Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Matematica in pariuri - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Matematica in pariuri Evaluare topic: -----

Poll: Matematica in pariuri (49 membri au votat)

Crezi ca ai nevoie de matematica in pariuri?

1. Da (41 voturi [83.67%])

Procentaj din vot: 83.67%

2. Nu (8 voturi [16.33%])

Procentaj din vot: 16.33%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 11 February 2012 - 03:43 PM (#161) Useril este offline   nadgob 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 20-January 12

nu vad rostul concursului ... oricare parte ar avea banca mai mare la sf celor 3/6 luni ... asta nu inseamna ca sistemul respectiv e mai bun.
sustenabilitatea unui sistem se vede in ani de zile si in raportul deposit/withdrawal pe toata viata.
in loc sa faceti concurs, mai bine faceti un exercitiu de sinceritate si spuneti fiecare care este acest raport la fiecare in parte, dupa care folositi matematica sa vedeti care-s mai buni.

in alta ordine de idei, este evident ca inspiratii folosesc si matematica, iar matematicienii folosesc si inspiratie.

bafta tuturor !
0

Postat 11 February 2012 - 03:48 PM (#162) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

corect, jucati macar pe 500 de euro ca altfel n-are rost.
0

Postat 11 February 2012 - 03:57 PM (#163) Useril este offline   Telespectatorul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 30-October 10
  • LocationMunchen

Vezi postareaJanko, la 11 February 2012 - 03:08 PM, a spus:

Minim 30 pe luna e acceptabil. In fond, 7-8 pariuri saptamanal se gasesc.

Nu se gasesc asa de usor. Daca mergi la procentaj cum o fac eu, ai maxim 7 pe saptamana. Cel putin in cazul meu.
https://twitter.com/#!/No_Fumbles > Pronosticuri de toate felurile >60% cota medie 1.9
0

Postat 11 February 2012 - 04:36 PM (#164) Useril este offline   youzhny 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 213
  • Inregistrat: 05-December 11
  • LocationAlexandria

Eu nu am nici un fel de problema cu conditiile, mi se par destul de ok cele rectificate de Janko. O singura dorinta as avea, sa jucam pe bani si sa postam print-urile pariurilor, pt. ca alta este cand alegi meciurile si joci pe bani...

Aceasta postare a fost editata de youzhny: 11 February 2012 - 04:37 PM

0

Postat 11 February 2012 - 04:55 PM (#165) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

vreo 6 luni pe an conteaza inspiratia si alte 6 conteaza matematica in pariuri.

Hai ca ma duc ca trebuie sa inceapa o emisiune interesanta pe otv.
0

Postat 11 February 2012 - 04:58 PM (#166) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Punem print screen cu valoarea cotei. Eu nu arat miza sau castigul indiferent ce cred manelistii. Voi faceti cum considerati. Fotbal e pana la finalul lui Mai, eu nu joc alte sporturi. Incepem pe 1 Martie daca toata lumea e de acord. E amuzant cum unii guralivi au bagat coada intre picioare cand vine vorba sa demonstreze cat de pariori sunt. Pentru mine nu e nicio surpriza pentru ca eu stiu ca ei fac doar abuz de bonus, in realitate n-au nicio treaba cu pariurile. Asta in caz ca mai era vreo indoiala.
0

Postat 11 February 2012 - 05:06 PM (#167) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Sunt de acord cu ceea ce a spus mousini, si anume ca mizele sa fie conditionate de cote.

Am spus pe 6 luni deoarece inspiratia vine si dupa ce se termina campionatele importante, ma refer aici la cele nordice si la cele sud-americane. Sau jucam doar pe Premier League, Spania si Italia ???

La 3 luni eu nu ma bag, e pierdere de vreme si de timp pentru mine.

Cand ajungeti de comun acord la perioada acestei intreceri, stabilesc daca intru sau nu.

Aceasta postare a fost editata de robotzel78: 11 February 2012 - 05:06 PM

0

Postat 11 February 2012 - 05:18 PM (#168) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Si inca ceva: mi se pare o tampenie sa punem printscreenuri. Eu as pune nu-i problema asta, dar nu vad de ce ar trebui sa dovedim ca pariem pe bani reali.

Atunci, sa punem si printscreen-uri si la conturile bancare si la cele din agentii, sa ne dovedim si asa muschii !!!

Eu sunt de acord sa pun si aceste ultime printscreenuri !!! Pariori adevarati sau nu ???
0

Postat 11 February 2012 - 05:36 PM (#169) Useril este offline   mousini 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5560
  • Inregistrat: 16-March 07

Eu sunt pentru 3 luni si fara bani. Eu aleg meciurile serios si fara sa pariez o anumita suma ... pana la urma e vorba de o intrecere parioristica si nimic mai mult.
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
0

Postat 11 February 2012 - 05:42 PM (#170) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Vezi postareaTelespectatorul, la 11 February 2012 - 03:34 PM, a spus:

Ok. Daca e pana acolo intru si eu in tabara celor cu statistica si matematica.

Sunt de acord cu Sergiu, il stiu si de pe alte forumuri.

Din cate am vazut eu, discutia a deviat de la o simpla intrecere intre doua echipe de pariori intre a ne demonstra muschii in privinta sumelor pariate sau nu pe meciurile respective. Nu cred ca asta este o masura potrivita pentru a demonstra cat de bun esti ca parior, indiferent ca folosesti sau nu matematica/inspiratia. Ne-au demonstrat-o si altii pe aici, dar fara nici un folos.

Propun ca eventual un moderator sa stabileasca regulile acestei intreceri, si apoi cine vrea sa participe ok, cine nu, ok. Apelez la acest arbitraj pentru ca noi n-o sa cadem niciodata de acord. Cred ca este cea mai buna solutie.
0

Postat 11 February 2012 - 05:49 PM (#171) Useril este offline   youzhny 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 213
  • Inregistrat: 05-December 11
  • LocationAlexandria

Vezi postarearobotzel78, la 11 February 2012 - 05:42 PM, a spus:

Sunt de acord cu Sergiu, il stiu si de pe alte forumuri.

Din cate am vazut eu, discutia a deviat de la o simpla intrecere intre doua echipe de pariori intre a ne demonstra muschii in privinta sumelor pariate sau nu pe meciurile respective. Nu cred ca asta este o masura potrivita pentru a demonstra cat de bun esti ca parior, indiferent ca folosesti sau nu matematica/inspiratia. Ne-au demonstrat-o si altii pe aici, dar fara nici un folos.

Propun ca eventual un moderator sa stabileasca regulile acestei intreceri, si apoi cine vrea sa participe ok, cine nu, ok. Apelez la acest arbitraj pentru ca noi n-o sa cadem niciodata de acord. Cred ca este cea mai buna solutie.

categoric, asa fiecare venim cu cate o varianta si nu ajungem la nici un consens. Daca un moderator se implica si stabileste regulile este perfect.
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba