Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Turul Qatarului 2012 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Turul Qatarului 2012

Postat 05 February 2012 - 11:49 PM (#1) Useril este offline   maryusg 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1543
  • Inregistrat: 17-November 09

Duminica s-a desfasurat prima etapa din Turul Qatarului, castigata la sprint de Tom Boonen.

Luni de la ora 14 are loc etapa a 2-a, un contratimp pe echipe. O sa incerc ceva surprize pt ca distanta e scurta, 11,3km.

Castigator: Quick Step @ 8; GreenEdge @ 15 sportingbet

- fara dueluri. Nici in prima etapa n-am jucat.
0

Postat 07 February 2012 - 11:32 AM (#2) Useril este offline   maryusg 

• Parior Senior

Vezi postareamaryusg, la 05 February 2012 - 11:49 PM, a spus:

Castigator: Quick Step @ 8; GreenEdge @ 15 sportingbet

A castigat Garmin. Astazi are loc etapa a 3-a.

Castigatr: Guardini @ 21 sportingbet

Daniel Oss v Robert Wagner pick Oss @ 1.85 > 2u sportingbet

0

Postat 07 February 2012 - 12:36 PM (#3) Useril este offline   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 16-June 09

Vad multe nume 'grele' in turul asta, cam toata crema sprinterilor e aici . Sunt asa motivanti banii arabilor ca sa ii antreneze pe alde Cav, Farrar sau Sagan intr-o cursa onesta, sau e posibil sa fie dezinteresati unii dintre ei ? Ma gandesc si din ce am vazut la tine ca pe asta te bazezi incercand surprizele la sprint, altfel nu are nicio logica sa pariezi pe Guardini ala cand sunt alti sprinteri cu un pedigree mult mai bun in cursa ... singura posibilitate ar fi ca toti cei din varf sa o lase mai moale.
0

Postat 07 February 2012 - 12:50 PM (#4) Useril este offline   maryusg 

• Parior Senior

Sunt cred ca toti sprinterii buni prezenti in acest tur, insa cu siguranta nu sunt toti interesati. Cel putin in prima etapa Cavendish a fost departe, iar Farrar destul de slab pe locul 4. In plus e inceput de sezon si nici unul dintre favoriti nu sunt in forma maxima pentru ca toti isi doresc sa atinga maximul in marile tururi.

Asa ca un tanar precum Guardini dornic de rezultate si care are si potential zic eu ca ar putea castiga. Nu este insa nici usor in fata unui Boonen care mereu a avut rezultate in Qatar. Azi m-am gandit la Farrar, Galimzyanov si Guardini, alegand-ul pana la urma pe italian.
0

Postat 07 February 2012 - 02:43 PM (#5) Useril este offline   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 16-June 09

Cavendish are cota 1.40 cu Adam Blythe (Bet365 live), recunosc ca nu am auzit de underdog, dar mi se pare incredibila cota, 40% pentru un asa duel dezechilibrat . Singura sansa sa nu iasa e clar Cav sa nu se implice deloc la sprint ...
0

Postat 07 February 2012 - 04:03 PM (#6) Useril este offline   maryusg 

• Parior Senior

Blythe a terminat pe locul 2 in prima etapa. Asta e explicatia pt acea cota.

Pana la urma azi Cavendish s-a impus, urmat de Boonen si Kruopis. Eu am pierdut si duelul pentru ca Wagner a venit in top 10.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba