.Baschet SUA.
(02.02.2012) Milwaukee vs. Miami - Predictie: Sub 195.5 puncte, Tipster:cainele , Adaugat:01-Feb-2012 21:59
Un meci interesant se anunta in aceasta noapte in NBA, Milwaukee va juca acasa cu Miami. In acest meci ams a merg pe un total mai scazut, un total de sub 195.5 puncte. Miami vine dupa o serie de cinci victorii consecutive, ultima a fost acasa cu New Orleans. De partea cealalta gazdele vin dupa doua victorii, ambele pe propriul teren, 100-89 cu Los Angeles Lakers si 103-82 cu Detroit. In ultimele zece meciuri directe o singura data acest total a fost depasit, in sezonul trecut cand Miami a castigat cu 101-95 dupa prelungiri. Acum ma astept ca totalul sa fie scazut, se intalnesc doua echipe bune, Milwaukee joaca bine pe propriul teren, iar Miami are ca obiectiv titlul. Ma astep[t la un meci strans si cred ca niciuna dintre cele doua echipe nu va ajunga la 100 de puncte. In acest sezon cele doua echipe s-au mai intalnit la Miami, atunci Milwaukee a reusit o victorie surprinzatoare cu 91-82, un total de 173 de puncte in acel meci.
(02.02.2012) Minnesota vs. Indiana - Predictie: Peste 202 puncte, Tipster:cainele , Adaugat:01-Feb-2012 22:11
Un meci foarte interesant se anunta in aceasta noapte in NBA intre Minnesota si Indiana. In acest meci am sa merg pe un total de peste 202 puncte, cota pentru acest pariu este una excelenta. Minnesota vine dupa victoria cu 120-108 din deplasare de la Houston, un meci excelent facut de Michael Beasley si kevin Love care au adus o victorie foarte importanta. De partea cealalta oaspetii de la Indiana vin dupa victoria cu 106-99 de acasa cu New Jersey. In ultimele opt meciuri directe doar in unul total a fost mai scazut, in restul meciurilor am avut foarte multe puncte intre cele doua echipe. Minnesota este intr-o forma foarte buna, are trie victorii in ultimele patru meciuri si are jucatori foarte buni pe faza ofensiva. Ma astept la un total destuld e ridicat si cred ca vom avea undeva pe la 210 puncte,c red ca si indiana va inscrie mult, oaspetii au un sezn bun pana acum cu 14 victorii din 20 de meciuri jucate si au un moral excelent.
(02.02.2012) Dallas vs. Oklahoma - Predictie: Peste 203.5 puncte, Tipster:cainele , Adaugat:01-Feb-2012 22:24
Un meci foarte interesant se anunta in aceasta noapte in NBA, acolo unde Dallas, campioana din sezonul trecut va juca acasa cu Oklahoma. Se intalnesc doua echipe care au jucat anul trecut Finala Conferintei de Vest, atunci Dallas a trecut cu 4-1 de Oklahoma. Dallas vine dupa trei victorii consecutive, 116-101 acasa cu Utah, 101-100 cu San Antonio si 122-99 la Phoenix. De partea cealalta liderul din Vest, Oklahoma vine dupa doua meciuri jucate in deplasare, primul a fost castigat la Golden State cu 120-109, iar al doilea a fost pierdut cu 100-112 la Los Angeles Clippers. In ultimele patru meciuri dintre cele doua echipe, de doua ori totalul de 204 puncte a fost atins si cred ca si in aceasta noapte se va intampla acest lucru. Ambele echipe au jucatori foarte buni pe faza ofensiva si cred ca vom avea multe puncte in acest meci. Ambele echipe au jucatori foarte buni la aruncarilor de la trei puncte, Dallas a ramas si fara unul din stalpi apararii, Tyson Chandler a plecat la New York si acest lucru ma face sa inclin pe un total ridicat.
(02.02.2012) San Antonio vs. Houston - Predictie: Peste 202 puncte, Tipster:cainele , Adaugat:01-Feb-2012 22:57
Un meci interesant se anunta in aceasta noapte in NBA. locul sapte din vest san Antonio va intalni pe Houston, echipa care se afle pe locul opt in vest. In acest meci am sa merg pe un total de peste 202 puncte, cota pentru acest pariu este una excelenta si merita incercata. San Antonio se intoarca pe propriul teren dupa trei deplasari consecutive. De partea cealalta Houston vine dupa infrangerea 108-120 de pe propriul teren cu Minnesota. In ultimele cinci meciuri dintre cele doua echipe jcuate la San Antonio in patru am avut un total mai are de peste 202 puncte, iar in unul am avut un total mai scazut. Houston este o echipa care inscrie multe puncte, are un atac excelent, iar San Antonio are si ea aruncatori excelenti de la distanta, tocmai de aceea merg pe un total mai ridicat cu multe puncte. In ultimul meci Houston a castigat cu 105-102 meciul cu San Antonio jucat chiar acasa, atunci am avut un total de 207 puncte.
(02.02.2012) Boston Celtics vs. Toronto Raptors - Predictie: over 173, Tipster:krestos , Adaugat:02-Feb-2012 00:29
In aceasta noapte cu incepere de la ora 02:30 pe TD Garden echipa gazda Boston Celtics primeste vizita canadienilor din Toronto intro partida ce se anunta cu multe puncte , si care la aceasta linie oferita de bookmakeri cu siguranta trebuie jucata.Boston incepe cu partida din aceasta noapte o serie de meciuri in fata fanilor unde va mai primi vizita celor de la Knicks , Grizzlies , Bobcats si Los Angeles Lakers.Pentru Boston revine Big Man Jermaine O`Neal insa starul Rajon Randon va lipsi pentru al saptelea meci consecutiv , avand o accidentare la incheietura mainii destul de grava si inca nu se stie cand va reveni pe teren.Pentru Toronto va lipsi Andrea Bargnani pentru al treilea meci consecutiv fiind accidentat la gamba , oaspetii vor juca urmatoarele trei meciuri in deplasare.Pe 18 ianuarie Toronto a fost invinsa aici de gazde cu scorul de 96-73 , insa in acest meci ma astept la mai multe cosuri.
(02.02.2012) San Antonio Spurs vs. Houston Rockets - Predictie: San Antonio Spurs -5, Tipster:krestos , Adaugat:02-Feb-2012 01:01
Cu incepere de la ora 03:30 in aceasta noapte in Texas pe AT&T Center , San Antonio Spurs sunt pregatiti de infruntarea ce se anunta destul de spectaculoasa cu cei de la Houston Rockets.Gazdele vin dupa o victorie importanta in fata celor de la Memphis acolo unde Matt Bonner care a venit de pe banca a reusit numai putin de 5 lovituri de 3 puncte si 15 puncte si a , ajutat foarte mult ca invingatoarea de pe FedExForum sa fie Spurs.Ei se afla pe locul 2 in Southeast Division , si se vede ca Tony Parker si-a revenit la forma care la consacrat acum 3-4 ani fiind desemnat cel mai bun jucator al ligii.De partea cealalta Houston a castigat deja 2 meciuri in acest sezon impotriva celor de la San Antonio , insa ambele au fost castigate pe Space City Arena.Aici dupa parerea mea sunt victime clare unde au un avatanjat si surplus fantastic castigand 24 de meciuri din 28 aici pe Alamo. Un handicap foarte bun care merita jucat.
(03.02.2012) Sacramento vs. Portland - Predictie: Portland-3 puncte, Tipster:cainele , Adaugat:02-Feb-2012 11:21
Un meci itneresant se anunta in aceasta noapte in NBA intre Sacramento si Portland. Sacramento vine dupa o serie slaba de rezultate, cinci infrangeri consecutive. de partea cealalta Portland inca scartaie in meciurile pe care le joaca in deplasare, insa acasa joaca foarte bine. Portland a castigat noaptea trecuta cu 112-68 meciul de acasa cu Charlotte, administrand celor de la Charlotte cea mai grea infrangere din istoria clubului. Este timpul ca Portland sa castige si in deplasare, Portland a castigat ultimele trei meciuri directe si ultimele patru meciuri jucate pe acest teren si in toate aceste patru meciuri Portland a castigat la o diferenta mai amre de trei pucnte. Ma astept la o victorie a oaspetilor care sunt echipa mai buna, vin cu un moral excelent si nu cred ca vor avea probleme in acest meci. Sacramento este o echipa modesta mult sub Portland, care se afla pe locul sapte in Cofnerinta de Vest. Asadar merg pe oaspeti la un handicap de trei puncte.
(03.02.2012) Atlanta vs. Memphis - Predictie: Pste 182.5 puncte, Tipster:cainele , Adaugat:02-Feb-2012 11:42
Un meci foarte interesant se anunta in aceasta noapte in NBA intre Atlanta si Memphis.Memphis a reusit in sfarsit sa stopeze seria de p[atru infrangeri consecutive, reusind sa castigat cu 100-97 meciul de acasa cu Denver. Acum memphis va juca in deplasare la Atlanta. Gazdele vin dupa trei victorii consecutive in deplasare. In acest meci am sa merg pe un total de peste 182.5 puncte,a sadar minim 183 de puncte pentru acest meci. In ultimele sapte meciuri directe de fiecare data acest total a fost depasit, iar in ultimele cinci meciuri directe in patru am avut un total mai ridicat. In ultimul meci jucat tot la Atlanta, gazdele au castigat cu 112-109. Astazi ma astept la un meci cu multe puncte cred ca vom avea undeva pe la 190 de puncte in acest meci, iar cota pentru acest pariu merita icnercata cu incredere mare. Ma astept ca ambele echipe sa ajunga udneva pe la 100 de puncte si totalul cred ca va iesi lejer.
(03.02.2012) Golden State Warriors vs. Utah Jazz - Predictie: 2, Tipster:krestos , Adaugat:02-Feb-2012 12:53
Maine dimineata pe Oracle Arena va avea loc un meci ce mi se pare destul de interesant , mai ales ca oaspetii primesc o cota de la bookmakaeri aproape de nerefuzat.Golden State Warriors o echipa de fundul clasamentului in NBA , o echipa care nu este capabila de surprize , cel putin eu nu am vazut sa faca asa ceva , vin dupa alte 5 meciuri jucate acasa , acesta fiind al saselea , in ultima partida castigand in fata celor de la Sacramento Kings insa dupa ce la pauza erau condusi cu puncte bune avansa.Monta Ellis a avut o partida mult mai proasta decat altele unde nu rata cos de 3 puncte.De partea cealalta Jazz o echipa solida vine dupa infrangerea de pe teren propriu in aceasta dimineata cu Los Angeles Clippers unde Chris Paul a jucat exemplar si au pierdut la limita scor 105- 107. Ma astept la acest meci sa fie controlat de oaspeti in ciuda cotei care nu prea le da sanse de victorie.
.Tenis.
(02.02.2012) Mikhail Youzhny vs. Grega Zemlja - Predictie: Youzhny 2-0, Tipster:snkbets , Adaugat:02-Feb-2012 09:55
In turul doi al turneului de la Zagreb rusul Mikhail Youzhny, nr. 39 ATP il intalneste pe slovenul Grega Zemlja, jucator clasat pe pozitia 121. In acest inceput de an Youzhny a mai participat la Doha unde a pierdut in sferturi cu Nadal iar la Australian Open a pierdut in primul tur in 5 seturi cu Golubev. Aici Mikhail este cap de serie numarul 3 si a trecut in primul tur de Stakhovsky 6-4,7-6. Zemlja a mai jucat la Doha unde venind din calificari a pierdut cu Federer in turul doi; la Australian Open a pierdut in turul doi al calificarilor iar saptamana trecuta a pierdut la challangerul de la Heillbronn cu Phau. Aici a trecut ieri in primul tur de Veic 7-6,7-6. Este prima intlanire directa intre cei doi iar rusul este favorit. Youzhny este cu o clasa peste adversar si poate castiga chiar in doua seturi cota oferita de betclic fiind destul de atractiva.
(02.02.2012) Harri Heliovaara vs. Jurgen Zopp - Predictie: Zopp 2-0, Tipster:snkbets , Adaugat:02-Feb-2012 10:46
In turul doi al turneului challenger de la Kazan, Rusia finlandezul Harri Heliovaara numarul 215 ATP il intalneste pe estonianul Jurgen Zopp, jucator clasat pe pozitia 139. Heliovaara a jucat doar doua meciuri in acest an, pe primul l-a pierdut destul de clar la Australian Open cu Marti 0-6,3-6 iar al doilea l-a castigat aici in primul tur cu Bubka 6-4,6-4. Zopp are 6 victorii si 3 infrangeri in acest an, la Australian Open reusind sa intre pe tabloul principal unde a pierdut in fata reprezentantului gazdelor Duckworth. Aici a trecut in primul tur de italianul Fabbiano 7-6,6-2 meci in care a servit 10 asi si a oferit o singura sansa de break. In meciurile directe scorul este 4-0 pentru Zopp, ultima intalnire fiind anul trecut in calificarile de la Stockholm 6-4,7-5. In toate cele 4 intalniri Heliovaara a castigat un singur set si acela la tie-break. Zopp este jucatorul mai valoros aici si cred ca poate castiga in minimum de seturi.
(03.02.2012) Frederico Gil vs. Jeremy Chardy - Predictie: Jeremy Chardy, Tipster:snkbets , Adaugat:02-Feb-2012 11:15
In sferturile de finala ale turneului de la Vina del Mar (Chile) portughezul Frederico Gil, numarul 99 ATP il intalneste pe francezul Jeremy Chardy, jucator clasat pe pozitia a 82-a. In acest an Gil a reusit sa ajunga in turul 3 la Australian Open profitand si de un traseu favorabil. Aici i-a invins pe Lorenzi 6-3,5-7,6-1 si pe Andujar 6-2,6-1. Chardy a inceput bine anul 2012 si are pina acum 7 victorii si o singura infrangere. A reusit sa castige un turneu challanger pe hard la Noumea iar a Australian Open a pierdut in primul tur in 5 seturi cu bulgarul Dimitrov. Aici a trecut de Prodon 6-4,6-3 si de Leonardo Mayer 7-5,6-2. Gil si Chardy s-au mai intalnit de 4 ori, francezul conducand cu 3-1, insa ultima confruntare a fost castigata de portughez in 2011 la Bucuresti 2-6,6-4,6-3. Se anunta un meci echilibrat in care cred ca Chardy pleaca cu prima sansa.
.Alte sporturi.
(02.02.2012) Biatlon- Masculin vs. Sprint 10 Km (oslo Holmenkollen/nor) - Predictie: Head-to-Head A. Birnbacher/O.E. Bjorndalen=1, Tipster:squeek , Adaugat:02-Feb-2012 11:57
La Oslo ne asteapta o noua etapa din Cupa Mondiala la biatlon.Eurosport transmite din nou toate etapele si la masculin si la feminin.Aceasta cursa va fi in direct de la ora 15:30.Se pare ca vremea va fi agreabila pentru biatlonisti si conditiile de concurs sunt excelente.Am ales duelul dintre neamtul Andi Birnbacher si norvegianul Ole Einar Bjoerndalen.In acest sezon Andi a fost peste Bjoerndalen in mai toate competitiile disputate.De la Ostersund am numarat 12 concursuri in care neamtul a terminat in fata veteranului Ole.Andi a obtinut aici anul trecut prima victorie din cariera in Cupa Mondiala.Deasemenea el este intr-o forma buna si in acest sezon ,avand un loc patru la sprintul precedent de la Antholz.In plus se descurca mai bine la trageri fata de norvegian avand 84.9% procentajul tintelor sparte fata de 81.8% al scandinavului,desi a concurat mai des fata de acesta.Sa nu mai spun ca la precedentul sprint al sezonului ,de la Antholz,germanul avea prima pozitie la timpul pe schiuri fata de locul 37 al lui Ole.In aceste conditii doar o potiune magica,sustinerea fanilor si amintirea vremurilor bune din trecut l-ar putea ajuta pe Bjoerndalensa il intreaca pe cel mai bun neamt al sezonului ,Andreas Birnbacher.
Bonusurile sponsorilor:
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_bet365.gif - 200 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_gamebookers.gif - 200 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_sportingbet.bmp - 100 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_betclick.gif - 80RON GRATUIT
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_bwin.gif - Bonus 100 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_10bet.gif - 100 EUR
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_doxxbet.jpg - 200 RON - 100%
Linkuri utile:
- Biletul zilei
- Rezultate live, Scoruri live
- Programul meciurilor urmatoare