Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Pariuri dure - Tobita - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pariuri dure - Tobita Evaluare topic: -----

Postat 07 February 2012 - 02:26 AM (#21) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 144
  • Inregistrat: 20-September 11

Vezi postareatobita, la 06 February 2012 - 11:37 PM, a spus:

Va rog nu imi mai cereti bani pe privat, nu dau nici degeaba, nici imprumut. Fiecare sa parieze cat isi permite, nu va lasati furati de sumele pe care le vedeti vehiculate pe forum. Daca iti permiti, pariezi 10.000 ron, daca nu, 2 ron. E cea mai proasta idee sa imprumti bani ca sa pariezi.
Pierdui primul pariu, Ebdon avu 59-0 in decisiv, dar, foarte ghinionist, chiar ghinionist, il intoarse Cope. Chiar merita pusa cota aia, avea valoare, desi nu iesi.
De maine incerc sa ma opresc daca am profit de 1.000 ron.

Ai doar limita superiora, iar inferioara nu? N-ai cum sa prezumi faptul ca vei iesi doar in profit.
0

Postat 07 February 2012 - 11:57 PM (#22) Useril este offline   tobita 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 23-December 06

Nu ma oprii, asa cum am zis si pierdui pana la urma doua pariuri.
Postarile in jurnalul asta adauga o presiune in plus, cu care nu sunt obisnuit, sa ca nu evoluez in nota obisnuita. Renunt la jurnal.
THE ONLY DIFFERENCE BETWEEEN MEN AND BOYS IS THE PRICE OF THEIR TOYS
1

Postat 08 February 2012 - 12:03 AM (#23) Useril este offline   tobita 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 23-December 06

azi

Fisiere atasate

THE ONLY DIFFERENCE BETWEEEN MEN AND BOYS IS THE PRICE OF THEIR TOYS
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba