Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Predictiile zilei: Miercuri 8 Februarie 2012 (fotbal, tenis ...) - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Predictiile zilei: Miercuri 8 Februarie 2012 (fotbal, tenis ...) Evaluare topic: -----

Postat 08 February 2012 - 01:00 PM (#1) Useril este offline   admin_pariuri 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Postari: 1383
  • Inregistrat: 13-August 11

.Tenis.

(08.02.2012) Sebastian Rieschick vs. Samuel Groth - Predictie: 2, Tipster:squeek , Adaugat:07-Feb-2012 18:19

In turul doi al turneului challenger australian de la Caloundra se intalnesc miercuri noapte germanul Sebastian Rieschick si australianul Samuel Groth.Cei doi si-au impartit pana acum victoriile,neamtul castigand in 2009 in calificarile challengerului israelian pe hard de la Ramat Hasharon 3-6,6-3,6-4;australianul castiga in 2010 pe hard intr-o semifinala de futures cu 7-6,6-2.Neamtul ocupa locul 256 ATP si a ajuns greu in turul doi dupa ce a trecut de un australian de 18 ani aflat pe 961 ATP,scor 3-6,7-6,7- 5.Germanul a servit sase asi si opt duble greseli.Adversarul sau l-a breakuit de patru ori si a avut 13 mingi de break.Sam Groth vine dupa finala de la Burnie si i primul tur a avut ceva de muncit cu australianul Banes venit din calificari.A castigat cu 6-7,6-4,6-4 si a servit 29 de asi,dar si zece duble greseli.Adversarul sau a avut doar o minge de break si a castigat 87% din mingile jucate cu primul serviciu.Groth serveste mai bine si e mai in forma decat neamtul.Nu fortez mana destinului si ma multumesc cu o victorie simpla a lui.

(08.02.2012) Chan H./chan Y. vs. Chan C W / Jeflea - Predictie: 2-0, Tipster:cristiano1981 , Adaugat:08-Feb-2012 07:37

Chan H./Chan Y.(TAIWAN/TAIWAN) vs Chan C W / Jeflea(TAIWAN/AUSTRALIA),este un meci inedit la turneul de tenis de la Pattaya City, Thailanda,turneu de hard ,dotat cu premii de $220,000 ,pentru ca este prima intalnire directa intr-un turneu de dublu ,intre cele doua perechi feminine.Favorite la castigarea jocului sunt cele doua taiwaneze ,care au mai multe meciuri in picioare ,in turneele de dublu,spre deosebire de perechea,Chan C W / Jeflea(TAIWAN/AUSTRALIA),care joaca pentru prima data impreuna intr-un turneu de dublu in cadrul wta.Chan H./Chan Y.(TAIWAN/TAIWAN),au reusit anul trecut in CHINA ,la Guangzhou,sa le invinga pe australiencele naturalizate:Gajdosova J / Rodionova ,chiar in minim de seturi,iar asta ma face sa cred ca taiwanezele pot castiga si azi in fata unei perechi ,fara experienta ,iar eu am sa fortez o victorie a favoritelor in minim de seturi in acest prim tur,mai ales ca taiwanezele sunt ,cap de serie 4 aici.

(08.02.2012) Vera Zvonareva vs. Akgul Amanmuradova - Predictie: Amanmuradova +6.5 game-uri AH, Tipster:snkbets , Adaugat:08-Feb-2012 09:36

In turul doi al turneului de la Pattaya, Thailanda rusoaica Vera Zvonareva, numarul 8 WTA o intalneste pe jucatoarea din Uzbekistan Akgul Amanmuradova, clasata pe pozitia 107 in clasamentul mondial. Vera are un inceput slab de sezon, infrangere clara in primul tur la Brisbane cu Kuznetsova; la Australian Open a ajuns in turul trei dupa doua victorii obtinute greoi cu Dulgheru si Hradecká, urmand a fi invinsa de Makarova. Forma slaba pare sa continue pentru rusoaica, ea trecand cu 6-2,7-5 de necunoscuta Wongteanchai in primul tur al acestui turneu dupa un joc slab. Amanmuradova este o jucatoare modesta, fara rezultate in acest inceput de an. Aici a trecut de Robson dupa ce aceasta s-a retras la 5-2 in primul set. Amanmuradova prefera aceasta suprafata, serviciul fiind cel care o ajuta destul de mult. Zvonareva pleaca favortia dar la forma actuala cred ca ii va fi greu sa acoepre handicapul de 6.5 game-uri.

(08.02.2012) Jarmila Gajdosova vs. Monica Niculescu - Predictie: Niculescu 2-0, Tipster:snkbets , Adaugat:08-Feb-2012 10:00

In primul tur al turneului de la Paris australianca Jarmila Gajdosova, numarul 40 WTA o intalneste pe romanca Monica Niculescu, jucatoare clasata pe pozitia 32. Gajdosova nu are un inceput prea bun de an mai ales daca tinem cont ca a jucat pe suprafata favorita hardul. La Hobart a pierdut in sferturi cu Barthel iar la Australian Open a pierdut in primul tur cu Kirilenko. Ea vine acum dupa doua meciuri in Fed Cup 0-6,7-6,6-8 cu Voegele si 6-3,3-6,8-6 cu Sadikovic, nr.220 WTA. Niculescu vine dupa un tur 3 la Australian Open unde a fost invinsa de Wozniacki. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data in 2011 la Estoril cand Niculescu a castigat in 3 seturi 5-7,6-4,6-2. Monica pleaca cu prima sansa si azi, suprafata o avantajeaza iar Gajdosova poate resimti oboseala meciurilor din Fed Cup. Chiar daca Niculescu este recunoscuta pentru meciurile lungi cred ca in acesta partida se poate impune in doua seturi.

(08.02.2012) Gajdosova vs. Niculescu - Predictie: 2, Tipster:Buly , Adaugat:07-Feb-2012 21:36

WTA - Paris, Franta La turneul din Franta unde avem doua romance se pare ca ne putem baza ceva mai mult pe Niculescu dupa cum spun cotele. Insa urmarind putin si alte aspecte am observat ca ma pot baza cat de cat pe romanca, cel putin in meciul cu australianca Gajdosova. Avem in primul rand un meci disputat intre cele doua, meci castigat de romanca in 3 seturi 5-7 6-4 6-2. In al doilea rand m-a atras startul de an pe care l-a avut romanca, ce e drept eu nu prea dau sanse mari sportivilor nostri la competitiile mari (gen Australian Open) insa Niculescu m-a uimit cu parcursul sau fiind invinsa tocmai de Wozniacki (nici nu cred ca se putea astepta cineva la altceva cu daneza). De partea cealalta, adversara sa are un start slab de sezon si nu prea pare sa aiba culoare in joc, fapt pentru care ma bazez pe romanca si pe o victorie destul de lejera. Stiu ca serveste bine si daca nu are probleme de sanatate, alearga mult pentru fiecare punct lucru care ar trebui sa faca diferenta in acest meci.

(09.02.2012) Glatch Alexa vs. Hampton Jamie - Predictie: 1, Tipster:cristiano1981 , Adaugat:08-Feb-2012 07:50

Glatch Alexa vs Hampton Jamie,este un duel 100% american in cadrul turneului feminin ITF din:Midland (USA),turneu de hard.Este un meci din primul tur la acest turneu de $100,000 si desi favorita 8 aici ,Hampton Jamie,este cotata cu prima sansa la victorie ,eu cred ca Glatch Alexa,are mari sanse sa se impuna,pentru ca a jucat mai mult in ultima vreme,tot in turnee mici ,a servit bine,are si moral bun,pentru ca a reusit in 2006 sa o invinga pe compatrioata ei,la FORT WORTH,tot pe hard ,in minim de seturi,scor:6-4 6-1.Desi Hampton Jamie,este mai bine clasata acum,ea fiind pe locul ,117 wta ,eu mizez pe Glatch Alexa,la acest meci ,chiar daca ea ocupa ,acum abia locul ,158 wta,dar are o forma mai buna ,ea jucand constant de la inceputul anului.Ambele jucatoare au aceeasi varsta si cred ca aici trebuiau sa fie cote egale ,iar cota ALEXEI ,mi se pare valoroasa azi si merg pe victoria ei.

(09.02.2012) Groth vs. Rieschick - Predictie: 1, Tipster:cristiano1981 , Adaugat:08-Feb-2012 08:02

Groth vs Rieschick,este un duel ,australiano-german,in turul secund al turneului masculin de tenis de la Caloundra, Australia,turneu de hard ,din categoria ,challenger,premiile ,aici fiind de doar $50,000.Este meciul cu numarul doia intre cei doi sportivi in circuitul masculin,iar australianul are avantaj ,dupa ce s-a impus tot la el in tara ,tot intr-un turneu mic,invingandu-l pe neamt in minim de seturi,scor 7-6;6-2.Desi australianul de 24 de ani,este mai slab clasat acum,fiind abia pe locul 499 in ato,acesta este in forma buna,a jucat finala saptamana trecuta ,la Burnie,a servit constant bine,este mult mai bine adaptat la conditiile de clima,iar eu il vad net favorit in fata germanului(locul 256 atp),care nu are rezultate deosebite in acest an ,iar aici in turul inaugural ,s-a impus greu in trei seturi,cu Whittington,un necunoscut ,in circuitul masculin.Mizez pe forma buna a lui Groth,iar daca el va servi ca si in saptamana trecuta ,cred ca are mari sanse sa se impuna in acest joc.

.Meciuri amicale.

(08.02.2012) Luzern vs. Wil 1900 - Predictie: Luzern, Tipster:Clericul , Adaugat:08-Feb-2012 00:55

Locul 2 din Elvetia, Luzern intalneste astazi a 6-a clasata din Liga secunda a aceleiasi tari, pe FC Wil 1900, echipa care are la activ o cupa a Elvetiei in 2004, castigata in fata celor de la Grasshopper. Chiar daca este un meci amical, si probabil Lucerne nu va alinia prima garnitura, lotul acestora este unul extrem de performant, acestia reusind in acest sezon sa puna ceva presiune pe Basel pana in acest moment si se pot mandri cu cea mai buna aparare din liga. Wil de partea cealalta lupta pentru supravietuire in Liga a 2-a, si probabil nici ei nu isi permit sa-si oboseaca cei mai buni jucatori. Asadar merg pe un pariu destul de sigur, victoria lui Luzern in acest meci si aici ma bazez si pe forma foarte slaba a celor de la Wil, care au pierdut 5 din ultimele 6 meciuri din campionat.

(08.02.2012) Győr vs. Kuban - Predictie: 2, Tipster:marianbelu , Adaugat:08-Feb-2012 10:30

Seria meciurilor amicale continua si astazi. Kuban Krasnodar, echipa lui Dan Petrescu a iesit sifonata rau de tot in duelul cu Steaua noastra, intr-un meci in care romanii s-au autodepasit si au invins o echipe buna din Rusia, care a parut ca nu s-a dat la o parte. Dan Petrescu nu cred ca regreta totusi teribil infrangerea, fiind totusi suferita in fata clubului care l-a consacrat in fotbalul mare. Ungurii de la Győr au mai jucat ceva amicale, dar au avut rezultate conform valorii lor. Pentru a spala imaginea din amicalul cu Steaua, cred ca elevii bursucului nu concep ca astazi sa nu invinga. As fi vrut sa pronostichez o victorie la cel putin 2 goluri diferenta, dar nu am gasit aceasta oferta pe la agentiile de pariuri. Cota este mica pentru punctajul meu din luna, dar este mare pentru acest meci, Kuban cred ca va castiga lejer.

.Echipe Nationale.

(08.02.2012) Zambia vs. Ghana - Predictie: 2, Tipster:Fabulous , Adaugat:08-Feb-2012 12:33

Cupa africii se indreapta usor usor spre finala scontata de catre noi toti,si anume Ghana-Coasta de fildes.Ghana nu a avut un parcurs excelent aici,ba chiar s-a incurcat in unele momente,in sferturi trecand extrem de greu de Tunisia printr-un gol marcat in prelungiri,min 101 de catre Ayew.Ghana a terminat grupa D cu brio de pe locul 1 cu 7 puncte dupa doua victorii consecutive cu Mali si Botswana si un egal cu guineea,dar trebuie sa precizam ca acste victorii au venit mai mult din inertie,deoarece jocul ghanei a fost departe de ceea ce ne asteptam de la ei.Practic, valoarea unor jucatori precum Asamoah,Muntari,Gyan sau Mensah au facut diferenta in fata amatorilor de la echipele adverse,in majoritatea lor jucatori de la echipe din ligile inferioare din europa sau emiratele arabe.Credc ca forta grupului ghanez poate face diferenta si poate invinge echipa zambiei astazi,o zambia care nu a convins deloc in grupa sa,chiar daca s-a calificat si ea cu 7 puncte. Cred ca vom vedea un joc anost cu putine goluri,la sfarsitul caruia insa ghana se va califica mai departe

(08.02.2012) Zambia vs. Ghana - Predictie: under 1,5, Tipster:marianbelu , Adaugat:08-Feb-2012 10:18

Semifinale la Cupa Africii pe Natiuni astazi, meciurile care vor decida marea finala. Intr-unul din meciuri se intalnesc Zambia si Ghana. Zambia, pentru cine nu a vazut meciul, pare ca a defilat in sferturi contra Sudanului. Insa pentru cei ce l-au vazut, isi dau seama ca Sudanul a aratat ca o echipa formata din suporterii din tribuna, jocul lor fiind de-a dreptul jalnic. Zambia odata deschis scorul, a preferat sa se apere pana spre final, cu toate ca adversarul bubuia de neputinta. Spre final s-au prins si ei de Sudan si au ales ca castige mai la scor, sa nu stea la o surpriza in final de meci sa-i faca de rusine. Ghana alcatuia odata o echipa buna, participand si la mondiale. In momentul asta insa ei joaca mai mult din amintiri, adversarii parand ca se sperie numai de numele lor. Ghana a invins greu Gabunul cu 2-1 in sferturi, o echipa abrodabila de 5/6 din echipele din Europa. Prevad un meci al neputintei, care daca nu imi face surpriza unui gol ultra-rapid, ma face fericit cu al meu under 1,5. Plus ca miza este deja una, avand in vedere echipele, uriasa.

.Romania.

(08.02.2012) Steaua vs. Debrecen - Predictie: Steaua, Tipster:Clericul , Adaugat:08-Feb-2012 00:36

Steaua arata mai bine ca niciodata si se anunta una dintre candidatele la titlu in acest sezon in Liga 1 si probabil o viitoare finalista de Europa League. Dupa o campanie de achizitii fara precedent, in care Gigi a adunat toata crema din campionatul intern, Steaua a aratata extrem de solid in amicale, reusind sa-si subordoneze adversarii, indiferent de valoarea acestora, reusind sa-i puna cu botul pe labe chiar si pe rusii lui Dan Petrescu de la Kuban. Chiar daca au pierdut cu Chiajna 1-4, acel meci a fost unul de antrenament si in care au evoluat mai mult rezervele. Debrecen este cea mai buna echipa din Ungaria, dar asta nu inseamna absolut nimic, campionatul vecinilor nostri fiind unul dintre cele mai slabe din Europa si probaibl din lume. Debrecen au reusit cateva rezultate bune in amicale, insa jocul lor este foarte previzibil si lent si deasemenea au programate maine 2 amicale si in cel de-al 2-lea cu Steaua nu le dau nici o sansa in fata tavalugului ros-albastru.

.Portugalia.

(08.02.2012) Nacional vs. Sporting - Predictie: 2, Tipster:marianbelu , Adaugat:08-Feb-2012 10:38

Cupa Portugaliei a ajuns si ea tot in faza semifinalelor, ca in mai toate campionatele importante. Meciul e de fapt o rejucare, in prima infatisare scorul a fost 2-2. Sporting nu cred ca vrea sa rateze ocazia adjudecarii trofeului, intalnind dupa calificare Academica in finala, un adversar abordabil. Pana acum Sporting a si dat impresia ca ia in serios competitia, realizand victorii destul de clare cu adversarii precedenti (2-0 cu Belenenses, 3-0 cu Maritimo). Nacional insa viseaza la finala si chiar la trofeu, reprezentand pentru istoria clubului o uriasa lovitura in caz ca se va intampla asa ceva. Sporting este in reconstructie, au fost cedati jucatori cu vechi state de plata si si-au intinerit lotul cu jucatori de viitor. Stim bine ca se pricep la lucrul asta, multi jucatori plecati de la ei ajungand super vedete in Europa. Meciul terminat 2-2 cred ca a fost un accident, Nacional nemaiputand repeta evolutia buna de atunci si Sporting se va impune, avand la vitorie si o cota buna.

.Spania.

(08.02.2012) Barcelona vs. Valencia - Predictie: Barcelona Peste 1.5, Tipster:Buly , Adaugat:07-Feb-2012 22:34

Barcelona si jocul sau spectaculos, lumea se asteapta ca acest joc sa loveasca din nou. Nu stiu daca Valencia va fi totusi victima, desi apublicul ar savura din plin acest lucru. Cu Valencia, pe teren propriu, in ultimele 4 meciuri, Barcelona a inscris 6, 4, 3 si 2 goluri. Ingrijorator, nu? Pentru ca ar urma un singur gol, care la scorul de 1-0 ar aduce calificarea. Nu pot sa gandesc asa in fotbalul spaniol, nu este Italia! Aici se cauta spectacol, nu rezultat. Decat 0-0 mai bine infrangere, asa se gandeste in Spania. Valencia vine ca sa inscrie pe Camp Nou si Barcelona va trebui sa stie sa inscrie mai mult decat o va face Valencia. Este asta reteta succesului pentru un meci de spectacol? Eu zic ca da. Pep simte presiunea rezultatelor din ultima vreme si va face ceva ca sa impresioneze din nou publicul. Nu sunt rezultate slabe, trebuie sa gandim ca sunt si ei oameni si nu pot castiga mereu cum o tot fac de aproape 3 ani.

.Italia.

(08.02.2012) Ac Milan vs. Juventus - Predictie: under 1,5, Tipster:marianbelu , Adaugat:08-Feb-2012 10:24

Semifinala in Coppa Italiei, intre echipele cu cele mai multe trofee din fotbalul italian astazi, un meci de traditie si de mare orgoliu. Vremea rea a patruns serios si in peeninsula, multe meciuri fiind amanate, anulate sau chiar intrerupte in timpul meciurilor. Milan se bate pe 3 fronturi si nu cred ca tocmai Coppa este un obiectiv de luat prea in seama. Juventus ar vrea sa se concentreze pe campionat, in sfarsit dupa atatia ani parand capabila sa se bata cu sanse la titlu. Ce-si doresc cel mai putin ambele echipe este sa se aleaga cu accidentati, avand in vedere vremea la ora desfasurarii partidei. Vor folosi probabil jumatate din titulari pentru a nu risca cu multe piese de baza. Juventus pare mai motivata, ei fiind in afara Europei pentru restul sezonului. Milan ar vrea sa ajunga in finala, dar nu cred ca este o tragedie sa se opreasca aici. Cum ambele echipe au aratat sterilitate in atac in ultimile meciuri de campionat jucate, Milan 0-0 acasa cu Napoli si Juve 0-0 cu Siena , cred ca acest meci este de 0-0 dar imi acopar pariul in cazul in care totusi o echipa va marca totusi pe final.

Bonusurile sponsorilor:

Linkuri utile:

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba