Montpellier, France
Level: ATP
Draw: 32
Prize money: USD398K
Surface: Indoor Hard
Web: www.opensuddefrance.com/
Zagreb, Croatia
Surface: Indoor Hard
Web: www.zagrebindoors.com/
Vina del Mar, Chile
Surface: Clay
Web: www.vtropen.cl/
|
|
Pagina 1 din 1
ATP Montpellier/Zagreb/Vina del Mar
Postat 03 February 2012 - 08:33 AM (#2)
Montpellier
Gasquet - Kohlschreiber
Cota de 3,40 pe neamt mi se pare exagerata, chiar daca gasquet conduce cu 2-0 in intalnirile directe dar ambele meciuri au fost echilibrate si sunt de mai bine de 5 ani. Kohlschreiber are un an foarte bun, i-a luat un set lui Nadal la Doha, a jucat semifinale la Auckland pierzand la O Rochus - dar si-a luat revansa in primul tur aici, a prins turul 4 la AO fiind eliminat de Del Potro, si a jucat foarte bine la acest turneu.
Daca nu indrazniti sa-l luati la victorie, cred ca Kohleschreiber(+1,5 sets) @1,93 de la Pinnacle merita incercat
Zagreb
Haase - Lacko
Lacko a jucat excelent la AO trecand de calificari si de Ljubicic si Young pe tablou fiind invins de Nadal in turul 3 dar nu asa usor cu ar putea s-o arate scorul. Aici i-a scos pe Starace si Bogomolov.
Haase a avut culoar bun in acest turneu avandu-i adversari pe Mesaros si Bachinger acestea fiind primele victorii ale sale de anul asta.
H2H este 1-0 pentru lacko insa meciul e destul de vechi.
Oricum il vad pe Lacko cu prima sansa de departe iar cota peste 2 oferita de Pinnacle e excelenta
Baghdatis - Dodig
Dodig este campionul de anul trecut al acestui turneu si nu vad de ce este underdog, mai ales ca in fata lui Baghdatis are o victorie anul trecut.
Cipriotul n-a impresionat nici la Sydney nici la AO si mi-e greu sa cred ca va afce un meci de senzatie acum dupa ce s-a cam chinuit si in primele 2 tururi.
Pentru mine clar - victorie Dodig la cota de 2,87 - Pinnacle, dar pentru cei mai fricosi Dodig(+1,5 sets) @1,72 - Pinnacle mi se pare o optiune excelenta
Mult succes!
Gasquet - Kohlschreiber
Cota de 3,40 pe neamt mi se pare exagerata, chiar daca gasquet conduce cu 2-0 in intalnirile directe dar ambele meciuri au fost echilibrate si sunt de mai bine de 5 ani. Kohlschreiber are un an foarte bun, i-a luat un set lui Nadal la Doha, a jucat semifinale la Auckland pierzand la O Rochus - dar si-a luat revansa in primul tur aici, a prins turul 4 la AO fiind eliminat de Del Potro, si a jucat foarte bine la acest turneu.
Daca nu indrazniti sa-l luati la victorie, cred ca Kohleschreiber(+1,5 sets) @1,93 de la Pinnacle merita incercat
Zagreb
Haase - Lacko
Lacko a jucat excelent la AO trecand de calificari si de Ljubicic si Young pe tablou fiind invins de Nadal in turul 3 dar nu asa usor cu ar putea s-o arate scorul. Aici i-a scos pe Starace si Bogomolov.
Haase a avut culoar bun in acest turneu avandu-i adversari pe Mesaros si Bachinger acestea fiind primele victorii ale sale de anul asta.
H2H este 1-0 pentru lacko insa meciul e destul de vechi.
Oricum il vad pe Lacko cu prima sansa de departe iar cota peste 2 oferita de Pinnacle e excelenta
Baghdatis - Dodig
Dodig este campionul de anul trecut al acestui turneu si nu vad de ce este underdog, mai ales ca in fata lui Baghdatis are o victorie anul trecut.
Cipriotul n-a impresionat nici la Sydney nici la AO si mi-e greu sa cred ca va afce un meci de senzatie acum dupa ce s-a cam chinuit si in primele 2 tururi.
Pentru mine clar - victorie Dodig la cota de 2,87 - Pinnacle, dar pentru cei mai fricosi Dodig(+1,5 sets) @1,72 - Pinnacle mi se pare o optiune excelenta
Mult succes!
Postat 03 February 2012 - 12:25 PM (#3)
Nieminen +4.5 încă mai rezistă la bwin, 1,72. La celelalte handicapul e setat la 4 și cotele scad. Cred că finlandezul poate acoperi, are un început de an bun, a tot bătut la francezi în 2012 :mrg: și chiar dacă nu o va mai face și azi, nu cred să cedeze ușor. Primul set cred că va da tot și nu e exclus să-l ducă în prelungiri sau să se impună, Monfils revenind apoi și făcând spectacol în fața susținătorilor. Francezul nu cred că îi va face mai mult de un break pe set fără să cedeze și el, așa că fără 3-6, 4-6 Gael s'il vous plaît
ps: eu am să fiu „fricos” la Dodig și am să-l iau +3,5 games :mrg:
Baftă să avem!
ps: eu am să fiu „fricos” la Dodig și am să-l iau +3,5 games :mrg:
Baftă să avem!
I'm not as think as you drunk I am
Postat 03 February 2012 - 09:46 PM (#4)
Frumoasa partida intre Karlovic si Youszhny , in continuare ramane intrebarea ce ar face Croatul fara serviciul ce face furori , si cat il va mai tine fizicul.
Oricum frumoasa partida.
Oricum frumoasa partida.
Postat 04 February 2012 - 10:50 AM (#6)
nu cred ca exista partida frumoasa cand pe teren e Karlovic...omul e anti-tenis!
Postat 04 February 2012 - 12:46 PM (#7)
Putem privi tenisul din mai multe puncte de vedere mie imi plac jucatorii ce joaca puncte scurte si se bazeaza pe serviciu gen Isjner, Raonic,Karlovic etc.
Poate la altii va place sa vedeti jucatori gen ferrer care lucreaza mai mult , pentru puncte.
Poate la altii va place sa vedeti jucatori gen ferrer care lucreaza mai mult , pentru puncte.
Postat 05 February 2012 - 01:54 PM (#8)
Cand serveste karlovic sunt 3 procedee:
1. Serva este As,sau mingea e returnata afara
2. Serva este aproape as,cu greu returnata in teren si el doar o pune in coltul opus(servici-vole)
3. Daca nu i-a mers serva foarte bine,iar adversarul a reusit sa returneze mingea bine,loveste numai slice si poate 1 data la 5 lovituri da un forehand
Iar cand serveste adversarul se aplica punctul 3 de mai sus.Loveste numai slice si din an in paste da un forehand.
1. Serva este As,sau mingea e returnata afara
2. Serva este aproape as,cu greu returnata in teren si el doar o pune in coltul opus(servici-vole)
3. Daca nu i-a mers serva foarte bine,iar adversarul a reusit sa returneze mingea bine,loveste numai slice si poate 1 data la 5 lovituri da un forehand
Iar cand serveste adversarul se aplica punctul 3 de mai sus.Loveste numai slice si din an in paste da un forehand.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor