Buna, ma intereseaza din ce in ce mai mult sa ma inregistrez la o casa de pariuri asiatica? Am inteles ca ofera multe meciuri cu AH...care dintre aceste case o recomandati mansion88/defabet/ibcbet/sobet/12bet? Ce stiti despre acestea?
|
|
Pagina 1 din 1
Case de pariuri asiatice
Postat 10 February 2012 - 09:08 PM (#2)
unuvsunu, la 08 February 2012 - 07:15 PM, a spus:
Buna, ma intereseaza din ce in ce mai mult sa ma inregistrez la o casa de pariuri asiatica? Am inteles ca ofera multe meciuri cu AH...care dintre aceste case o recomandati mansion88/defabet/ibcbet/sobet/12bet? Ce stiti despre acestea?
BAi si eu am tot incercat o perioada sa gasesc pe cineva care sa imi dea un sfat mai pertinent in aceasta privinta, din fericire am gasit pe cineva, care a reusit sa imi explice.
Treaba sta in felul urmator indiferent la care joci (eu unu joc la bet-ibc.com)toate necesita un agent de pariuri iar de acest agent depinde cat de multumit vei fi de casa de pariuri asiatica la care te hotarasti sa joci, adica multit multi multi tzepari printre agenti asa ca alege cu grija, cotele sunt cam la fel la majoritatea caselor, de handicap asiatic gasesti peste tot limitele de castiguri sunt mai mari s.a.m.d.......Sper ca te-am ajutat
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor