Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: pennsylvania treasure hunt 5/30 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

pennsylvania treasure hunt 5/30

Postat 02 February 2012 - 11:36 PM (#1) Useril este offline   CojoDutzu 

• Parior
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 02-February 12

Salut...stie cineva vreun sistem in care sa iti alegi 10-15 numere care le crezi u norocoase si sa faci cu ele o schema in care sa ai 3 nr din 3...adika oricare 3 numere din astea 10-15 care ti le alegi daca ies..sa fi castigator pe un bilet 3/3? :)
0

Postat 03 February 2012 - 10:15 AM (#2) Useril este offline   Cancelaru_De_Fier 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 230
  • Inregistrat: 02-May 08

Vezi postareaCojoDutzu, la 02 February 2012 - 11:36 PM, a spus:

Salut...stie cineva vreun sistem in care sa iti alegi 10-15 numere care le crezi u norocoase si sa faci cu ele o schema in care sa ai 3 nr din 3...adika oricare 3 numere din astea 10-15 care ti le alegi daca ies..sa fi castigator pe un bilet 3/3? :)

Da. Se numeste schema Combinari de 15 numere luate cate 3 si contine 455 de variante de cate 3 numere.

Daca te referi la "sa fi castigator pe un bilet 3/5?" atunci ai schema asta : http://www.ccrwest.o...5/C_15_5_3.html (poate sunt altele si mai bune, dar site-ul asta il folosesc eu) care are 56 de variante.

Aceasta postare a fost editata de Cancelaru_De_Fier: 03 February 2012 - 10:15 AM

Cand ai un tel si toate sansele sunt impotriva ta, LUPTA pana la capat. Nu conteaza daca iti atingi sau nu telul, conteaza ca ai LUPTAT!!!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba