.Baschet SUA.
(03.02.2012) Sacramento vs. Portland - Predictie: Portland-3 puncte, Tipster:cainele , Adaugat:02-Feb-2012 11:21
Un meci itneresant se anunta in aceasta noapte in NBA intre Sacramento si Portland. Sacramento vine dupa o serie slaba de rezultate, cinci infrangeri consecutive. de partea cealalta Portland inca scartaie in meciurile pe care le joaca in deplasare, insa acasa joaca foarte bine. Portland a castigat noaptea trecuta cu 112-68 meciul de acasa cu Charlotte, administrand celor de la Charlotte cea mai grea infrangere din istoria clubului. Este timpul ca Portland sa castige si in deplasare, Portland a castigat ultimele trei meciuri directe si ultimele patru meciuri jucate pe acest teren si in toate aceste patru meciuri Portland a castigat la o diferenta mai amre de trei pucnte. Ma astept la o victorie a oaspetilor care sunt echipa mai buna, vin cu un moral excelent si nu cred ca vor avea probleme in acest meci. Sacramento este o echipa modesta mult sub Portland, care se afla pe locul sapte in Cofnerinta de Vest. Asadar merg pe oaspeti la un handicap de trei puncte.
(03.02.2012) Atlanta vs. Memphis - Predictie: Pste 182.5 puncte, Tipster:cainele , Adaugat:02-Feb-2012 11:42
Un meci foarte interesant se anunta in aceasta noapte in NBA intre Atlanta si Memphis.Memphis a reusit in sfarsit sa stopeze seria de p[atru infrangeri consecutive, reusind sa castigat cu 100-97 meciul de acasa cu Denver. Acum memphis va juca in deplasare la Atlanta. Gazdele vin dupa trei victorii consecutive in deplasare. In acest meci am sa merg pe un total de peste 182.5 puncte,a sadar minim 183 de puncte pentru acest meci. In ultimele sapte meciuri directe de fiecare data acest total a fost depasit, iar in ultimele cinci meciuri directe in patru am avut un total mai ridicat. In ultimul meci jucat tot la Atlanta, gazdele au castigat cu 112-109. Astazi ma astept la un meci cu multe puncte cred ca vom avea undeva pe la 190 de puncte in acest meci, iar cota pentru acest pariu merita icnercata cu incredere mare. Ma astept ca ambele echipe sa ajunga udneva pe la 100 de puncte si totalul cred ca va iesi lejer.
(03.02.2012) New York vs. Chicago - Predictie: 1 incl OT, Tipster:cainele , Adaugat:02-Feb-2012 22:28
Meciul noptii in aceasta noapte in NBA, New York va juca acasa cu Chicago. Gazdele vin dupa victoria cu 113-86 de pe propriul teren cu Detroit. De partea cealalta Chicago vine dupa trei deplasari consecutive, au pierdut la Miami, au castigat la Washington si au pierdut noaptea trecuta cu 82-98 in deplasarea de la Philadelphia. New York nu are un sezon stralucit pana acum, insa are o echipa solida cu jucatori valorosi care pot sa castige in fata oricarei echipe. Este timpul ca, Carmelo Anthony sa faca un meci mare si sa aducao victorie importanta pentru New York. In sezonul trecut cele doua echipe s-au intalnit de trei ori, New York a castigat doua din aceste intalniri. La oaspeti vor lipsi Luol Deng si Rip Hamilton, doua absente importante. merg pe mana gazdelor care au o cota valoroasa si care cred ca vor reusi sa castige acest meci, iar cota este una valoroasa.
(03.02.2012) Golden State vs. Utah - Predictie: Sub 191 puncte, Tipster:cainele , Adaugat:02-Feb-2012 22:35
Un meci interesant se anunta in aceasta noapte in NBA, acolo unde Golden State va primi vizita celor de la Utah. In acest meci am sa merg pe un total de sub 191 puncte, cota pentru acest pariu este una excelenta si merita incercata cu incredere. In acest sezon cele doua echipe s-au mai intalnit tot la Golden State, atunci oaspetii au reusit sa castige la limita cu 88-87, insa totalul a fost de doar 175 de puncte. In ultimele trei meciuri dintre cele doua echipe disputata la Golden State cel mai mult s-au inscris 177 de puncte si cred ca si in aceaasta noapte lucrurile vor sta la fel. Utah vine dupa trei meciuri jucate acaa, ultimul a fost pierdut cu Clippers. de partea cealalta pentru Golden State acesta este al cincilea meci la rand pe care il joaca acasa, in trei din aceste meciuri am avut sub 190 de puncte. Vad un total destul de scazut in acest meci.
(03.02.2012) Golden State Warriors vs. Utah Jazz - Predictie: 2, Tipster:krestos , Adaugat:02-Feb-2012 12:53
Maine dimineata pe Oracle Arena va avea loc un meci ce mi se pare destul de interesant , mai ales ca oaspetii primesc o cota de la bookmakaeri aproape de nerefuzat.Golden State Warriors o echipa de fundul clasamentului in NBA , o echipa care nu este capabila de surprize , cel putin eu nu am vazut sa faca asa ceva , vin dupa alte 5 meciuri jucate acasa , acesta fiind al saselea , in ultima partida castigand in fata celor de la Sacramento Kings insa dupa ce la pauza erau condusi cu puncte bune avansa.Monta Ellis a avut o partida mult mai proasta decat altele unde nu rata cos de 3 puncte.De partea cealalta Jazz o echipa solida vine dupa infrangerea de pe teren propriu in aceasta dimineata cu Los Angeles Clippers unde Chris Paul a jucat exemplar si au pierdut la limita scor 105- 107. Ma astept la acest meci sa fie controlat de oaspeti in ciuda cotei care nu prea le da sanse de victorie.
(03.02.2012) Atlanta Hawks vs. Memphis Grizzlies - Predictie: Atlanta Hawks -4, Tipster:krestos , Adaugat:02-Feb-2012 23:13
In aceasta noapte cu incepere de la ora 02:30 pe Philips Arena , Atlanta Hawks vine dupa un parcurs foarte bun facut in deplasare cu 4 victorii din 5 meciuri , ultima fiind in fata celor de la Toronto pe care i-au spulberat scor 100-77.Si au 9 victorii in ultimele 11 meciuri jucate.Ei se afla pe primul loc in Southeast Division la egalitate cu Miami Heat cu 16 victorii si 6 infrangeri.De partea cealalta Memphis vin dupa 5 meciuri in care 4 au fost pierdute consecutiv , ultimul joc castigandu`l in fata celor de la Denver in prelungiri.Hawks au castigat ultimele 5 partide disputate pe Philips Arena in fata celor de la Memphis.MA astept si in aceasta noapte la un meci spectaculos insa cu victoria gazdelor care joaca un basket impresionant , fiind de altfel si o echipa candidata la titlu.
(03.02.2012) Sacramento Kings vs. Portland Trailblazers - Predictie: Portland Trailblazers -3, Tipster:krestos , Adaugat:02-Feb-2012 23:47
Pentru aceasta noapte in NBA am ales alta partida care mi se pare foarte interesanta mai ales ca gazdele sunt printre ultimele cele mai slabe echipa din NBA in momentul acesta , si de altfel este o echipa care mie nu imi place deloc.Pe Arco Arena de la ora 05:00 Kings primeste vizita echipei care acasa joaca un super baschet si in deplasare parca sunt alta echipa avand doar 3 victorii si 8 infrangeri in toate deplasarile.Sacramento vine dupa un meci in deplasare la Golden State Warriors o echipa de asemeni destul de slaba , unde au condus prima repriza si au jucat un baschet rezonabil , insa au reusit performanta sa piarda meciul scor 93-90.Portland o echipa care imi place mult cu siguranta vor cauta in acest meci o victorie in deplasare pentru ca nu au mai facuto demult timp ,ultima fiind pe 16 ianuarie acasa la New Orleans Hornets.O cota foarte buna care merita jucata la acest handicap.
(03.02.2012) La Clippers vs. Den Nuggets - Predictie: LA Clippers -1.0 (HA), Tipster:Buly , Adaugat:02-Feb-2012 21:19
Incepe batalia adevarata in diviziile americane de baschet si avem azi una dintre cele mai tari intalniri ale diviziei Pacifice (dupa parerea mea aici este cea mai stransa competitie) intre Clippers si Nuggets. Practic acest meci este un potential meci pentru calificare in play off si/sau pentru castigarea diviziei. Desi au inchis luna ianuarie cu infrangeri dupa o serie foarte buna de victorii, cei de la Denver spera sa scoata un rezultat bun la Clippers in a doua intalnire cu acestia la mai putin de o saptamana, victorie ce ar pune lucrurile pe un fagas mai bun. Totusi, parerea mea este ca meciul, desi strans, are o usoara tenta de a se indrepta spre Clippers, fapt pentru care am si ales acest handicap mic oferit de bet365, o linie corecta dupa parerea mea. Clippers cu achizitiile sale se bate si se va bate in continuare pentru play off, la fel ca si OKC Thunder. Schimbarile de jucatori din acest an au strans foarte mult lucrurile, cel putin in aceasta divizie si cei precum Billups, Paul si Griffin chiar pot face diferenta intr-un meci de acest gen.
.Tenis.
(03.02.2012) Samuel Groth vs. Yuichi Sugita - Predictie: Samuel Groth to win 2-0, Tipster:squeek , Adaugat:02-Feb-2012 19:33
In semifinalele challengerului de la Burnie,Australia,se dueleaza niponul Yuichi Sugita si "cangurul" Sam Groth.Cei doi s-au mai intalnit de doua ori in cariera si scorul este egal.Ambele meciuri s-au jucat pe hard,in 2008 castiga Groth in doua seturi la Yokohama si in 2009 castiga Sugita cu tie-break in setul decisiv.Yuichi ocupa locul 179 ATP si vine dupa o semifinala la Honolulu in saptamana trecuta.Cea mai buna performanta pentru el la Burnie e semifinala reusita acum doi ani.Are victorii in acest sezon la Rochus,cu LU,cu Bemelmans,Smyczek,jucatori cat de cat decenti si cunoscuti.Aici a trecut in doua seturi de Smith si apoi in trei seturi de chinezii Zhang si Chen.Australianul Groth va sari mult in clasament,el ocupand abia locul 788 ATP.El a trecut in primul tur de Lemke ,apoi a beneficiat de accidentarea lui Istomin pentru a castiga in sferturi cu Millman.In primul tur a servit 18 asi si a acordat doar o minge de break.In sferturi a servit 15 asi si a acordat doua mingi de break.Australianul a jucat mai putin si e mai fit.In plus are un serviciu de zile mari si daca ii intra primul servici cat mai des are sanse de a castiga iar in doua seturi.
(03.02.2012) Frederico Gil vs. Jeremy Chardy - Predictie: Jeremy Chardy, Tipster:snkbets , Adaugat:02-Feb-2012 11:15
In sferturile de finala ale turneului de la Vina del Mar (Chile) portughezul Frederico Gil, numarul 99 ATP il intalneste pe francezul Jeremy Chardy, jucator clasat pe pozitia a 82-a. In acest an Gil a reusit sa ajunga in turul 3 la Australian Open profitand si de un traseu favorabil. Aici i-a invins pe Lorenzi 6-3,5-7,6-1 si pe Andujar 6-2,6-1. Chardy a inceput bine anul 2012 si are pina acum 7 victorii si o singura infrangere. A reusit sa castige un turneu challanger pe hard la Noumea iar a Australian Open a pierdut in primul tur in 5 seturi cu bulgarul Dimitrov. Aici a trecut de Prodon 6-4,6-3 si de Leonardo Mayer 7-5,6-2. Gil si Chardy s-au mai intalnit de 4 ori, francezul conducand cu 3-1, insa ultima confruntare a fost castigata de portughez in 2011 la Bucuresti 2-6,6-4,6-3. Se anunta un meci echilibrat in care cred ca Chardy pleaca cu prima sansa.
(03.02.2012) Richard Gasquet vs. Philipp Kohlschreiber - Predictie: Gasquet 2-0, Tipster:snkbets , Adaugat:02-Feb-2012 22:09
In sferturile de finala ale turneului de la Montpellier francezul Richard Gasquet, numarul 16 ATP il intalneste pe germanul Philipp Kohlschreiber, jucator situat pe pozitia 33. In acest inceput de an francezul a pierdut in sferturi la Sydney cu Istomin, iar a Australian Open a ajuns pina in turul 4 acolo unde a fost invins de spaniolul Ferrer. Aici la Montpellier este cap de serie numarul 4 si a avut liber in primul tur pentru ca in runda secunda sa-l elimine fara mari probleme pe Davydenko 6-3,6-4. Kohlschreiber are si el un inceput bun de an cu semifinala la Sydney si un tur 4 la Australian Open. Aici a trecut de Rochus 6-1,6-4 si de Roger-Vasellin 6-4,7-5. In meciurile directe francezul conduce cu 2-0, ultima confruntare datand tocmai din 2006 6-1,1-6,6-2 la Gstaad. Gasquet pleaca favorit si in aceasta partida si daca francezul isi va continua evolutia buna aratata in meciul cu Davydenko are sanse sa castige aceasta partida chiar in doua seturi.
(03.02.2012) Carlos Berlocq vs. Federico Del Bonis - Predictie: Berlocq 2-0, Tipster:snkbets , Adaugat:03-Feb-2012 11:15
In primul sfert de finala al turneului de la Vina del Mar (Chile) argentinianul Carlos Berlocq numarul 55 ATP il intalneste pe italianul Federico Del Bonis jucator clasat pe pozitia 172. Berlocq vine dupa un tur doi la Australian Open unde a fost invins in 4 seturi de Karlovic. Aici a trecut de Gimeno-Traver 7-5,6-0 si de Junqueira 6-1,6-0. Del Bonis are un inceput bun de an cu semifinale la challangerul de la Sao Paolo. Aici vine din calificari unde a trecut de Munoz, Cabal si Arguello, apoi pe tabloul principal i-a invins pe Massu 6-0,6-3 si pe Bellucci 6-2,7-5. Berlocq si Del Bonis s-au mai intalnit o singura data la challangerul de la Milano in 2010 cand argentinianul a castigat 6-3,6-2. Mai valoros dar si mai experimentat Berlocq pleaca cu prima sansa in aceasta partida pe care o poate castiga chiar in doua seturi cota fiind una atractiva.
(03.02.2012) R. Haase vs. L. Lacko - Predictie: L. Lacko, Tipster:referee92 , Adaugat:03-Feb-2012 10:56
Prima semifinala a turneului indor de la zagreb se va disputa intre Haase locul nr 62 in clasamentul ATP si Lacko un tanar clasat pe pozitia 97.Ce-i doi jucatori s-au mai intalnit o data insa in 2007 atunci a castigat Lacko in minimum de set-uri.Lacko este intr`o forma foarte buna in acest moment trecand la australian open de doi jucatori mai bine clasati ca el pe tabloul principal si si 3 runde de calificare in timp ce Haase a pierdut in primul tur si la Australian Open si la Sidney unde l`a batut Bolgomolov , jucator care a fost zdrobit practi de Lacko aseara.Chiar daca are doua victori la acest turneu Haase le`a obtinut in compania unor jucatori mult mai slab considerati decat el.
(03.02.2012) M. Berrer vs. J. Melzer - Predictie: 0-2, Tipster:referee92 , Adaugat:03-Feb-2012 11:00
A doua semifinala a aceluaiasi turneu ATP 250 de la Zagreb este putin mai dezechilibrata in opinia mea. Melzer un jucator cu multe calitatati si care poate sa bata jucatori cu nume , intr`o zi bunicica .Insa a demonstrat ca uneori este cam inconstant . Ce mi`a facut cu ochiu este acea ca a inceput acest turneu foarte bine si invins doi jucatori precum : Seppi si Petzschner pierzand 4 respesctiv 5 game-uri. Chiar daca si Berrer a demonstrat ca este intr`o dispozitie buna mizez astazi pe un 2-0 Melzer deoarece imi place destul de mult stilul lui de joc.
(03.02.2012) M. Youzhny vs. I. Karlovic - Predictie: I. Karlovic, Tipster:referee92 , Adaugat:03-Feb-2012 11:04
A 3-a seminfinala de la Zagreb pune in fata unul din cei doi favoriti ai gazdelor , uriasul Ivo Karlovic si rusul Youzhny. Mi se pare ca in ultimul an rusul nu a mai fost ce era acum 2-3 ani cand facea figuri frumoase la mai toate turnele si se afla acolo sus intre jucatori cu nume. Acum ocupa locul 38 in clasamentul ATP am inteles ca a fost si o accidentare la mijloc . Insa de partea ceealalta Karlovic mi se pare foarte bine pregatit in ultima vreme. Acum 2-3 ani il stiam doar pentru serviciul sau impresionant insa acuma vad ca mai joaca si castiga tot mai multe mingi de raliuri.Tinand cont ca joaca si acasa mizez pe Karlovic.
(03.02.2012) M. Baghdatis vs. I. Dodig - Predictie: I. Dodig +1.5 SETS, Tipster:referee92 , Adaugat:03-Feb-2012 11:09
Ultimul meci din tabloul sferturilor este cel intre Bahdatis si Dodig cel de`al doilea favorit al gazdelor. Mizez in acest meci ca Dodig ii va lua cel putin un set lui Baghdatis . Croatul este castigatorul de anul trecut al acestui turneu si are niste puncte de aparat . In plus suportul fanilor cred ca va avea un cuvant important in acest meci. Scorul la intalniri directe este 1-0 in favoarea croatului aceasta intalnire disputandu`se anul trecut deci sunt multe premize pentru ca Dodig sa faca un meci bun astazi.
.Hochei SUA.
(03.02.2012) Boston Bruins vs. Carolina Hurricanes - Predictie: Bruins (1-X-2), Tipster:sosolino , Adaugat:02-Feb-2012 14:56
Canes se deplaseaza in aceasta noapte in Boston pt a obtine a 4-a victorie consecutiva in fata campionilor, un lucru absolut uimitor daca stam sa privim cum arata clasamentul la zi pt ca cele doua formatii se gasesc la poluri diferite, insa totusi trupa din Carolina au reusit in acest sezon 3 victorii din tot atatea meciuri in fata celor de la Bruins. Ei bine, o echipa care se respecta si cred ca asa sunt si cei din Boston nu vor accepta acest lucru si vor gasi solutia de evita o umilinta in fata celor de la Canes, mai ales ca in cele 3 jocuri pierdute cea mai dura infrangere a venit tot in TD Garden cand Hurricanes s-au impus cu 4-1 iar cea mai recenta intalnire avuta loc in RBC Center s-a incheiat cu 4-2 pt Staal&Co. Bruins vin dupa o victorie cu 4-3 impotriva celor de la Sens tot pe arena proprie in vreme ce Canes dupa esecul pe gheata proprie cu Islanders, scor 2-5. Jaroslav Spacek va lipsi de la Canes in vreme ce de la Bruins va lipsi Nathan Horton. Imi vine foarte greu de crezut ca Bruins sa cedeze si al 4-lea joc direct cu cei din Carolina si ii vad castigand fara probleme acest joc.
(03.02.2012) Philadelphia Flyers vs. Nashville Predators - Predictie: Flyers ML, Tipster:sosolino , Adaugat:02-Feb-2012 15:11
Cea mai in forma echipa a momentului, Predators se deplaseaza in aceasta noapte pe arena Wells Fargo Center din Philadelphia unde vor da piept pt a doua oara in acest sezon cu Flyers, precedenta intalnire avuta loc in Nashville s-a incheiat cu victoria gazdelor scor 4-2. Predators au 9-1-0 in ultimele 10 jocuri, ei vin dupa victoria din Minnesota cu 5-4 acumuland 5 victorii consecutive, in vreme ce Flyers nu au de cat 5-3-2 in ultimele 10 dispute aratand un joc slabut in ultima confruntare avuta, infrangere cu 1-2 in OT in fata celor de la Jets. Jerred Smithson si Francis Bouillon sunt absentele din tabara oaspetilor, iar de la gazde deja e obisnuinta sa evolueze fara Chris Pronger, Danny Briere si James van Riemsdyk fiind absente de lunga durata. Consider ca Predators au nevoie de un dus rece si il vad venind in acest joc mai ales ca o echipa ca Flyers nu pierde foarte des doua jocuri la rand pe arena proprie si jucatori precum Hartnell, Giroux sau Jagr pot face diferenta oricand.
(03.02.2012) Edmonton Oilers vs. Chicago Blackhawks - Predictie: Blackhawks ML, Tipster:sosolino , Adaugat:02-Feb-2012 15:24
Jocul 4 al acestei serii si ultimul din acest sezon, iar precedntele doua au fost castigate de Oilers destul de convingator, 9-2 tot pe aceasta arena si 4- 3 in Chicago la inceputul acestui an insa incet incet Oilers au devenit o echipa ce nu a mai reusit sa lege victoriile avand 3-5-2 in ultimele 10 jocuri si vin dupa victoria cu 3-2 impotriva celor de la Avalanche insa se gasesc in continuare pe penultimul loc din Vest in vreme ce indienii au 5-3-2 in ultimele 10 jocuri si vin dupa esecul din Vancouver in OT cu 3-2 dar in schimb se gasesc pe locul 4 si spera la o clasare cat mai inalta in conferinta. Insa nu doar pozitia din clasament ma fac merg pe trupa din Chicago ci in mod special pe revenirea a 2 jucatori de baza, Sharp si Kane care au lipsit in ultimele jocuri si s-a vazut acest lucru, singura absenta din tabara lor fiind cea a lui Daniel Carcillo care va lipsi tot sezonul. De la Oilers vor lipsi Ryan Nugent-Hopkins, Cam Barker si Tom Gilbert. Avem de a face cu un meci clasic de revansa cum se obisnuieste in NHL, iar faptul ca Blackhawks au toti jucatorii cheie disponibil imi intareste si mai mult argumentul cum ca nu vor pleca invinsi din Edmonton .
(03.02.2012) San Jose Sharks vs. Dallas Stars - Predictie: Stars ML, Tipster:sosolino , Adaugat:02-Feb-2012 15:39
Stars se pregatesc pt a doua deplasare consecutiva de dupa pauza datorata All Star Game si dupa ce au reusit sa fac spectacol in Anaheim invingand cu 6-2 pe Ducks vor dorii sa continue in aceeiasi maniera si in deplasarea de pe HP Pavilion din San Jose acolo unde vor intalni pe Sharks pt al 3-lea joc din acest sezon cu precedentele doua fiind castigate de rechini fara prea mari probleme. Stars au in ultimele 10 jocuri o linie de 4-5-1 in vreme ce Sharks au 5-3-2 ei venind tot dupa o victorie convingatoare, un 6-0 cu Blue Jackets insa trupa din Columbus pare incapabila sa mai bata pe cineva in acest sezon deci victoria rechinilor este absolut normala. Stars au lotul complet sanatos doar Nicklas Grossman este incert din cauza unei raceli insa cel mai probabil va juca in timp ce de la Sharks lipsesc Martin Havlat si Tommy Wingels iar Ryane Clowe si Jason Demers sunt listati ca day-to-day. Consider ca fiind foarte valoroasa cota celor de la Stars mai ales ca Sharks nu sunt o echipa tocmai de speriat si ambele se regasesc cam la acelasi nivel din punct de vedere al loturilor de care dispun deci orice e posibil si prevad o mica surpriza in acest joc.
.Alte campionate.
(03.02.2012) Caracas vs. Penarol - Predictie: peste 1.5 prima repriza, Tipster:adriandinu , Adaugat:02-Feb-2012 20:44
In turul preliminar din Copa Libertadores se intilnesc in mansa retur venezuelenii de la Caracas si Penarol Montevideo din Uruguay. In meciul tur uruguayenii s-au impus categoric cu 4-0. Caracas este cea mai in forma echipa din Venezuela cu 11 titluri cistigate in ultimii douazeci de ani. De asemenea in Copa s-a calificat in grupe in ultimii 9 ani, in 2009 ajungind chiar in sferturile de finala. Cu toate acestea nu este o echipa de top din America de Sud, cel putin nu se poate compara cu Penarol, finalista ultimei Copa cind a pierdut in fata lui Santos. Penarol este si printre cele mai titrate echipe sud-americane cu 40 de titluri, 3 Copa si 3 cupe Intercontinentale. Fiind ca si calificata in grupe, in acest meci Penarol va juca detasata si de aceea ii va fi mult mai usor sa marcheze. Poate va face acest lucru si Caracas, cel putin in prima repriza cind cred ca se vor inscrie macar doua goluri, la fel ca si in tur.
(03.02.2012) Tigres vs. U. Espanola - Predictie: X, Tipster:adriandinu , Adaugat:02-Feb-2012 23:28
In ultimul meci din turul preliminar al Copei Libertadores se intilnesc in mansa secunda mexicanii de la Tigres de la UANL si Universidad Espanola din Chile. Echipa sud americana s-a calificat in aceasta faza datorita locului 3 ocupat in faza Apertura din campionatul din Chile. Echipele mexicanii sint invitate in fiecare an sa participe in Copa si chiar s-au descurcat binisor, acum trei ani Guadalajara a ajuns in finala, iar in grupe destul de des au ocupat primul loc. De data aceasta Tigres a avut ghinion, joaca tur preliminar si joaca impotriva unei echipe chiliene care este o specialista a jocurilor de egalitate in deplasare. In peste jumatate din meciurile jucate pe terenuri adverse Universidad a remizat. Si avind in vedere ca in tur au cistigat cu un 1-0 destul de bun, mexicanii trebuie sa iasa la joc sa incerce sa intoarca rezultatul. Dar nu cred ca vor reusi si se va termina cu un egal care ii va califica pe chilieni in faza grupelor.
Bonusurile sponsorilor:
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_bet365.gif - 200 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_gamebookers.gif - 200 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_sportingbet.bmp - 100 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_betclick.gif - 80RON GRATUIT
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_bwin.gif - Bonus 100 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_10bet.gif - 100 EUR
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_doxxbet.jpg - 200 RON - 100%
Linkuri utile:
- Biletul zilei
- Rezultate live, Scoruri live
- Programul meciurilor urmatoare