|
|
Matematica in pariuri
Postat 08 February 2012 - 09:59 PM (#41)
Nu poti convinge un parior care da lovitura la coltul strazii ca e gresit sa joace 20 de meciuri pe bilet. E cam acelasi lucru, dar la alta scara.
Postat 08 February 2012 - 10:02 PM (#42)
youzhny, la 08 February 2012 - 09:34 PM, a spus:
tocami asta e...suma e importanta!!!!! ...oricine isi permite sa joace sume mici...o teorie ca a voastra matematicienilor trebuie sustinuta pe bani multi....hai sa facem o afacere din asta...sa ne imbogatim....ne mai luam o casa..o masina....te bagi????
Postat 08 February 2012 - 10:06 PM (#43)
pdp, la 08 February 2012 - 09:59 PM, a spus:
Nu poti convinge un parior care da lovitura la coltul strazii ca e gresit sa joace 20 de meciuri pe bilet. E cam acelasi lucru, dar la alta scara.
am jucat azi amicalul ala ..recunosc...am jucat exact plesneala si era sa ma plesnesc ....dar tu crezi ca eu nu ma documentez putin??...poate vb alta limba...dar vreau sa vad si eu UN BILET....conform matematicii... bat maine aia pe aia.....asta vreau sa zic ..imi arata cineva o poza o ceva????
Postat 08 February 2012 - 10:06 PM (#44)
Oricum, sper sa castige ambele categorii de pariori!
Postat 08 February 2012 - 10:09 PM (#45)
eu ma refeream la matematica si statistica din cote...din felul cum se calculeaza ele si cat de tare reflecta de fapt sansele tale reale.
ionutz merita apreciat si pentru ca are sange in instalatie :aplauze:
Aceasta postare a fost editata de mexes5: 08 February 2012 - 10:13 PM
Postat 08 February 2012 - 10:14 PM (#46)
Zuker, la 08 February 2012 - 10:06 PM, a spus:
Oricum, sper sa castige ambele categorii de pariori!
:hatoff:
Postat 08 February 2012 - 10:18 PM (#47)
mexes5, la 08 February 2012 - 10:09 PM, a spus:
eu ma refeream la matematica si statistica din cote...din felul cum se calculeaza ele si cat de tare reflecta de fapt sansele tale reale.
mai am un pic de sange :plott:
Postat 08 February 2012 - 10:58 PM (#48)
despre asta era vorba in cazul meu, sigur ca si eu imi fac socoteala sa pariez la urmatorul meci o anume suma incat sa-mi mai ramana 30-40-50%, daca asta inseamna ca folosesc matematica in pariuri, ma rog, sa zicem c-o folosesc, dar treaba cu statisticile pe goluri marcate, pe intalniri directe si toate cele :nu:
Postat 08 February 2012 - 11:27 PM (#49)
Total gresit. in mod absolut!
Tehnologia te contrazice, la fel si statistica.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 09 February 2012 - 12:31 AM (#50)
Va mai repet eu odata intrebarea: Crezi ca ai nevoie de matematica in pariuri ?
In primul rand adeptii strategiei easy money sunt exclusi de la subiect. De ce ? Pentru ca in easy money nu se foloseste de matematica. PUNCT.
In al doilea rand, un exercitiu simplu de gandire.
1. Sa presupunem ca ai o banca de 1.000 euro si pariezi clasic. Doar nu esti nebun sa pui tot pe un meci, corect ? Si nici macar jumatate pentru ca in cazul unei pierderi o iei razna si e posibil chiar sa plangi. In cazul asta, ai nevoie de un MM care ti se potriveste cu stilul de joc si caracterul personal.
2. Presupunem din nou ca avem un meci intre ... Chelsea - Liverpool. Sa zicem ca sansele ca Liverpool sa piarda meciul sunt de 60%. Ei bine, daca la agentie iti ofera 1,20 pe Liverpool pui pe ei ?
Revenind la topic, nu a zis nimeni ca faci radical din Barcelona si iese ca Real Madrid castiga P.Division pentru ca tot judecata ta face diferenta insa trebuie recunoscut ca intr-o oarecare masura matematica are rolul ei in pariuri. Pentru unii mai mult, pentru altii mai putin.
Postat 09 February 2012 - 04:50 AM (#51)
Factorul uman, lichiditatea si volatilitatea sunt principalele lucruri dupa care ar trebui sa se ghideze un trader. Bineinteles, ca sa poti realiza un anumit rationament ai nevoie de o anumita capacitate analitica. Ori, nu ai cum sa faci o analiza fara sa fie implicata si matematica.
In ceea ce priveste Easy Money (inca nu pot sa inteleg de ce userii care practica aceasta strategie sunt huliti aici pe forum) conteaza intr-o mai mare masura intuitia decat orice altceva. Intuitie nu in a alege meciurile potrivite ci in a le evita pe cele nepotrivite.
Postat 09 February 2012 - 08:12 AM (#52)
ionnu, la 09 February 2012 - 12:31 AM, a spus:
Nu cred. Sint sigur. Asta e ca norocul. Ironia e ca cei care-l au, sint cei mai ingrati, negandu-l. Asa e si cu matematica. Cum teoria probabilitatilor e o ramura a matematicii, da, ai nevoie de ea. Asta daca nu pariezi total anapoda, la nimereala.
ionnu, la 09 February 2012 - 12:31 AM, a spus:
Cand vad ca Brest din campionatul Frantei, are 4 rezultate de 1-1 la rand, ma gandesc statistic ca nu o face si al 5-lea la rand. Si atunci dau lay 1-1. E de easy. Desigur, poate sa faca 1-1 si meciul urmator, dar zic ca sansele sint mai mici.
Aceasta postare a fost editata de phaenius: 09 February 2012 - 08:16 AM
Postat 09 February 2012 - 09:12 AM (#53)
phaenius, la 09 February 2012 - 08:12 AM, a spus:
Cand vad ca Brest din campionatul Frantei, are 4 rezultate de 1-1 la rand, ma gandesc statistic ca nu o face si al 5-lea la rand. Si atunci dau lay 1-1. E de easy. Desigur, poate sa faca 1-1 si meciul urmator, dar zic ca sansele sint mai mici.
Presupun ca la fel ziceai si la 3 de 1-1. Mai degraba as da lay 0-0, dar tocmai asta e frumos: ca nu gandim toti la fel.
Threadul ar fi mai util daca subiectul ar fi "Pariurile si matematica" si nu "Matematica in pariuri. Mit sau realitate?"
Daca as face scalping pe tickuri de .01, s-ar numi easy-money? Intrebarea e adresata celor total impotriva acestei strategii.
Postat 09 February 2012 - 10:32 AM (#54)
in primul rand toti folosim in pariuri macar aritmetica/ tabla inmultirii. oricata inspiratie divina as avea, n-o sa joc pe chiajna ca bate pe real madrid daca n-am o cota, si implicit un profit, care sa merite. iar asta o vad facand o inmultire si o scadere :) ...
ceea ce face diferenta intre majoritatea pariorilor si cei mai putini, dar mai alesi, este gandirea logica, gandirea matematica, stabilirea de corelatii rapide intre cote/meciuri, calculul probabilitatilor, abilitatea de-a ajusta cotele in functie de conditii speciale de desfasurare al unui eveniment etc, intr-un cuvant inteligenta.
inspiratia e de moment, inteligenta este de durata ...
pacat ca sunt f putini care le au pe amandoua.
Postat 09 February 2012 - 10:56 AM (#55)
Postat 09 February 2012 - 11:06 AM (#56)
Postat 09 February 2012 - 11:08 AM (#57)
oficial-sportingbet, la 09 February 2012 - 04:50 AM, a spus:
Aici ai mare dreptate. Duminica am fost la un singur click de a paria la Juventus-Siena lay 0-0, dar n-am mai pus pentru ca n-au facut deloc 0-0 acasa in acest campionat si am vazut cateva meciuri cu echipe mai slab cotate cu care s-au chinuit.
In schimb ieri la meciul Zambia-Ghana cota aceea de 1.10 pe lay 1-0 Zambia mi s-a parut o cota foarte buna(ma refer strict la o cota de easy money). Normal Ghana trebuia sa marcheze cel putin 1 gol avand in vedere numarul ocaziilor avute, dar asta nu s-a intamplat.
Cat despre matematica ... o folosesc si eu pentru a-mi alege o perioada de timp si o cota zilnica care sa-mi aduca un castig dorit. Cand aleg pariurile folosesc statistica meciurilor anterioare intre cele doua echipe(daca aceasta exista), ultimele meciuri jucate sau meciurile in care le-am vazut evoluand.
Matematica este foarte buna pentru a-ti face un money management, dar asta este valabil pentru cei ce joaca sume mari.
Postat 09 February 2012 - 11:10 AM (#58)
1. Tu reprezinti o casa de pariuri si e in fisa jobului tau sa incurajezi lumea sa joace ruleta ruseasca (easy money). Caci asta e de fapt easy money. E ultima oara cand mai explic cuiva de ce e gresit sa joace easy money: risti toti banii la fiecare pariu; in acest caz e aproape irelevant daca prinzi cote value sau nu, pentru ca la un moment dat o sa nimeresti cu aruncarea intre probabilitatea cotei tale si probabilitatea maxima (100%); asta e o certitudine matematica). Poti sa ai noroc o perioada (desi in ultimii 2-3 ani nu prea mai sunt casigatori la easy), insa nu poti forta norocul la nesfarsit. Si 1.01 implica un risc, cu atat mai mult cand pui toata banca pe ea.
2. Scalping pentru 0.01 nu inseamna easy money. Easy money inseamna cand pui la bataie toti banii pe o cota mica iar la pariul urmator pui intreaga suma rezultata si tot asa.
Aceasta postare a fost editata de pdp: 09 February 2012 - 11:12 AM
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor