intrebat in dreapta ecranului (pentru cunoscatori.) strada, nume,prenuma, numarul strazii,cod postal, numar telefon, orasul si tara. Dar eu stau la bloc, adica am si numar bloc, scara, apartament, interfon....De unde vor stie ei unde va fi trimis plicul? (sa fim seriosi, e o biata insigna cu ceva hartie de felicitare eventual).
Va veni cineva la usa si va spune "Domnul Alex? Din partea casei de pariurii bwin:> " , si sa fie ai mei prezenti acasa.
Multumesc.
Multumesc.
Am comandat si eu acea insigna cu mult timp in urma. Am primit-o intr-un plic in cutia postala.
Postat 18 January 2012 - 02:04 PM (#6)
Si eu am primit insigna de la ei intr-un plic negru cu sigla bwin in cutia postala. A ajuns in 2 saptamani. Nu te astepta la cine stie ce insigna,e cat un nasture de la camasa,e mai mica decat o moneda de 5 bani.
La strada eu am trecut "str becali bl AB5 AP 24" Eu am trecut toata adresa la strada.
La strada eu am trecut "str becali bl AB5 AP 24" Eu am trecut toata adresa la strada.
Aceasta postare a fost editata de xulescu: 18 January 2012 - 02:08 PM
Postat 18 January 2012 - 02:10 PM (#7)
Aoleo eu n-am trecut nimic!! Dar nici nu m-au intrebat...
Pai probabil imi iau copia dupa buletin ca le-am trims-o ca sa-mi verifice contul cu ceva timp in urma. Sper sa se uite dupa ea, altfel, oricare ar fi produsul, ar ramane in aer :)).
adica eu am completat mot-a-mot: strada x, numarul 2. :|
Pai probabil imi iau copia dupa buletin ca le-am trims-o ca sa-mi verifice contul cu ceva timp in urma. Sper sa se uite dupa ea, altfel, oricare ar fi produsul, ar ramane in aer :)).
adica eu am completat mot-a-mot: strada x, numarul 2. :|
Aceasta postare a fost editata de zuzu1111: 18 January 2012 - 02:11 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor