Salut, de ceva zile incerc sa fac o retragere de la Gamebookers, mentionez ca am contul de prin 2009 si am mai retras de la ei prin card Visa, Moneybookers si Transfer Bancar fara nci un fel de probleme . Saptamana asta am incercat sa retrag prin MB si nu m-a lasat deoarece nu aveam depunere in ultimele 3 luni. Am facut rost de bani, am depus si am asteptat 2 zile si nimic. Ii contactez prin chat si pana la urma primesc un mail si mi se spune ca trebuie sa le confirm contul Mb telefonic. Ii sun si surpriza, un angajat de la departament de acolo imi spune ca am doua conturi MB folosite pe gamebookers. Nu prea am putut sa ma inteleg cu el, tot ce mi-a spus este ca voi primi un email in 24h. Tare mi-e frica sa nu-mi blocheze contul asa de frumusete.
Trebuie sa recunosc ca am doua conturi Mb, dar nu vad care ar fi problema, deoarece eu la Gb am depus de pe un singur cont. Ar putea avea legatura cu Pary-bets? am si acolo cont.
Poate cineva a mai trecut prin aceasta situatie si este capabil sa ma ajute. Multumesc, va astept cu pareri!
|
|
Pagina 1 din 1
Problema retragere Gamebookers
Postat 20 January 2012 - 09:13 PM (#2)
Daca la partybet ai folosit celalalt cont de moneybookers, nu mai vezi banii, dar nu inteleg de ce iti trebuiau doua conturi de moneyb...
Postat 20 January 2012 - 10:22 PM (#3)
Pai si pana la urma ce treaba are Parybets cu Gamebookers? O sa incerc sa retrag prin alta metoda, desi sunt foarte pesimist in cea ce priveste primirea banilor. :|
Postat 20 January 2012 - 11:17 PM (#4)
Sunt la fel ca Bwin cu Betoto, si un regulamentul f strict in legatura cu metodele de depunere.
Postat 21 January 2012 - 01:12 PM (#5)
O noua problema, am inchis contul de la Party-Bets, iar acum nu pot sa mai accesez contul GB. A mai patit cineva la fel?
Cand introduc datele primesc urmatorul mesaj "We have encountered an issue with your account; please contact us immediately on the details below."
Cand introduc datele primesc urmatorul mesaj "We have encountered an issue with your account; please contact us immediately on the details below."
Aceasta postare a fost editata de cr2krl9: 21 January 2012 - 01:17 PM
Postat 21 January 2012 - 02:23 PM (#7)
youzhny, la 21 January 2012 - 01:16 PM, a spus:
Automat ti l-au inchis si pe cel de la GB
Da pana la urma cat de prost pot fi :| Am primit mesaj, mi l-au inchis si cel de la Gb, iar banii ramane sa-i primesc in Moneybookers, desi nu prea cred, daca nu mi i-a dat acum cateva zile, slabe sanse sa-i primesc acum.
Aceasta postare a fost editata de cr2krl9: 21 January 2012 - 02:32 PM
Postat 21 January 2012 - 02:57 PM (#8)
cr2krl9, la 21 January 2012 - 02:23 PM, a spus:
Da pana la urma cat de prost pot fi :| Am primit mesaj, mi l-au inchis si cel de la Gb, iar banii ramane sa-i primesc in Moneybookers, desi nu prea cred, daca nu mi i-a dat acum cateva zile, slabe sanse sa-i primesc acum.
Nu-ti spun eu cate conturi de MB sa ai dar foloseste omule doar unul pentru pariuri si nu mai ai probleme.Bafta
Postat 21 January 2012 - 06:13 PM (#9)
Pai cum vrei sa folosesc un cont, daca eu am doua conturi cu nume diferite.
De exemplu primul cont are numele Ion si al doilea cont are numele Vasile. Imi trebuie doua conturi Moneybookers, unul cu numele Ion, iar altul cu numele Vasile. Nu pot sa depun pe un cont care nu are accelasi nume ca si moneybookers. Eu regula asta am urmat sa o respect si am respectat-o nu stiu ce au vazut ei necurat. Acum asta e, sper sa nu mai pateasca nimeni ca mine.
De exemplu primul cont are numele Ion si al doilea cont are numele Vasile. Imi trebuie doua conturi Moneybookers, unul cu numele Ion, iar altul cu numele Vasile. Nu pot sa depun pe un cont care nu are accelasi nume ca si moneybookers. Eu regula asta am urmat sa o respect si am respectat-o nu stiu ce au vazut ei necurat. Acum asta e, sper sa nu mai pateasca nimeni ca mine.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor